8 березня в преміум-закладах Києва: вишуканий весняний вечір - PostEat

пошук

8 березня в преміум-закладах Києва: вишуканий весняний вечір
05-03-2021 0 1394


8 березня в преміум-ресторанах Києва — тема нашого матеріалу. До першого весняного свята всі готуються заздалегідь, щоб обрати та зарезервувати столики у найкращих ресторанах Києва. Ми дізнались, яка програма запланована на 8 березня в преміум-ресторанах Києва — розповідаємо, де незабутньо провести святковий вечір в особливій атмосфері та з вишуканою кухнею.

Партнер рубрики

INAKSHA — випічка без глютену для тих, хто цінує своє здоров’я. Перша в Україні безглютенова пекарня, яка працює за стандартами безглютенового виробництва.

Hyatt Regency Kyiv  | Facebook |  Instagram

Де: вул. Алли Тарасової, 5

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: салат Цезар в азійському стилі – 375 грн, гьодза з креветками – 295 грн, мі горен – 520 грн, філе сібаса в азійському стилі – 660 грн, чізкейк з білого шоколаду з лемонграсом – 220 грн.

Деталі: п’ятизірковий готель, знаходиться в центрі міста, вишуканий інтер’єр; 234 номери, включаючи 25 номерів категорії люкс; краєвиди старого міста, конференц-зали, банкетна зала, фітнес-центр, басейн, SPA, сауна, паркінг, цілодобове обслуговування номерів; Bar on 8 з панорамним видом на старе місто, Lobby Lounge Bar з каміном із оніксу та смачним Afternoon Tea, ресторан європейсько-азійської кухні Asia Bar & Grill.

Безліч квітів, краси та дозволеної гастрономічної насолоди — так планують зустрічати Міжнародний жіночий день в ресторані Asia Bar & Grill. Святковий бранч 8 березня розпочнеться о 12:30 з особливого меню: широкий вибір закусок, основних страв і різноманітних десертів обіцяють знайомство з вишуканими делікатесами. Супроводжувати страви буде безліміт витончених червоних, білих та ігристих вин, а також пиво. Дитяча кімната з буфетом на окремому поверсі дозволить малечі гарно повеселитись, а дорослим спокійно насолодитись приємним спілкуванням. Нова розважальна програма прикрасить святковий день, а приємним бонусом стане лотерея з подарунками від  Hyatt Regency Kyiv — це можуть бути сертифікати до неймовірного SPA Naturel готелю, запрошення на наступні бранчі та та багато інших приємних сюрпризів. Вартість бранчу становить 2121 грн з людини. Для бронювання і за додатковою інформацією звертайтеся за номером телефону: +380445811234.

Alaska Kyiv

Де: вул. Січових Стрільців, 20

Бюджет: ₴₴₴. Салати (286–950 грн), паста та ризото (290–850 грн), риба і морепродукти (290–3500 грн).

Страви: салат з вугром, бобами едамаме, кеш’ю і базиліковим соусом – 370 грн, папарделе з білими грибами і домашньою страчателою – 445 грн, каре телятини з печеним солодким перцем – 455 грн.

Деталі: двоповерховий ресторан, літня тераса, караоке, VIP-зала, вишуканий інтер’єр, страви середземноморської, італійської та авторської кухні, королівський краб в меню, винна карта, авторські коктейлі, кальян.

Alaska Kyiv — ресторан преміум-класу, який вирізняється сучасним та витонченим інтер’єром. В основі меню ресторану — витончені середземноморські страви із найсвіжіших морепродуктів; стравою-флагманом Alaska Kyiv є королівський краб. 8 березня в Alaska restaurant відбудеться виступ гурту «KAZKA» — вони «Прорив року» та «Хіт року» за версією музичної премії M1 Music Awards, перший україномовний гурт, що потрапив до чарту SHAZAM та рекордсмени серед українських артистів в YouTube. Концерт відбудеться у супроводі авторської вистави «Kvitka show» та шоу-балету «ALASKA». Вартість квитка 2500 грн., резерв столів за номером +380995213777, +380995223777.

11 Mirrors Restaurant & Bar

Де: вул. Богдана Хмельницького, 34а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (320–640 грн), основні страви (390–1700 грн), десерти (240–650 грн).

Страви: щупалець восьминога, пюре картоплі вітелот, білий аспарагус, винно-лимонний кулі – 630 грн, традиційна українська закуска: шовдарь, сало, крем-сало, гірчичний мус, крем з хрону – 220 грн, філе міньйон, пюре копченої броколі, аспарагус, соус деміглас – 680 грн, салат з печінкою кролика та лисичками – 370 грн.

Деталі: ресторан і руфтоп-бар на 11 поверсі готелю, панорамний вид, шеф-кухар Павло Ярмоленко, fusion cuisine, сніданки, авторська кухня, винна карта, авторські коктейлі, резерв столів.

11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar — це сучасний преміум-ресторан і бар світового рівня з панорамним видом на історичний Київ при першому дизайн-готелі в Україні. Кожна зона ресторану і бару оформлена в індивідуальному колірному рішенні і має певне призначення — для закритих вечерь, ділових зустрічей, приватних вечірок або презентацій. Вишукані страви fusion cuisine гармонійно доповнюють авторські коктейлі та вишукані вина. 8 березня гостей порадують романтичною атмосферою, живою музикою та вишуканими стравами. Цей особливий день буде сповнений найяскравішими фарбами та почуттями справжнього щастя і ніжного кохання — о 19:30 розпочнеться виступ My Rules Band. Резерв столів за номером +380445810011.

Fenix Italia

Де: б-р Лесі Українки, 30А

Бюджет: ₴₴₴. Салати (250–2300 грн), холодні закуски (298–1200 грн), класична паста (250–2200 грн).

Страви: мільфей з гречаного зліба з білим шоколадом і каспійським осетровим кав’яром – 390 грн, капрезе з бакинськими томатами та моцарелою буффало з нашої сироварні – 430 грн, дует з мусу й чіпсів з топінамбура з карпачо з артишоків і пластівцями з пармезану – 420 грн, фріто місто з морепродуктів з полентою гриль – 375 грн.

Деталі: ресторанний комплекс, знаходиться на Печерську, паназійська та італійська кухні, концептуальний інтер’єр, шеф-кухар Сергій Байсаревич, бренд-шефи Сергій Башинський та Стефано Антоніоллі, бренд-сомельє Олексій Олексієнко, свіжі морепродукти, raw bar, дегустаційне меню, крудо меню, sharing style, піца з дров’яної печі, сніданки з 08:00 до 13:00, власна випічка, lounge-зона, винна колекція, дві банкетні зали, резерв столів.

Fenix Italia — частина ресторанного комплексу, який знаходиться в історичному центрі Києва на бульварі Лесі Українки. В ресторані керує маестро Стефано Антоніоллі — італійський шеф-кухар, який з 1998 року готує хіти національної кухні в авторському виконанні. В Fenix Italia функціонує власна кондитерська і пекарня, а також магазин домашніх італійських делікатесів. Гості можуть придбати з собою свіжоспечений хліб, традиційні солодощі, мариновані артишоки, оливки, в’ялені томати та інші антипасті. 8 березня на гостей Fenix Italia чекають авторські частування від Стефано Антоніоллі, живий неймовірний вокал від спеціальної гості Тетяни Амірової та улюбленця публіки Giuseppe, а також вишуканий перфоманс під звуки саксофону від Vitaliy Sax. Ведучий вечора — Павло Тупіков. Резерв столів за номером +380679989896; +380969989896.

Fabius

Де: Столичне шосе, 70

Бюджет: ₴₴₴. Севiче, тартари, карпачо (320–890 грн), м’ясні антипасті (105–170 грн), салати (220–465 грн).

Страви: тальятеле з камчатським крабом – 720 грн, томленi телячi щiчки в червоному вині з пюре з батату – 525 грн, фiле лосося з чорною кiноа i голландським соусом – 595 грн, карпачо з тунця під соусом матсушіта – 415 грн,

Деталі: власна сироварня, пекарня, екотеплиця, винна карта, барне меню, коктейльна карта, дитяче меню, вишуканий сучасний інтер’єр, 5 зал, літні тераси й альтанка, панорамна тераса з лісовим пейзажем, двоповерховий ігровий будиночок і великий відкритий майданчик для дітей, жива музика, великий камін.

Fabius — елегантний ресторан авторської кухні. Великі панорамні вікна з видом на мальовничі ліс та озеро, авторська кухня з італійським відтінком і бездоганний сервіс. В меню закладу — широкий вибір страв з м’яса і птиці, риба та морепродукти, крафтові сири з власної сироварні. 8 березня гостей запрошують відчути всю ніжність свята весни у ресторані Fabius: приємні подарунки, весняний сет live music від Ігоря Богданова, Асакар та Артема Тімана, квітковий фотопростір для вражаючих знімків, творчі майстер-класи для найменших гостей. Резерв столів за телефоном +380503244046.

Маяк

Де: Дніпровська набережна, 2

Бюджет: ₴₴₴. Салати (185–495 грн), холодні закуски (85–515 грн), риба та морепродукти (265–1150 грн).

Страви: тартар з лосося, авокадо та червоною ікрою – 355 грн, голубці з краба під соусом моцарела-базилік – 365 грн, плато зі смажених морепродуктів з картоплею, спаржею та двома соусами – 1150 грн, каре телятини з картопляним гратеном та перцевим соусом – 630 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на лівому березі Дніпра, панорамні вікна з видом на ріку, два поверхи, страви на грилі, веган меню, дитяче меню, винна кімната, понад 250 видів вина, коктейльна карта, великий вибір міцного елітного алкоголю, резерв столів.

Ресторан «Маяк» розташований на березі Дніпра, з його панорамних вікон відкривається дивовижний краєвид на річку. Інтер’єр ресторану виконаний в теплих тонах, зали прикрашені дизайнерськими дзеркалами й світильниками. В меню ресторану — класичні страви європейської та середземноморської кухонь. У багатій винотеці ресторану можна знайти вина з кращих винних регіонів світу. 8 березня в ресторані пригощатимуть welcome drink, буде облаштована святкова фотозона, лунатиме live music від піаніста Ярослава Ярмака, а також будуть приємні сюрпризи від партнерів. Резерв столиків +380504145540.

Фото: Facebook Hyatt Regency Kyiv, Alaska, 11 Mirrors Restaurant & Bar, Fenix Italia, Fabius, Маяк.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi