В Чикаго відкрився найбільший у світі Starbucks - PostEat

пошук

В Чикаго відкрився найбільший у світі Starbucks
25-11-2019 0 2462


Найбільший у світі Starbucks відкрився 15 листопада в чиказькому районі Magnificent Mile. Starbucks Reserve Roastery став шостим закладом мережі великого формату.

Площа Starbucks Reserve Roastery Chicago складає 3200 кв.м., що робить заклад найбільшою на сьогодні кав’ярнею компанії. На відміну від інших закладів Starbucks, в Reserve Roastery подають тільки рідкісні сорти кави, які обсмажують прямо на місці невеликими партіями. Очікується, що в цьому закладі будуть обсмажувати понад 90000 кг в рік, партіями по 11 кг.

Дизайн приміщення натхненний містом і його пам’ятками, на стінах розвішані твори відомих місцевих художників. Незвичайним елементом інтер’єру є ескалатор, який рухається по вигнутій траєкторії — з нього можна краще побачити все, що відбувається навколо.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

На першому поверсі відвідувачі можуть спостерігати за процесом обсмажування кави і спробувати класичні еспресо-напої в кафе-барі Reserve. На третьому поверсі глядачі спостерігатимуть за безліччю колб, трубок і циліндрів в кафе Experiential Coffee Bar. У кафе Barrel-Aged на четвертому поверсі міксолог готують безалкогольні кавові напої з зерен, витриманих в бочках від віскі Knob Creek Kentucky Straight Bourbon. На цьому ж поверсі відвідувачі можуть відвідати коктейль-бар Arriviamo. До кави можна замовити різноманітну свіжу випічку від італійської пекарні Princi.

Заклади формату Reserve Roastery були створені з метою зміцнити бренд Starbucks. Окрім Чикаго, заклади такого формату працюють в Сіетлі, Шанхаї, Мілані, Нью-Йорку і Токіо.

Фото: Starbucks 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi