пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
В Азії локшина надзвичайно популярний продукт, вона має широке визнання у японців, корейців, тайців. Локшину готують у різний спосіб: варять, смажать, тушкують, готують на пару, додають у супи. Вживають готову локшину в гарячому та холодному вигляді. Ось деякі найпоширеніші види китайської локшини, які також використовуються і в японській кухні:
Яка азійська локшина в закладах Києва вже чекає на вас, розповідаємо у матеріалі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Чеховський провулок, 2/48
Бюджет: ₴₴.
Страви: Пад Тай з куркою – 240 грн, Пад Тай з морепродуктами – 320 грн, Бун Ча – 300 грн, Пад Сью – 260 грн, п’яна локшина – 360 грн.
Деталі: кафе тайської кухні, автори проєкту — Михайло та Дарія Кацуріни, автентичні рецепти, страви на грилі, концептуальний інтер’єр, антикваріат в декорі, інгредієнті власного імпорту, кімната з тайським масажем, коктейлі.
Кафе тайської кухні «Тайський Привіт» — гастрономічний проєкт Михайла та Дарії Кацуріних. Інтер’єр закладу оформили концептуально, щоб він максимально передавав атмосферу Таїланду. В меню закладу автентичні страви тайської кухні, для яких використовують азійські продукти, щоб максимально відтворити та передати справжні тайські смаки. В закладі «Тайський Привіт» можна спробувати автентичні закуски, карі, WOK-страви та страви на грилі. Тут готують різновиди полярної тайської локшини Пад Тай з куркою, з морепродуктами та з овочами, рисову локшину з курячими мітболами Бун Ча, рисову локшину з куркою та грибами Пад Сью, а також «п’яну» широку рисову локшину з креветками та кальмарами.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 114
Бюджет: ₴₴.
Страви: Пад Тай – 320 грн, Мі горенг – 310 грн, локшина з яловичиною та грибами – 310 грн.
Деталі: паназійська кухня, авторські страви, шеф-кухар Ігор Крамаренко, стильний інтер’єр від YOD Design Lab, сніданки, оригінальні авторські коктейлі, страви з морепродуктів, великий вибір азійських гарячих напоїв і чаю, резерв столів.
Spicy NoSpicy — ресторан паназійської кухні, який заснували рестораторки Альона Бебко та Наталія Іванцова. Ресторан засновано на образній історії про сестер Spicy і NoSpicy, які мають власні неповторні характери, розповідаючи через страви історії про багатогранність азійської їжі. В ресторані пропонують страви Японії, Китаю, В’єтнаму, Таїланду та Індії в авторській обробці нового досвідченого шефа Ігоря Крамаренка. В меню, серед іншого, три види локшини — тайська Пад Тай, індонезійська Мі горенг та локшина з яловичиною та грибами.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Воздвиженська, 10Б
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: скляна локшина з морепродуктами – 375 грн, яєчна локшина з креветками та куркою – 285 грн.
Деталі: азійський м’ясний ресторан на Воздвиженці, заклад Дмитра Борисова, відкрита кухня з robata грилем, сніданки з 10:00 до 12:00, kids friendly, pets friendly, винна карта, доставка, формат take away.
Oxota Na Ovets — заклад на Воздвиженці, куди варто завітати поціновувачам азіатської кухні та традиційних рецептів Азії. Інтер’єр у стилі лофт одразу налаштовує на приємне проведення часу. В меню увагу привертають страви з м’яса та птиці, риби, морепродуктів, стейки та страви WOK. Також в закладі є відкрита кухня з деревним robata грилем, на якому смажать стейки з мармурової яловичини і свіжу рибу. В Oxota Na Ovets готують скляну локшину з морепродуктами та яєчу локшину з креветками та куркою.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Сковороди, 7
Бюджет: ₴₴.
Страви: цукемен – 195 грн, додатки: кукурудза – 25 грн, японський маринований бамбук – 30 грн, японська маринована тиква (солодка) – 30 грн, мариновані шампіьони (солодкі) – 20 грн, сир тофу – 25 грн, додаткове яйце – 20 грн, маринований дайкон (японський редис) – 33 грн.
Деталі: раменна, знаходиться на Подолі, стильний інтер’єр, 5 видів рамену, локшину готують самостійно, карааге, моті, суші-сендвічі, доставка на Подолі, take away, pets friendly, прцюють щодня з 12:00 до 21:00.
Локшина з Naushi відома вже за межі Києва. Смакувати її ви можете навіть в закладах Дніпра та Харкова. Але саме в Києві виговляють ту саму рамен-локшину на унікальному для України обладнанні, завезенному шефом з Японії. Щільна та пружна, насичена за смаком, крафтова рамен та цукемен-локшина подається в Nausi у складі традиційних японських страв: рамену, цукемену та маземену. Іноді кухарі вводять в меню локшину з папрікою, шпінатом, гарбузом, блакитною морквою тощо.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Георгія Кірпи, 5Б
Бюджет: ₴₴.
Страви: локшина рамен з овочами – 193 грн, локшина яєчна з овочами – 193 грн, рисова локшина з морепродуктами – 223 грн, соба з яловичиною – 203 грн.
Деталі: заклад китайської кухні навпроти Південного вокзалу, дімсамна, два поверхи, стильний інтер’єр, винна карта, авторські коктейлі, резерв, доставка, take away.
CHINA MA — ресторан китайської кухні біля Південного вокзалу. В закладі подають страви азійської кухні за автентичними рецептами. Особливість закладу — дві відкриті кухні, де гості можуть спостерігати за приготуванням замовленої їжі. В меню гості можуть знайти дімсами, карі та качку по-пекінські, рис, локшину. В закладі зараз готують чотири види локшини: рамен з овочами, яєчну з овочами, рисову з морепродуктами та соба з яловичиною.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Шота Руставелі, 12
Бюджет: ₴₴.
Страви: локшина удон з ікорним соусом – 169 грн, локшина удон з куркою карааге – 229 грн, локшина удон зі свининою ча-шу – 229 грн, локшина удон з яловичиною – 229 грн.
Деталі: ресторан японської кухні, знаходиться в центрі міста, тематичний інтер’єр, відкрита кухня, страви за технікою карааге, демократичні ціни, щедрі порції, take away.
Бренд Torisho налічує понад 150 точок як в Японії, так і за її межами. Torisho Ukraine — це, перш за все, простота та лаконічність. Інтер’єр виконаний з використанням великої кількості натуральних матеріалів та авторських малюнків, якими розмальовані стіни. В основі меню карааге — японська техніка приготування, в якій курку, м’ясо або рибу маринують у соусі накацу з додаванням секретних інгредієнтів, панірують та смажать до хрусткої скоринки. Також в меню традиційна локшина удон власного виробництва, яку готують з додаванням ікорного соуса, норі, жовтка, гриба шиїтаке, чері, зеленої цибулі та стружки тунця.
Головна фото: cottonbro
Фото: Facebook Тайський Привiт, Spicy NoSpicy, Oxota NA Ovets, Naushi, CHINA MA, Torisho Ukraine.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi