День Святого Валентина у закладах Львова: час для романтичного вечора - PostEat

пошук

День Святого Валентина у закладах Львова: час для романтичного вечора
08-02-2019 0 2665


День Святого Валентина у закладах Львова — тема нашого матеріалу. Найромантичніше свято року недаремно відзначають узимку — щоб тепло закоханих сердець зігрівало навіть тих, хто досі самотній. 14 лютого варто відсвяткувати смачною вечерею у затишному закладі, де пануватиме атмосфера ніжності. Ми знайшли, де ви зможете незабутньо провести День Святого Валентина у закладах Львова — вивчайте локації та не забувайте резервувати стіл.


Vapiano Lviv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Академіка Гнатюка, 12а.

Бюджет: ₴₴. Салати (79 – 169 грн), паста (59 – 209 грн), піца (49 – 189 грн), десерти (25 – 85 грн).

Їжа: брускета тоно – 85 грн, антипасті аль формаджі – 199 грн, піца кон карне – 159 грн, паста сальмоне – 175 грн.

Напої: «Куба Лібре» – 79 грн, мохіто – 89 грн, джин-тонік – 79 грн.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, сучасний інтер’єр у світлих тонах, відкрита кухня, ранні сніданки з 7:00 до 12:00, ланчі у будні дні з 12:00 до 15:00, паста та піца власного приготування, барне меню, сезонні пропозиції в меню, дитяче меню, тераса, take away, кулінарні майстер-класи для дітей.

У ресторані італійської кухні Vapiano Lviv у День Святого Валентина пануватиме романтична атмосфера: заклад прикрашатиме тематичний декор, а для кожного гостя готуюсь смаколики. Настрій вечору задаватиме запальний Макс Пташник&Clan, а всі емоції у незабутніх кадрах закарбує фотограф. Для тих, хто лише шукає другу половинку, у цей вечір у Vapiano Lviv запланований справжн ій вечір знайомств, отже не гайте часу, а резервуйте стіл за телефоном +380675607883.


Dynamo Blues — Steak House Lviv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Василя Стуса, 4.

Бюджет: ₴₴. Салати (59 – 230 грн), стейк-меню (59 – 179 грн/100 г), десерти (45 – 95 грн).

Їжа: ростбіф з руколою та пармезаном – 149 грн, цезар з лососем гриль – 180 грн, сицилійська м’ясна лазанья – 99 грн, тірамісу – 89 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: стейкхаус, концептуальний інтер’єр, страви на грилі, гриль у залі, можливість приготувати стейк самостійно, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, сцена для музичних виступів, контактна барна стійка, велика колекція вина, тематичні вечірки та концерти.

У Dynamo Blues — Steak House Lviv планують відзначити 14 лютого вечіркою під назвою «50 відтінків (прожарки) кохання». Запальна атмосфера, соковиті стейки та гарний настрій зроблять це свято незабутнім. За гарний настрій відповідають ведучі вечора Mr.Vitamin та DJ Kuzenzov, спеціальний гість вечора – Павло Ільницький. Dress code — Black Tie. Телефон для бронювання столиків +380322750189.


SAFE restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Листопадового Чину, 8.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (201 – 675 грн), основні страви (150 – 756 грн), десерти (84 – 123 грн).

Їжа: сальтімбока зі свинини з маслом шавлії – 150 грн, блакитний тунець в прянощах – 450 грн, мідії з овочами та винним соусом – 360 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан європейської кухні у готелі BankHotel Lviv, кондитерська майстерня, 270 позицій у винній карті, вишуканий інтер’єр, велика колекція алкоголю, резерв столів.

У ресторані SAFE restaurant 14 лютого відбудеться тематичний вечір за мотивами фільму «Привид опери» RED ROSE AND BLACK MASK. Атмосферу вечора підсилять хіти, що звучали у цьому мюзиклі, у живому виконанні. Доповнювати атмосферу також буде тематичний декор. У цей вечір у закладі пропонують два спеціальних меню: рибне RED ROSE або м’ясне BLACK MASK, вартість спеціального меню 700 гривень з особи. Обирайте та резервуйте стіл за телефоном +380682975025.


Park. Art of Rest

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Вітовського, 43а.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (160 – 330 грн), основні страви (125 – 420 грн), десерти (35 – 180 грн).

Їжа: севіче із сібаса – 325 грн, салат з рожевого тунця – 280 грн, фуа-гра з печеною грушею та яблуком – 335 грн, вареники з мангалицею – 105 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: вишуканий ресторан авторської європейської кухні, японські спеціалітети у меню, створений засновниками львівського холдингу «Акурат», знаходиться у комплексі відпочинку на території парку ім. Хмельницького, кілька залів, підходить для особливих подій, бізнес-ланчі по будням з 12:00 до 16:00, дегустації, коктейльна карта, літня тераса, кальян, парковка, доставка.

14 лютого у Park. Art of Rest відзначать свято усіх закоханих у стилі латина. Настрій вечора підтримуватиме ведучий Валерій Пірогов та майстер-клас по бачаті та сальсі від LeoDance. Зал буде прикрашений романтичним декором, а усі бажаючі зможуть зробити фото у тематичній фотозоні. Насолодились спеціальної пропозицією від шеф-кухаря та чудово відпочити можна буде під латиноамериканську музику. Резервування столів за телефоном +380670082222.


Kavalier Boutique Hotel

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Старознесенська, 70.

Бюджет: ₴₴. Салати (130 – 230 грн), основні страви (120 – 600 грн), десерти (80 – 140 грн).

Їжа: форель запечена з лимонним тартаром – 120 грн/100 г, паста з гарбузом та в’яленим томатом – 90 грн, тартар з яловичини – 230 грн.

Напої: еспресо – 38 грн, лате – 50 грн, лікер «Вана Таллін» — 75 грн/50 мл.

Деталі: ресторан європейської та італійської кухні, знаходиться у однойменному готелі, сніданки, страви на грилі, винна карта, вишуканий інтер’єр, декілька залів.

У затишному ресторані готелю Kavalier Boutique Hotel у цей чарівний вечір гратиме вашу улюблену музику на вінілових пластинках DJ FunkFlasher, шеф-кухар Василь Савушкін приготує романтичний десерт, а фотограф зробить найкращі світлини. Закоханим, що бажають провести вечір тет-а-тет, варто зарезервувати стіл у панорамному залі, де будуть романтичні декорації, музика, вино та свічки. Резервування столиків за телефоном +380938845707.


Mon Chef Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Городоцька, 15.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (195 – 295 грн), основні страви (225 – 455 грн), десерти (40 – 145 грн).

Їжа: севіче з тунця та авокадо – 235 грн, фуа-гра з яблуками – 485 грн, ніжка ягняти з соусом деміглас – 455 грн, філе лосося з овочами – 385 грн.

Напої: мохіто – 145 грн, імбирний лічі – 115 грн, «Шато Мезон Бланш» – 990 грн/750 мл, «Резерва Кюне Ріоха» – 1490 грн/750 мл.

Деталі: м’ясний ресторан у центрі міста, знаходиться на другому поверсі готелю Astoria, вишуканий інтер’єр, відмінний сервіс, фіналіст національної премії СІЛЬ 2017 у номінації «Найкращий м’ясний ресторан», гастрономічні вечері, стейки з української та американської яловичини, резерв столів.

У ресторані Mon Chef Restaurant готуються подарувати закоханим неперевершені емоції у найромантичніший день року. У ресторані на гостей чекатимуть вишукана вечеря, жива музика, особливі закуски від шефа та романтична фотозона. Мінімальне замовлення у цей вечір — 800 гривень з особи. Резервувати стіл можна за номером +380503728291.


Грушевський

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т. Шевченка, 28.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (138 – 298 грн), основні страви (136 – 675 грн), десерти (88 – 128 грн).

Їжа: рибне плато – 358 грн, карамелізовані щупальці восьминога – 258 грн, соте із дичини по-мисливськи – 218 грн, філе рожевого тунця гриль – 296 грн/100 г.

Напої: горіхова наливка – 38 грн/50 мл, грапа зі Львова – 48 грн/50 мл, американо – 35 грн.

Деталі: концептуальній ресторан-мистецька платформа, входить до ресторанного холдингу Akurat, два поверхи, знаходиться у центрі міста; страви української, європейської та авторської кухні; сніданки щодня з 9:00 до 12:00, бізнес-ланч по буднях з 12:00 до 16:00, настоянки власного виробництва, коктейлі на настоянках, власна програма лояльності, жива музика, концерти, перегляд кінофільмів та спортивних подій, окремий танцювальний майданчик, паркінг, літня тераса на 40 гостей, банкетні пропозиції, доставка, take away.

«Грушевський» — перша у Львові ресторація, що вже 6 років поєднує формат мистецької локації та класичного ресторану. У день всіх закоханих тут лунатимуть мелодії кохання від Любомира Радомського та дуету VaBank. А шеф-кухар «Грушевського» Микола Гаврилів підготував для гостей солодкий комплімент. Телефон для резервації столиків +380986764600.


Фото: Facebook Vapiano Lviv, Dynamo Blues — Steak House Lviv, SAFE restaurant, Park. Art of Rest, Kavalier Boutique Hotel, Mon Chef Restaurant, Грушевський

Читайте также:

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi