5 закладів Києва, де готують ньокі: з рапанами, з лисичками та з пастромою - PostEat

пошук

5 закладів Києва, де готують ньокі: з рапанами, з лисичками та з пастромою
08-09-2022 0 947


Де скуштувати ньокі в Києві, дізнавалась редакція PostEat. Ньоккі (gnocchi) — це різновид італійської традиційної пасти, схожої на галушки. Найбільшого поширення цей вид пасти набув у північній частині Італії, але готують та їдять їх по всій країні. Існує безліч видів ньокі, характерних для кожного окремого регіону. Найпоширеніший різновид італійських ньокі ді патате, готують з картоплі, змішаної з борошном та іноді з яйцями. Традиційно з ньокі поєднують томатний соус і ароматне вершкове масло з шавлією.

Італійська Редакція

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 43

Бюджет: ₴₴.

Страви: ньокі з рапанами – 445 грн.

Деталі: авторська італійська кухня, група ресторанів First Line Group, дизайнерський інтер’єр, бренд-шеф Володимир Ташаєв, паста власного приготування, піца з дров’яної печі, сніданки, коктейльна карта, винна карта, резерв столів.

«Італійська Редакція» — заклад у центрі міста, який приваблює як своєю концепцією, так і смаком італійських страв. Класичних смаків італійської кухні в закладі годі чекати — бренд-шеф ресторану Володимир Ташаєв переосмислив популярні страви різних регіонів Італії, втіливши їх у власних кулінарних шедеврах. В меню ви знайдете кілька видів пасти та піци з дров’яної печі, антипасті та салати. В «Італійській Редакції» готують вершкові ньокі з рапанами, томатами, каперсами та мадагаскарським перцем.

Under Wonder

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 21

Бюджет: ₴₴.

Страви: картопляні ньокі з лисичками, пармезаном і крихтою з бекона – 246 грн.

Деталі: ресторан сучасної італійської кухні, знаходиться в центрі міста, авторські страви, сезонні оновлення, змістовна винна карта, формат take away, резерв столів, оригінальний інтер’єр, літня тераса.

Under Wonder — ресторан в центрі Києва з багаторічною історією. В ресторані сучасної італійської кухні гості можуть поснідати відомим «Київським сніданком», пообідати в приємній компанії та провести романтичну вечерю на літні терасі. Затишний інтер’єр та вишукані подачі страв створені спеціально для того, щоб надихати гостей. В меню — різноманіття антипасті, брускети, тартари і карпачо, а також паста власного приготування та ризото. В закладі можна спробувати картопляні ньокі з лисичками, пармезаном і крихтою з бекона.

Зигзаг – Zigzag

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Рейтарська, 13

Бюджет: ₴₴.

Страви: картопляні ньокки з лисичками і беконом у вершковому соусі – 220 грн.

Деталі: авторська кухня, сніданки з 9:00 до 13:00, стильний інтер’єр, коктейльна карта, великий вибір страв для вегетаріанців, сезонне меню.

«Зигзаг — Zigzag» — концептуальне міське кафе з особливою затишною атмосферою. Знаходиться «Зигзаг» на одній з найбільш культових київських вуличок. В меню страви європейської кухні, до яких можна замовити коктейль або пляшку вина. Сніданки вранці, коктейлі ввечері — універсальна локація для започаткування спільних традицій. В закладі можна замовити картопляні ньокки з лисичками і беконом у вершковому соусі.

Kometa

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Рейтарська, 15

Бюджет: ₴₴.

Страви: ньокки аль форно, запечені в печі картопляні ньокки з італійськими травами та фірмовим вершковим соусом, з досконалою підбіркою італійских сирів – 169 грн.

Деталі: піцерія, знаходиться у просторі «Рейтарська Circle» біля Золотих воріт, сніданки 10:00-13:00, піца, барменеджер Игор Лім, коктейлі.

Kometa — піцерія, яка знаходиться у фудпросторі «Рейтарська Circle» біля Золотих воріт. В закладі готують сніданки з відкриття до 13:00, також пропонують класичні коктейлі та твісти. Піцу можна замовити у форматі 30 см та 45 см. В меню ви знайдете ньокки аль форно, запечені в печі картопляні ньокки з італійськими травами та фірмовим вершковим соусом, з досконалою підбіркою італійских сирів.

Par Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 10

Бюджет: ₴₴.

Страви: трюфельні ньокі з пастромою – 280 грн.

Деталі: концептуальний pre-party-бар, в центрі Києва, дизайнерський інтер’єр в стилі лофт, великий вибір кальяні, популярні страви різних країн світу, концептуальна барна карта, літня тераса, резерв столів.

Par Bar — концептуальний бар в центрі Києва. Тут можна насолоджуватися відпочинком, смачними коктейлями та отримувати задоволення від кальяну. Кухню не обмежують певним напрямом, а пропонують найпопулярніші страви з різних країн світу — салати, брускети, піци, WOK-страви і бургери, а також сезонну страву трюфельні ньокі з пастромою. До страв можна замовити авторські коктейлі.

Фото: Facebook Італійська Редакція, Under Wonder, Зигзаг – Zigzag, Kometa, Par Bar.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi