пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Де святкувати День святого Валентина в ресторанах Києва дізнавалась редакція PostEat. Почніть свою історію кохання або зробіть сюрприз давно коханій людині — проведіть цей час разом в елегантному інтер’єрі, за келихом вина або шампанського, забувши про все. Розповідаємо про ресторани різних кухонь, де можна провести 14 лютого чарівно — обирайте грузинську, азійську, італійську, середземноморську, або європейську кухню та резервуйте столик.
Партнер рубрики
INAKSHA — випічка без глютену для тих, хто цінує своє здоров’я. Перша в Україні безглютенова пекарня, яка працює за стандартами безглютенового виробництва.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: пр-т Лобановського, 6А
Бюджет: ₴₴. Гарячі закуски (99-165 грн), м’ясні страви (109-355 грн), випічка (30-129 грн).
Страви: хінкалі з бараниною – 16 грн/1 шт., салат «Дедіко» – 199 грн, Мегрулі XLL – 328 грн, каре ягняти – 375 грн, смажений сир сулугуні з медово-горіховим соусом – 115 грн.
Напої: біле вино Tvishi KTW Special Collection – 549 грн/750 мл, біле вино Krahuna Winery Khareba – 1149 грн/750 мл, червоне вино Pirosmani KTW Special Collection – 359 грн/750 мл.
Деталі: ресторан грузинської кухні, знаходиться на Солом’янці, два поверхи, класична грузинська кухня, страви у хоспері, сніданки з 10:00 до 16:00, VIP-зала, грузинські та європейські вина, домашні настоянки, резерв столів.
Dediko — ресторан грузинської кухні, який в січні розпочав роботу в тестовому режимі на Солом’янці. В ресторані два поверхи: ви можете зарезервувати столик на першому, де знаходиться основна зала з баром, закрита VIP-зала та окрема велика зала. Або обрати столик на другому поверсі в облаштованій кальянній залі. В меню ресторану ви знайдете улюблену класику грузинської кухні: пхалі, харчо, хінкалі, шашлики, хачапурі та м’ясні страви у хоспері. Для романтичної вечері пропонують фірмовий салат «Дедіко» із запеченою фореллю, овочами, крем-сиром та яйцем-пашот, ніжне каре ягняти, великий та дуже сирний мегрулі. До страв можна обрати грузинські вина з цікавої колекції ресторану, які також можна придбати із собою за ціною винного бутика.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Спаська, 10
Бюджет: ₴₴. Закуски і салати (99–265 грн), основні страви (165–545 грн), десерти (60–125 грн).
Страви: карпачо із телятини з корнішонами, каперсами та домашнім грибним майонезом – 245 грн, ніжний паштет-мус із печінки домашньої курки з джемом із ожини – 99 грн, запечена дорадо з перцем чилі, кунжутною олією та часниковими пластівцями – 440 грн.
Деталі: ресторан європейської кухні на Подолі, comfort food, концептуальний інтер’єр з унікальними старовинними предметами, бренд-шеф Георгій Шаруєв, енотека, сніданки, резерв столів.
DOM N10 — концептуальний ресторан європейської кухні на Подолі. Запрошують відсвяткувати День святого Валентина у атмосфері старовинного дому, сповненого легенд та історій. 200 років тут панувало кохання кількох поколінь його мешканців, тож тепер маємо змогу прикрасити його й нашими почуттями. В меню DOM N10 ви знайдете улюблені страви для святкового сніданку, обіду або вечері, а сомельє допоможе підібрати до них вино з енотеки. Шеф Георгій Шаруєв приготує комплімент для романтичних пар.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Басейна, 5Б
Бюджет: ₴₴. Роли та нігірі (75–587 грн), поке (275 грн).
Страви: зелений поке з вугрем, авокадо та горіховим соусом – 275 грн, Філадельфія з крабом, авокадо, червоною ікрою – 587 грн, рол без рису, лангустин, лосось, сивид салат, соус халапеньйо – 435 грн, тако з тунцем-татакі, гуакамоле та японським карі – 337 грн.
Деталі: каліфорнійський суші-бар, проєкт команди Ігоря Сухомлина (Mimosa Brooklyn Pizza), сніданки, винна карта, японське пиво, кава на рослинному молоці, pets friendly.
Fish&Pussycat Sushi Bar — ресторан на Бессарабці з концепцією «каліфорнійських суші». В інтер’єрі ресторану поєднані натуральне дерево, декоративні люстри з металу та фактурні поверхні. В меню — роли з рибними і морськими делікатесами, рибні та вегетаріанські японські закуски, а також м’ясні та рибні страви в хоспері. У винній карті закладу понад 40 позицій з кращих світових регіонів виноробства.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Академіка Богомольця, 7/14
Бюджет: ₴₴.
Страви: тальоліні з креветками – 296 грн, качіна ніжка конфі з картопляним пюре – 216 грн, терін з яловичини – 214 грн, телячі щічки із селеровим пюре та грибами – 254 грн.
Деталі: ресторан середземноморської та європейської кухні, знаходиться в центрі міста, затишний інтер’єр, резерв столів, паркінг, доставка, тераса, формат take away.
La Veranda — це ресторан середземноморської та європейської кухні на тихій вулиці центра міста. Безперечна перевага ресторану La Veranda — тихий сад, на який відкривається вид з великих панорамних вікон. Над стравами у La Veranda працює шеф-кухар Олександр Липко. Меню динамічне та оновлюється кілька разів на сезон — пропонують антипасті до вина, домашню пасту, основні страви з риби та м’яса і цікаві десерти.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Гончара, 67
Бюджет: ₴₴₴. Закуски (158–595 грн), паста (235–525 грн), риба і морепродукти (445–825 грн).
Страви: карпачо зі свіжих артишоків з руколою i пармезаном – 380 грн, ризото з печеним баклажаном, томатом і козячим сиром – 265 грн, чорні лінгвіні з бейбі кальмаром та ботаргою – 375 грн, яловича щока з броколі та чорним трюфелем – 425 грн.
Деталі: заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, ресторан домашньої італійської кухні з найбільшим вибором Prosecco в Україні, сезонне меню, спеціальні страви від шеф-кухаря, моцарела-бар, просеко-бар, паста домашнього приготування, резерв столів.
Piccolino — елегантний італійський ресторан команди La Famiglia в центрі Києва з домашньою атмосферою, де представлено великий вибір італійського ігристого вина. Меню Piccolino досить велике, щомісяця його доповнюють спеціальними сезонними стравами від шеф-кухаря. Незалежно від сезону в меню домашня паста, свіжі морепродукти, всі види моцарели з Італії, ароматний чорний трюфель і страви з артишоків.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Хорива, 1/2е
Бюджет: ₴₴. Антипасті (59–396 грн), піца (99–262 грн), паста (128–188 грн).
Страви: паппарделле з яловичиною – 178 грн, ризото з креветками – 188 грн, піца бурата – 262 грн, тартар з креветки – 155 грн.
Деталі: домашнє італійське кафе, знаходиться на Подолі, затишний інтер’єр, неаполітанська піца, паста власного виробництва, італійські вина, резерв столів.
«Тісто, сир і тітка Белла» — домашнє кафе італійської кухні на Подолі. Заклад є проєктом київської групи ресторанів Rest Emotion, співвласником якої є Володимира Григорі. Інтер’єр ресторану лаконічний, затишний та атмосферний — ніби великий будинок італійської родини. В закладі пропонують неаполітанську піцу за старовинними рецептами, пасту власного виробництва, легкі салати та різноманітні антипасті, до яких гарно підійде легке італійське вино. Рекомендуємо заздалегідь зарезервувати столик.
Фото: Facebook Dediko, DOM N10, Fish&Pussycat Sushi Bar, La Veranda Kyiv, Piccolino, Тісто, сир і тітка Белла.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi