Відкриття БУХТА food station: 19 точок стріт-фуду та 5 барів - PostEat

пошук

Відкриття БУХТА food station: 19 точок стріт-фуду та 5 барів
06-05-2021 0 2268


1 травня відкрив третій сезон найбільший open-air фуд-корт БУХТА food station, який знаходиться на Поштовій площі біля будівлі Річкового вокзалу. Цього року на гостей чекають більше 20 точок із вуличною їжею та різноманітними напоями.

«2020 був дуже важким для ресторанної індустрії. Багато закладів закрилися, багато переформовувалися та створили нові більш доступні продукти. Ніша стріт-фуду зараз як ніколи на піку популярності: всі втомилися від «домашечки» і хочуть смачної їжі, нових смакових вражень за адекватну ціну. Ми завжди дуже серйозно підходимо до вибору нових резидентів, цього року нам є чим дивувати. Звісно, всі резиденти працюють в масках та захисних екранах згідно карантинних норм, дезінфікуємо столи після кожного гостя та дотримуємося соціальної дистанцій – для мене важливо, щоб гості відчували себе безпечно у нас на локації», — розповідає співзасновник БУХТА food station Роман Тугашев.

Серед нових резидентів БУХТА food station сезону 2021 — Blänke, де готують страви та напої з буйволиного молока із власної ферми Tasbio під Києвом. На фермі виготовляють домашні сири, молоко та йогурти, а потім готують із них пінцу з м’ясом буйвола (185 грн), баскський чізкейк (85 грн) та лате на молоці буйволиць (75 грн). Кава, мелти, десерти — все, за що містяни люблять BLUR на Мечникова тепер є в «Бухті». Можна замовити суперсирний мелт (115 грн), солоний лате (53 грн), а також смузі та фреші (85 грн).

Чизбургери за авторськими рецептами (чізбургер чізаcка – 80 грн), з ніжним м’ясом та булочкою із пекарні — це можна тепер знайти на корнері «Чізакска» і обрати бургер одразу з меню. STREETCULTURA готують донери з різноманітними начинками та китайську локшину wok (донер з курячими нагетсами — 89 грн, wok креветка — 159 грн).

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В «Маестро Фалафель» готують страви близькосхідної кухні, де король меню – це фалафель, який можна замовити в лаваші, піті або просто з хумусом (піта з телятиною — 130 грн, хумус з фалафелем — 120 грн). А ще тут смачні крафтові лимонади та айран з льодом та м’ятою (50 грн). Також на «Бухту» увірвався популярний німецький стріт-фуд — смажені ковбаски зі спеціальним соусом на базі кетчупу і порошку карі (currywurst — 89 грн), який шукайте в «Каррі та ковбаски».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

За трушну азіатську їжу відповідає «Азіатчіна», де фірмові страви – це локшина WОК. Готують пад тай з куркою та тофу (159 грн), в’єтнамську скляну локшину міен сао з морепродуктами (179 грн), курку кунг пао з арахісом (155 грн). Картопляний десант представлений «Тоха Картоха», де готують картоплю фрі з різноманітними добавками та топінгами (картопля+пармезан — 90 грн, картопля з оселедцем — 120 грн). Все, що можна приготувати у фритюрі та поєднати із мега соусами — в Only Fries (крильця BBQ — 110/160 грн, сир моцарела — 120 грн). Також цього року повертаються Churros Factory, які були резидентами «Бухти» в 2019 році — тут шукайте знаменитий іспанський десерт чурос з соусами¸ до якого найкраще смакує какао.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Резиденти минулих років: Smoked Mexico з вуличною мексиканською їжею, стріт-донери М’ясо & Lavash, Fish& Chips зі смаженою в клярі рибкою, поке та боули в Bali Hai, бургери в Black Burger, «РЕБРО» з м’ясом на грилі, морепродукти в «Одеський Привоз», справжня азійська кухня в Khu Yam та класика вуличної їжі «Справжні Чебуреки».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Другий рік поспіль найбільшим коктейльним баром на локації залишається Becherovka bar. В цьому році тут оновили коктейльну карту — із новинок джин Malfy та віскі Jameson Cold Brew. Традиційні бари з розливним пивом та сидром Bu bars також чекає гостей. Серед новинок — бар «Буду Крафт» виключно з крафтовим розливним та пляшковим пивом. Й нарешті з’явився окремий винний бар для любителів тихого та ігристого Latinium bar.

Фото надані БУХТА food station

Читайте також:

Новий заклад. Київ: кафе-пекарня «Хлібний» на Бессарабці

Новий заклад. Київ: азійські страви, авторські коктейлі та панорамна тераса в Khu Yum & BarmanDictat на Березняках

Новий заклад. Київ: гастробар «Барсук» на Бессарабці

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi