Де снідати у Києві: обираємо кращі місця для сніданків цієї весни - PostEat

пошук

Де снідати у Києві: обираємо кращі місця для сніданків цієї весни
23-05-2024 0 6735


Де снідати у Києві цієї весни, розповідає редакція PostEat. Снідати у якому-небудь закладі перед роботою або у вихідні з родиною для багатьох киян стало гарною традицією, тому, щоб урізноманітнити ваші приємні ранки, ми розповідаємо де снідати у Києві цієї весни. Авторські гофри з додатками, оката з креветками, тост зі скремблом та аспарагусом, сирний сендвіч зі рваною яловичиною та данський панкейк з томленою телятиною — ці апетитні страви ви можете з’їсти на сніданок у столичних закладах.

SVOI | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Анни Ахматової, 44-а

Години роботи: 10:00-15:00 — сніданки, 15:00-22:30 — коктейлі

Дещо з меню: «Ахматова під Голландезом» — 279 грн, «Бон Матіне» — 279 грн, сніданок «Мами Валі» — 249 грн, аспарагус з медовим беконом — 289 грн, сирники з фісташкою, бананом та карамеллю – 220 грн, сезонні сирники з полуницею та бельгійським молочним шоколадом – 240 грн.

Деталі: Популярний своїми сніданками, на лівому березі, бар SVOI оновив меню, додавши багато весняних новинок та пропозицій для гостей. SVOI — це місце теплих душевних зустрічей, пізніх сніданків під келих Prosecco та вечірніх посиденьок на літній терасі з коктейлем. Сніданки у SVOI вражають оригінальною інста-подачою, великими порціями та поєднанням палітри смаків. Унікальність більшості сніданків у SVOI в тому, що їх готують на свіжоспеченій гофрі, рецепт якої заклад тримає в таємниці. Серед нових сніданків з гофрою «Бон Матіне», який складається з рублених королівських креветок, міксу салату, зеленого яблука, меду та лососевої ікри, а також сніданок «Мами Валі» з томленою індичкою в спеціях та міксом різних сирів.

До ранкового меню цього разу SVOI додали ароматні панкейки та хрустку гранолу, а також сезонні сніданки з аспарагусом, який поєднали з медовим беконом та з лососем. Традиційно до літа заклад оновив меню сирників, які вони готують самостійно з домашнього сиру. Можете обрати варацію з фісташкою-бананом-карамеллю або поєднання малина-манго-маракуйя чи насолодитись сезонними сирниками з полуницею та бельгійським молочним шоколадом.

044 Cafe | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 85/87

Години роботи: щодня 09:00 — 22:00

Дещо з меню: зелений омлет з аспарагусом — 325 грн, яйце пашот з куркою, теплим картопляним салатом та шпинатно-сирним соусом – 315 грн, омлет з курячою ковбаскою, молодою картоплею та теплим гірчичним соусом – 335 грн, оката з креветками з зеленою цибулею та олією чилі – 395 грн, улюблені сирники з ягодами та фісташковим соусом — 285 грн, Крок Мадам — 335 грн.

Деталі: 044 cafe на Великій Васильківській — київський проєкт групи First Line Group. У 044 cafe подають сніданки цілий день, в меню є легендарні тортики, свіжа випічка. На сніданок, який можна замовити до 18:00 готують страв з яйця та каші: зелений омлет з аспарагусом та черемшовим песто, яйце пашот з куркою або з лососем та теплим картопляним салатом, омлет з курячою ковбаскою і молодою картоплею та окату з трьох яєць із креветками. А ось до 21:00 можна замовити улюблені сирники з ягодами та фісташковим соусом, крок мадам з шинкою із індички, чеддером та томатним велюте, а також ліниві вареники з маком та яблучним заварним кремом.

Завертайло. | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 24А

Години роботи: пн-пт 08:00-22:00, сб-нд 09:00-22:00

Дещо з меню: тост зі скремблом, анчоусами та зеленою сметаною — 325 грн, молодий аспарагус, лабне, пряні горіхи — 435 грн, сніданок з трьох яєць з аспарагусом — 295 грн, комплекс Завертайло — 285 грн, Крок-мадам — 315 грн, Заверталівськи сирники з лимонними цукатами, сметаною 10 годин, вишнями та фундуком — 285 грн.

Деталі: «Завертайло» біля Софії – пекарня з цікавою випічкою, натуральним вином та хлібом. На вітрині завжди свіжа випічка: круасани, крафіни, кекси, гречаний багет та бейгли, торти та десерти. Також у закладі представлені наїдки до хліба, які можна забрати з собою: паштети, печені овочі та джеми власного виробництва. Сніданки готують з 08:00 до 12:00, серед весняних езонних позицій, які варто встигнути скуштувати, три сніданки з аспарагусом: тост зі скремблом та анчоусами, скрембл, омлет чи яєчня зі свіжим хлібом на заквасці або молодий аспарагус в спеціях лабне та пряними горіхами фрі.

В зюзю | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 69

Години роботи: нд-чт 10:00-21:00, пт-сб 10:00-23:00

Дещо з меню: солона вівсянка — 250 грн, супер сирний омлет — 220 грн, сирний сендвіч зі рваною яловичиною — 300 грн, полуниця, бріош, сир шеврет — 360 грн.

Деталі: «В зюзю» — вранці інтелігентне бістро, яке увечері перетворюється на «неінтелігентну рюмочну». Простір закладу складається з двох зал та літньої тераси, що виходить у двір будинка. В меню можна знайти дуже різноманітні страви, адже концепт підкріплюється гастрономічною історією закладу — вдалим поєднанням їжі з різним алкоголем. Сніданки в закладі готують щодня з 10:00 до 13:00 — пропонують солону вівсянку з яйцем пашот, фісташками і пармезаном, супер сирний омлет, сирний сендвіч зі рваною яловичиною, а сезонною позицією зараз є сніданок з полуницею, бріошем, сиром шеврет, збитим маслом, хамоном та руколою.

Зигзаг – Zigzag | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Рейтарська, 13

Години роботи: щодня 09:00 — 22:00

Дещо з меню: солодкі домашні манники зі свіжою полуницею, вершковим маслом та домашнім йогуртом — 205 грн, данський панкейк з томленою телятиною, крем сиром, печеними томатами, гострою томатною сальсою та пармезаном — 265 грн, картопляні вафлі з ковбасками, трюфельним соусом, окатою яєчнею та пармезаном — 210 грн.

Деталі: «Зигзаг — Zigzag» — концептуальне міське кафе з особливою затишною атмосферою. Знаходиться «Зигзаг» на одній з найбільш культових київських вуличок. В меню страви європейської кухні, до яких можна замовити коктейль або пляшку вина. Сніданки вранці, вечірки з коктейлями ввечері — універсальна локація для започаткування спільних традицій. Поснідати пропонують солодкими домашніми манниками зі свіжою полуницею, данським панкейком з томленою телятиною або зі слабосоленим лососем, картопляними вафлями з слабосоленим лососем або ковбасками на вибір або вершковою полентою із запеченими томатами чері.

Косатка | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Житомирська, 25/2

Години роботи: щодня 09:00 — 22:30

Дещо з меню: солоні сирники з овочами та томатним песто — 259 грн, шакшука — 313 грн, яйця по-каліфорнійськи — 345 грн, сирна полента з халумі — 309 грн, яйця Бенедикт з беконом — 315 грн, французький тост з вишневим конфітюром, волоськими горіхами та заварним кремом — 199 грн.

Деталі: «Косатка» — заклад з вінтажним інтер’єром та приємною атмосферою, який зустрічає гостей вже 10 років. В меню пропонують ранкові аперитиви на літній терасі та сніданки. У будь-який час дня у «Косатці» збираються компанії: удень — пообідати смачними стравами американської кухні, ввечері — випити коктейль та послухати гарну музику. На сніданок, який готують з 9 ранку до 18 години, пропонують солоні сирники з томатним песто, шакшуку з овочами, фетою, хлібом та маслом, яйця по-каліфорнійськи зі слабосоленим лососем та картоплею, Крок Мадам та сирну поленту з халумі.

Головна фото: Nima Naseri on Unsplash

Фото: Facebook/Instagram SVOI, 044 Cafe, “Завертайло”, “В зюзю”, “Зигзаг – Zigzag”, “Косатка»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi