Де відсвяткувати день народження: пропозиції від ресторанів Львова - PostEat

пошук

Де відсвяткувати день народження: пропозиції від ресторанів Львова
08-03-2023 0 3427


Редакція PostEat розповідає, де відсвяткувати день народження у Львові. В ресторанах Львова підготували для ваших особливих подій банкетні зали, різноманітні святкові страви та навіть спеціальні пропозиції для іменинників. Обирайте улюблену кухню, бронюйте вподобану залу та запрошуйте гостей.

Valentino restaurant ( Swiss Hotel Lviv 4*)

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Остапа Нижанківського, 20

Бюджет: ₴₴

Страви: карпачо з філе телятини — 250 грн, асорті брускет — 270 грн, салат з копченим вугрем — 490 грн, сир камамбер запечений у білому вині — 430 грн, м’ясне асорті з овочами на компанію — 1800 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні, розташований у готелі «Швейцарський» 4*, старовинний інтер’єр, окреме меню з галицькими стравами, страви від шефа, сніданки з 08:00 до 11:00, домашня паста, VIP-зал, банкетні та спеціальні пропозиції, дитяча кімната, дитяче меню, бізнес-ланчі, винний льох, парковка, доставка.

Ресторан Valentino знаходиться в історичній частині Львова на даху чотиризіркового готелю «Швейцарський» і займає два верхніх поверхи старовинної будівлі. В закладі мають все для ідеального відпочинку: вишуканий інтер’єр, різноманіття страв та першокласний сервіс. Для святкування особливої події у Valentino є зали до 50 гостей, ви можете обрати один із зал: «Зелений» із зимовим садом, світильниками у вигляді бутонів і скляним дахом, теплий «Кавовий» прикрашений люстрами з муранського скла чи вишуканий «Обідній» у класичному стилі. Для особливих камерних подій (до 10 гостей) у ресторані Valentino є затишна VIP-зала та стилізована винна зала.

До дня народження в ресторані Valentino імениннику дарують знижку 10% на бенкет та фірмовий торт «Наполеон» з феєрверком. Також до дитячого дня народження від 8 осіб — безкоштовний дитячий майстер-клас з приготування піци. Усі учасники програми лояльності ресторану Valentino мають можливість скористатись пропозицією до дня народження. Ви можете відзначити подію в сам день народження чи скористатись знижкою, запланувавши святкування на інший день. Аби скористатися пропозицією до дня народження, зателефонуйте до ресторану та зарезервуйте свято зі знижкою. В самому закладі перед замовленням нагадайте офіціанту про вашу нагоду та знижку. Вартість бенкету розраховується індивідуально і залежить від побажань іменинника щодо страв і напоїв. За додатковою інформацією та для резервування свята телефонуйте +380972356777.

Kilinski restaurant & bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Уласа Самчука, 16

Бюджет: ₴₴

Страви: мус з баклажану — 295 грн, севіче з лаврака та морського гребінця — 520 грн, стейк салат з яловичини — 445 грн, Coq au vin (півень у вині) — 455 грн.

Деталі: французький ресторан & бар, власна барна лабораторія, «особлива атмосфера Парижа», витончені деталі інтер’єру, шеф-кухар Федак Віталій, страви у хоспері, тераса на відкритому повітрі, шефські вечері, підходить для банкетів, резерв столу.

Ресторан Kilinski відкрився в 2017 році у Стрийському парку. Ресторан названий на честь Яна Кілінського — шевця, мандрівника, гурмана, який товаришував з королем високої кухні Марі-Антуаном Каремом та часто відвідував його у Парижі. Рецепти частування мандрівник привозив додому, а ресторан Kilinski розповідає, що знайшов ці рецепти та відтворив їх, щоб познайомити гостей з гастрономічними традиціями Франції. Меню ресторану складається з холодних та гарячих закусок, салатів, супів, основних страв та десертів. До страв у Kilinski  пропонують не менш особливі коктейлі, створені у власній барній лабораторії. Kilinski пропонує святкування днів народжень у форматі повноцінного застілля, гастровечері та коктейльної вечірки.

Park. Art of Rest

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Вітовського, 43а

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: ніжне пате з телятини — 298 грн, теплий салат з морепродуктами та пармезаном — 443 грн, філе сібаса запечене в морських прянощах — 431 грн, качина грудка сувід із грушею в карамелі — 398 грн.

Деталі: вишуканий ресторан, заклад створений засновниками львівського холдингу «Акурат», кілька зал, підходить для особливих подій, бізнес-ланчі, сніданки, дитяче меню, дегустації, коктейльна карта, літня тераса, кальян, сомельє, парковка, доставка.

Park. Art of Rest — елегантний ресторан у мальовничому львівському парку. Основне меню Park. Art of Rest об’єднує в собі страви з усього світу: тут підібрані м’ясні та рибні страви, а також представлені вегетаріанські пропозиції. Винна карта ресторану налічує понад 150 позицій та була неодноразово відзначена міжнародною нагородою Wine Spectator. Святкування Дня народження в ресторані можна провести у двох форматах: розмістити гостей за бенкетними або фуршетними столами. Event Hall створений для святкувань: це простора світла зала, яка легко трансформується під будь-які побажання та здатна розмістити від 150 до 350 гостей. Перший поверх Park. Art of Rest чудово підійде для затишного святкування з найближчими. Вишукана та комфортна зала може розмістити до 100 гостей за бенкетними столами та до 250 – за фуршетними. Для святкових подій шеф-кухар Park. Art of Rest розробив фуршетне та банкетне меню.

РЕСТОРАЦІЯ БОЇМІВ

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шевська, 6

Бюджет: ₴₴.

Страви: парфе з гусячої печiнки з хрустким хлiбом, бланшованою сливою та в’яленим iнжиром — 190 грн, бiф тартар на хрусткiй булочцi брiош з еспумою з айолi та ворчестера — 340 грн, смажений телячий язик з лiсовими грибами та нiжним кремом iз картоплi — 340 грн, 

Деталі: ресторан сучасної авторської кухні в поєднанні з класичними французькими стравами, шеф-кухар Артем Лоскутов, локальні продукти, сезоні страви, коктейлі, винна карта, гастрономічні вечері та майстер-класи, резерв столу. 

«Ресторація Боїмів» знаходиться у львівському готелі Best Western Plus Market Square Lviv, який розташований в історичній будівлі. Кам’яниця під № 4 є однією з найцінніших пам’яток історико-культурної спадщини Львова і пов’язана з одним із її історичних господарів – Дзюрджі Боїмом – львівським бургомістром та секретарем короля Стефана Баторія наприкінці XVI століття. Від імені господаря й походить назва ресторації. В меню страви сучасної авторської кухні в поєднанні з класичними французькими стравами. За кухню відповідає Артем Лоскутов, який працює з французькими стравами вже майже 20 років. Основна ідеологія ресторану – приготування страв різних країн світу з фокусом на локальних продуктах. Для вашого свята в закладі є зали від 10 до 25 гостей у банкетному форматі за одним столом. За окремими столами можна розмістити до 30 гостей, у фуршетному форматі 40 гостей.

Soprano Roof Terrace

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: площа Князя Святослава, 9

Бюджет: ₴₴.

Страви: капрезе з руколою та в’яленими томатами — 265 грн, рулетики з ікрою та крем-сиром — 330 грн, язик телятини зі соусом шалот — 415 грн, філе дорадо з селеровим пюре та спаржею — 595 грн.

Деталі: панорамний ресторан, страви європейської та італійської кухонь, меню української кухні, знаходиться на сьомому поверсі готелю, меню а-ля карт, сніданки, страви з дичини, страви на вугіллі та у хоспері, літня тераса, take away, резерв столів, парковка.

Ресторан Soprano розташований на даху готелю Taurus City — на сьомому поверсі готелю через панорамні вікна можна милуватися чарівним краєвидом на парк «Високий замок», львівську Ратушу та собор Святого Юра. Лаконічний сучасний інтер’єр виконано у пастельних тонах із використанням натуральних матеріалів. В меню ви знайдете популярні страви європейської та італійської кухонь, також є страви, приготовані на деревному вугіллі у печі хоспер. Кількість місць у форматі «банкет» 40 гостей, у форматі «фуршет» 50 гостей; тераса у теплий період може вмістити 36 гостей. Свято від 15 осіб організовується за попереднім замовленням столиків і меню та оплатою завдатку.

Панорама

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Свободи, 45

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: тартар з морського гребінця, трюфельною заправкою та авокадо — 450 грн, спрінг роли з томленою яловичиною та сиром чеддер — 320 грн, крокети з сомом з соусом тартар — 400 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні, знаходиться на центральній площі міста в однойменному готелі, панорамний краєвид на Львів, багата винна карта, шеф-кухар Максим Литовченко, ранні сніданки, резерв столів.

Ресторан «Панорама» розташований на 7 поверсі готелю Panorama Lviv Hotel, його родзинка — панорамний краєвид на місто. В меню ресторану поєднання середземноморської та європейської кухонь, а також страв, приготованих у іспанській печі josper. Основа меню — легкі салати, освіжаючі супи, вишукані страви з риби та м’яса і десерти від шефа. Своє свято ви можете відзначити у банкетному залі, який розрахований на 60 гостей.

Головна фото: Kilinski

Фото: Facebook/Instagram Valentino restaurant, Kilinski restaurant & bar, Park. Art of Rest, «Ресторація Боїмів», Soprano, «Панорама».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi