У Таллінні обирають найкращих кухарів Європи у фіналі Bocuse d’Or Europe 2020 - PostEat

пошук

У Таллінні обирають найкращих кухарів Європи у фіналі Bocuse d’Or Europe 2020
15-10-2020 0 471


В Естонії почався фінал європейського етапу «Олімпійських ігор серед кухарів» Bocuse d’Or Europe 2020. Претенденти на град-фінал світової першості у Ліоні повинні приготувати естонських перепелів та страву з сома.

Для суддів та учасників змагання зробили виключення щодо 14-денного карантину. Їх ізолюють тільки на дев’ять годин, щоб зробити тест на Covid-19. Якщо тести будуть негативні їх допустять до роботи у залі Saku Arena.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Arrived in Tallinn today. Getting ready for the @bocusedor Europe -20 qualification. Arrived Together with legend and friend @rkgeranium who won the competition in 2011 with me as runner up. I’m honoured to be in the jury this time and I’m really looking forward to see @sebastiangibrand in action on Thursday 15/10 I’m impressed of all the work and energy the whole Swedish team has put into this competition even though the situation has been tough! I’m also looking forward to meet the whole Bocuse family once again. I can already feel that this year the community and friendship between all chefs is even stronger and more valuable than ever. And I’m so glad to be around . @bocusedor_sweden

Публикация от Tommy Myllymäki (@tommymyllymaki)


Оргкомітет Bocuse d’Or Europe обрав Таллінн кулінарною столицею Європи, щоб відкрити новий гастрономічний регіон.


Учасники відбіркового етапу
повинні будуть за 5 годин 35 хвилин приготувати естонських перепелів та сома. Слідкувати за виступами команд можна тут.

Змагання проходитиме 15-16 жовтня. Журі оцінять страви та оберуть 10 національних команд, які представлятимуть Європу на світовій першості Bocuse d’Or у Ліоні у 2021 році. Цьогоріч на звання кращих претендують 16 команд. Серед претендентів є команда Грузії, Польщі, Естонії й Литви.

Одним з фаворитів етапу називають команду Іспанії під головуванням шефа Альберта Боронат-і-Міро (Albert Boronat i Miró), який вчився в Алена Дюкасса (Alain Ducasse).


Представники Бельгії та Великої Британії відмовились від участі у відбірковому етапі через надзвичайну ситуацію з пандемією у своїх країнах.

Фото: Instagram / Bocuse d’Or Europe 2020

Читайте також:

Грузія, Польща та Литва вийшли у фінал конкурсу Bocuse d’Or Europe 2020

Гастрономічний конкурс Bocuse d’Or тепер в Україні

Bocuse d’Or 2019: объявлены победители самого престижного гастрономического соревнования в мире!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi