Де їсти суші та роли в Києві: від преміум-сегменту до демократичного формату - PostEat

пошук

Де їсти суші та роли в Києві: від преміум-сегменту до демократичного формату
25-02-2020 0 485


Де їсти суші та роли в Києві, дізнавалась редакція PostEat. Суші та роли вже не перший рік є одними з найпопулярніших страв японської кухні. Ці страви давно вподобали жителі столиці — в Києві ви можете знайти безліч локацій, де подають роли і суші. Крім того, шефи ресторанів постійно експериментують, пропонуючи гостям суші та роли з незвичайними поєднаннями інгредієнтів за авторськими рецептами. Де їсти суші та роли в Києві, читайте в нашому матеріалі.

Buddha-bar Kyiv

Де: вул. Хрещатик, 14

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (190–365 грн), салати (110–290 грн), основні страви (160–1750 грн).

Страви: рол «Дракон» із сиром філадельфія та трюфельним снігом – 460 грн, рол філадельфія з тунцем – 350 грн, рол «Чорний дракон» – 430 грн, суші гострий лосось – 150 грн, суші гребінець – 190 грн, асорті суші – 650 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан азійської кухні, лаунж-бар, суші-бар, знаходиться на центральній вулиці столиці, декілька поверхів, концептуальний інтер’єр, вечірки, концерти, працює до 02:00 (в п’ятницю-суботу до 04:00), резерв столів.

Buddha-Bar — це легендарна мережа, ресторанний бренд, який вже став культовим у найбільших містах світу. Заклади Buddha-Bar вирізняє вишуканий дизайн, незрівнянний сервіс, майстерне поєднання паназійських смаків. На першому поверсі розташований ресторан – згідно з концепцією «сімейного стилю» страви подаються на великих тарілках і мають бути поділені між гостями. Другий поверх – лаунж-зона з унікальним коктейльним меню та ароматними кальянами. Завітайте до Buddha-Bar на вечерю та спробуйте рол «Дракон» із сиром філадельфія та трюфельним снігом.

KOYA

Де: вул. Басейна, 2а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (110–295 грн), сашимі (145–375 грн), холодні закуски та севіче (99–265 грн).

Страви: суші-гункан лосось – 64 грн, суші-гункан краб – 72 грн, суші-гункан восьминіг – 95 грн, рол філадельфія з тигровою креветкою та лососем – 295 грн, рол філадельфія з тунцем в стилі ніккей – 320 грн, рол каліфорнія з лососем і тунцем – 195 грн, тонкацу з вугром – 275 грн.

Напої: коктейлі: Smoky Mary – 180 грн, Mai Tai – 220 грн, Espresso Martini – 185 грн, Bramble – 199 грн.

Деталі: ресторан високої азіатської кухні в центрі Києва, лаконічний сучасний інтер’єр, три поверхи, авторські коктейлі з азіатських інгредієнтів, кальянна карта, жива музика, dj-сети, запальні вечірки, банкетні пропозиції.

У вишуканому ресторані азіатської кухні KOYA вашу естетичну насолоду доповнять гастрономічною — авторські страви з морських і м’ясних делікатесів припадуть до смаку найдосвідченішим гурманам. Фундамент кухні ресторану — японська та паназійська кухня з нотками латиноамериканської, китайської та корейської гастрономії. В ресторані KOYA спробуйте суші-гункан із крабом та рол філадельфія з тунцем в стилі ніккей.

Fujiwara Yoshi

Де: вул. Драгомирова, 11, вул. Солом’янська, 15а.

Бюджет: ₴₴₴. Роли (95–2650 грн), сашимі (195–850 грн), десерти (115–265 грн).

Страви: суші кані краб – 185 грн, суші лосось – 75 грн, суші вугор – 85 грн, суші креветка – 85 грн, суші гребінець – 105 грн, рол чилі манго рору – 245 грн, рол унагі манго рору – 465 грн, рол абури самон рору – 395 грн, рол курума ебі рору – 225 грн, рол каліфорнія з королівським крабом – 435 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: шеф Йошихіро Фудзівара, авторська японська кухня, окремий VIP-зал, поставки унікальної риби, морепродуктів і оригінальних японських інгредієнтів до закладу, тунець-меню, акваріум з живими крабами, лобстерами, лангустами і устрицями, меню від шефа, регулярні заходи, доставка, унікальна особливість закладу — «Дні тунця», коли рибу обробляє особисто шеф Фудзівара Йошихіро; поставки делікатесних видів охолодженого дикого і фермерського тунця.

Fujiwara Yoshi — це ресторан авторської японської кухні шефа Йошихіро Фудзівари. Тут дотримуються високих стандартів якості завдяки ексклюзивним поставкам унікальної риби, морепродуктів та оригінальних японських інгредієнтів. В Києві ресторани Fujiwara Yoshi є на вулиці Солом’янській та Драгомирова — у меню великий вибір суші та ролів. Спробуйте рол унагі манго рору з вугрем, сиром філадельфія, креветкою, огірком, омлетом, лососем, авокадо, ікрою тобіко та соусами манго й унагі.

Евразия — японська та європейська кухня

Де: Бессарабська площа, 2; вул. Дмитрівська, 2а; пр-т Перемоги, 45; вул. Лютеранська, 3; вул. Раїси Окіпної, 3; пр-т Маяковського, 5В; всі адреси

Бюджет: ₴₴. Салати (84–180 грн), роли (38–250 грн), піца (75–210 грн).

Страви: ебі нігірі – 35 грн, магуро нігірі – 38 грн, унагі нігірі – 45 грн, саке нігірі – 31 грн, унагі макі – 148 грн, саке кані макі – 185 грн, «Червоний дракон» – 195 грн, саке спайсі макі – 110 грн, філадельфія макі – 158 грн, філадельфія максі – 185 грн, кавасакі макі – 195 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: мережа ресторанів японської та європейської кухонь, бренд-шеф Денис Кравченко, сучасний дизайн, японські, європейські та паназійські страви, сніданки та бізнес-ланчі до 15:00 щодня, формат take away, дитяче меню, постійні акції та спеціальні пропозиції, доступна послуга «Заберу сам»; щоденна акція «Щасливі години» в усіх ресторанах мережі: з 15:00 до 18:00 при замовленні будь-якої страви друга така ж — у подарунок; також можна замовити страви по акції «Червона ціна» (по одному блюду зі знижкою 25%).

«Евразия» — мережа ресторанів японської та європейської кухонь. В меню ресторанів – великий вибір ролів, суші, сашимі та нігірі суші, а також страв європейської кухні. Щороку в ресторанах готують спеціальні сезонні пропозиції зі страв та напоїв, які потім стають частиною постійного меню. Тут пропонують роли чи суші зі японськими закусками, а також соуси до різних страв – запитайте в офіціанта про вдалі поєднання саме для вашої страви. В меню з’явилась новинка саке кані макі з лососем, сніжним крабом, японським омлетом та спайсі соусом.

Сушия — сучасна японська кухня

Де: вул. Богдана Хмельницького, 10; пр-т Палладіна, 39/16, всі адреси.

Бюджет: ₴₴. Салати (59–109 грн), гарячі страви (21–129 грн), десерти (49–59 грн).

Страви: гранд рол з лососем, вершковим сиром та соусом манго – 276 грн, філадельфія де люкс з тунцем – 149 грн, філадельфія з хіяші та жовтохвостом – 124 грн, філадельфія унагі – 99 грн, золотий унагі дракон – 189 грн, каліфорнія в ікрі з копченим лососем – 104 грн, суші лосось – 64 грн, суші тунець – 64 грн, суші креветка – 64 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: мережа ресторанів сучасної японської кухні, локації у 13 містах України, суші-бар, сезонне меню, барне меню, меню бізнес-ланчів, єдиний корпоративний дизайн інтер’єру, формат take away, kids friendly, безкоштовна доставка за 60 хвилин.

«Сушия» — всеукраїнська мережа ресторанів сучасної японської кухні. Інтер’єр закладів традиційно виконаний в корпоративних кольорах бренду з цікавими елементами декору, які відсилають до азійської культури. «Сушия» гарантує високу якість продуктів, оскільки інгредієнти закуповуються у кращих виробників по всьому світу. Спробуйте гранд рол з лососем, вершковим сиром та соусом манго і рол філадельфія де люкс з тунцем.

Желтое море

Де: Дніпровська Набережна, 26д; пр-т Героїв Сталінграда, 8.

Бюджет: ₴₴. Закуски (39–219 грн), роли (36–285 грн), десерти (35–125 грн).

Страви: суші саке – 29 грн, суші магуро – 29 грн, суші саке кунсей – 29 грн, суші ебі – 39 грн, суші унагі – 48 грн, рол фукуніджі макі – 128 грн, рол каліфорнія з тунцем – 149 грн, рол саке чізу філадельфія – 153 грн, рол кунсей темпура макі – 145 грн, рол «Червоний дракон» – 199 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: мережа японських ресторанів, multi-cuisine; страви японської, європейської та української кухонь; сучасний інтер’єр, меню для вегетаріанців, fresh-made суші, саке, домашні вина, бізнес-ланчі з 12:00 до 16:00, безкоштовна доставка за 60-90 хвилин (є мінімальна сума замовлення), формат take away, kids friendly, акції, дитяче меню, дитяча кімната, літня тераса, багаторічний досвід роботи.

«Желтое Море» — мережа ресторанів японської кухні, заклади якої знаходяться на Оболоні та Позняках. Концепція ресторану об’єднує кухні країн узбережжя Жовтого моря. Страви в «Желтом Море» готують з-під ножа: фреш-мейд суші, сашимі, роли і суші-сети, а також страви на тепан-грилі, супи, салати і багато іншого ви можете спробувати в закладах або замовити безкоштовну доставку. Спробуйте рол кунсей темпура макі з смаженою креветкою, копченим лососем, огіроком, омлетом, вершковим сиром та соусом спайсі.

Фото Facebook: Buddha-bar Kyiv, KOYA, Fujiwara Yoshi, Евразия — японська та європейська кухня, Сушия — сучасна японська кухня, Желтое море

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi