Винний ресторан Wine Love у Києві відновив діяльність після тривалої перерви - PostEat

пошук

Винний ресторан Wine Love у Києві відновив діяльність після тривалої перерви
16-01-2024 0 486


Ресторан зміг зберегти свою концепцію винного необістро з сучасною європейською кухнею, цікавою винною картою та неповторною атмосферою.

Під час двох років відсутності Wine Love не тільки зберіг свою унікальну концепцію, але й пройшов трансформацію під впливом подій національного масштабу. В період волонтерської діяльності ресторану його кухня стала волонтерським центром, готуючи щодня тисячі порцій їжі для українських військових. Нині, завдяки окремій кухні на новій локації, Wine Love знову готовий зустрічати гостей та дарувати виняткові гастрономічні враження.

Новий інтер’єр закладу, прикрашений містичними гілками дерев та елементами орігамі, створює неповторний естетичний досвід: атмосфера людного бару в старому центрі міста, антикварні речі та секретна кімната-склад.

Зміни, які відбулися під час періоду волонтерства, визначили новий напрямок для команди ресторану. Вони відмовилися від зайвих деталей та акцентували увагу на справжніх цінностях — сезонному меню з локальних продуктів, лімітованих винах, що вразили команду під час дегустацій, і атмосфері, яка заохочує «відчути мить тут і зараз».

Саме шеф-кухарка Катерина Ткачук втілила ці концепції у новому меню, де смаки українських продуктів поєднуються з європейськими рецептами та сучасними техніками. Простота, виразність та доступність продуктів взяли верх над складними технологічними процесами, ставши основою нового гастрономічного виміру.

Нове меню призначене для справжніх гурманів, які мають можливість насолоджуватися вдосконаленими бестселерами, розширеним вибором байтів та антипасті, а також смаковими експериментами у рибних, м’ясних та овочевих стравах, а також десертах.

Винна карта Wine Love поєднала цікаві традиції та експерименти в світі виноробства, тут представлені натуральні та низькоінтервенційні вина. Шеф-бармен Назар Качала пропрацював два розділи коктейльної карти: в першому представлені класичні напої в сучасній інтерпретації, в другому виключно авторські коктейлі з додаванням оригінальних інгредієнтів.

Дещо з меню:

  • бріош пастрамі — 220 грн,
  • куряче пате з грушевою мостардою — 320 грн,
  • сирний мус з буряком — 240 грн,
  • судак з цитрусовим бербланом — 530 грн,
  • мільфей з яблуком та журавлиною — 240 грн.

Wine Love залишається не лише рестораном, але й платформою для винних дегустацій та шефських вечорів, що впливають на формування сучасної гастрономічної культури України. Тож, коли знову народжується Wine Love, відчуйте справжній дух гастрономічного витвору в самому серці Києва.

Фото надані закладом

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi