Результати Great Taste Awards 2020 - PostEat

пошук

Результати Great Taste Awards 2020
24-09-2020 0 505


Щорічна премія Great Taste awards оголосила переможців серед місцевих компаній з виробництва напоїв та продуктів харчування, які здобули визнання завдяки своїм інноваційним продуктам.

Малиновий лікер від Tay Spirits Ltd

Фото: Tayportdistillery.com

Кесія Макдугалл, власниця компанії, була у захваті від того, що її фірмовий малиновий лікер 1992 року здобув одразу три зірки. Після того як алкогольні напої Never.25 Eau de Vie та 1992 Blackcurrant Cassis стали такими популярними, власники зрозуміли, що споживачам сподобався свіжий смак малини, і у відповідь вони вирішили підкреслити смак ще більше за допомогою лікеру.

Від трьох до чотирьох місяців свіжа малина витримується шляхом мацерації, після чого її вичавлюють і збирають той самий неповторний за смаком сік. До соку додають трохи цукру для надання лікеру розкішної текстури, солодкуватого смаку та посилення фруктового аромату. Процес завершується фільтрацією лікеру чотири рази, доки він не стає напівпрозорою рідиною.

Мармелад з апельсинів, манго та троянд із Севільї від Errichel House & Cottages/Thyme to Eat

Фото: Facebook Errichel House & Cottages/Thyme to Eat

Три зірки також отримав мармелад з апельсинів, манго та троянд із Севільї від Errichel House & Cottages/Thyme to Eat, а їх мармелад з ананасів та лимонів отримав одну зірку. Шеф-кухар та власник, Пол Ньюман, пояснив, що його мармелад з троянд був розроблений завдяки елементу удачі. Він розповів: «Я багато готую страв з кухні Близького Сходу, і мене підкорила троянда. Мені так чи інакше подобається робити мармелади, які б відрізнялись, і я намагався придумати щось цікаве. У той час я експериментував з пелюстками троянд, а під рукою опинилось манго – я вирішив спробувати і подивитись що з цього буде.»

Малинове варення від A and S Gray

Фото: SarahGrays.co.uk

Іншим одержувачем трьох зірок стало малинове варення, яке виробляють в Ангусі на фермерській кухні. Основним принципом діяльності A and S Gray є використання лише локальних продуктів, які власники вирощують у себе на фермі.

«Ми додаємо у джем лише наші ягоди, трохи цукру та пектину, який робить консистенцію більш густою. Але місцева малина являється ключовим інгредієнтом, завдяки якому наш продукт є таким смачним» — зізнається Сенді, власниця компанії.

Фото: Off.co.uk

Головна фото: Great Taste Awards

Читати ще: Національна ресторанна премія СІЛЬ оголосила фіналістів 2020 року

Українська Барна Премія. Реєстрація триває!

Стала відома дата фіналу конкурсу барменів Stoli & Bayou Cocktails Cup 2020

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi