пошук
Николай Бат
Автор
пошук
Николай Бат
Автор
В рамках підготовки до запуску друкованого видання «Гастрономічний Космос», яке буде презентовано у Києві 12 квітня 2018 року в Міжнародний День Польоту Людини в Космос, продовжуємо знайомити вас з шефами та їх цікавими думками щодо розвитку української гастрономії, її виходу на світову орбіту.
ІГОР МЕЗЕНЦЕВ / FARSCH
Я постійно підтримую своїх кухарів при їх участі в різноманітних конкурсах, сприяю їх перебуванням на майстер-класах, надаю можливість розвитку задля виходу на один рівень зі мною. Але, скажу відверто, сам не ходжу на ці заходи, оскільки вважаю їх певними фреймами.
IHOR MEZENTSEV / FARSCH
I always support my cooks when they participate in different contests, encourage them to attend master classes and give a possibility to develop themselves so that they can achieve the same level as I have. But, frankly speaking, I don’t attend such events myself because I observe them as some kind of frames.
Вже 12 квітня 2018 року в Міжнародний День польоту людини в космос відбудеться презентація унікального професійного друкованого видання «Гастрономічний Космос», метою якого виступає популяризація української гастрономічної культури, її ефективна та почасти ефектна інтеграція до світового простору гастрономії.
Замовити журнал можна за посиланням
Читайте також в журналі Гастрономічний космос. vol.1: «Поїхали»:
Запуск унікального друкованого журналу «Гастрономічний космос»
CHRISTIAN WIEGAND CLAUSEN / RAY
COSTANTINO PASSALACQUA / OSTERIA PANTAGRUEL
СЕРГІЙ БАЙСАРЕВИЧ /BARVY vs ІЛЛЯ СЬОМІН / TIN TIN
ЖЕНЯ МИХАЙЛЕНКО / Noodle vs Marketing / Bánh mì vs Marketing
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi