МІРАЛІ ДІЛБАЗІ / ГОСТЕРІЯ ХАТА ПОДОПРИГОРА - PostEat

пошук

МІРАЛІ ДІЛБАЗІ / ГОСТЕРІЯ ХАТА ПОДОПРИГОРА
30-03-2018 1 3091


В рамках підготовки до запуску друкованого видання «Гастрономічний Космос», яке буде презентовано у Києві 12 квітня 2018 року в Міжнародний День Польоту Людини в Космос, продовжуємо знайомити вас з шефами та їх цікавими думками щодо розвитку української гастрономії, її виходу на світову орбіту.

МІРАЛІ ДІЛБАЗІ / ГОСТЕРІЯ ХАТА ПОДОПРИГОРА

Моє становлення як кухаря – це випадковість. З юнацьких років я відвідував секцію з футболу и мріяв стати голкіпером. В 9 класі я стояв перед нелегким вибором: або продовжити навчання в школі, або піти до технікуму. Я обрав другий варіант, потрапивши до групи кухарів, оскільки вже тоді полюбляв готувати і смачно поїсти. Після першого року навчання я зрозумів, що нічому не навчуся, тому пішов працювати помічником кухаря до кафе. Але навіть у цьому закладі я працював більше заради грошей, щоб у мене була можливість сплатити тренування з персональним тренером. З часом мене настільки інтегрувала до себе гастрономія, що я вирішив віддатися цій професії на 100%, залишивши футбол остаточно. Це був складний вибір, але я певен, що прийняв вірне рішення, про яке не шкодую.

MIRALI DILBAZI / KHATA PODOPRYHORA INN

My becoming a cook is an accident. In my youth, I attended a football group and dreamt to become a goalkeeper. In the 9th grade, I had to make a difficult choice: either to continue studying at school or to enter a college. I chose the second option and decided to study cookery because even then I liked to cook something and eat well. After the first year of my studies, I realized that I would learn nothing and thus started working as a kitchen hand at a cafe. But even then I was working rather for money to have a possibility to pay for my football trainings. After some time, gastronomy absorbed me so much that I decided to become a part of this occupation and gave up football. It was a hard choice, but I’m sure I made a right decision and don’t regret.

 

Вже 12 квітня 2018 року в Міжнародний День польоту людини в космос відбудеться презентація унікального професійного друкованого видання «Гастрономічний Космос», метою якого виступає популяризація української гастрономічної культури, її ефективна та почасти ефектна інтеграція до світового простору гастрономії.

Замовити журнал можна за посиланням

 

Читайте також в журналі Гастрономічний космос. vol.1: «Поїхали»:

Запуск унікального друкованого журналу «Гастрономічний космос»

CHRISTIAN WIEGAND CLAUSEN / RAY

COSTANTINO PASSALACQUA / OSTERIA PANTAGRUEL

СЕРГІЙ БАЙСАРЕВИЧ /BARVY vs ІЛЛЯ СЬОМІН / TIN TIN

ВОЛОДИМИР ТАШАЄВ

ҐІЯ ХУЧУА / ШОТІ

ЖЕНЯ МИХАЙЛЕНКО / Noodle vs Marketing / Bánh mì vs Marketing

ІГОР КРАМАРЕНКО / MANU

ІГОР МЕЗЕНЦЕВ / FARSCH

КСЕНІЯ АМБЕР / SLOW PIGGY

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi

Nata 2018-03-30 22:23:24

Спасибо Шеф! Огромная благодарность , за знакомство и работу с тобой ))) и спасибо,что все самое лучшее в тебе ... Теперь есть и у меня (опыт с тобой, безупречен)