пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Доставка салатів в Києві — тема нового матеріалу редакції PostEat. Салати люблять за універсальність та необмежені можливості, які дозволяють сміливо поєднувати улюблені інгредієнти. Урізноманітни карантинні обіди та вечері допоможе доставка салатів в Києві, адже багато закладів готові щодня дивувати вас вічною класикою та яскравими авторськими варіаціями.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Доставка службами: Glovo, Menu.ua, Raketa.
Власна доставка: +380974334330.
Страви: багато зелені та теплий лосось – 163 грн, гаряча пружність стегон і прянощі зелені – 153 грн.
Деталі: концептуальний ресторан, авторські страви, знаходиться в центрі міста, локальні продукти, домашній інтер’єр, сніданки.
Spelaya Kanareyka — це заклад про зрозумілу їжу з локальних продуктів. Ресторан відкрив дніпровський ресторатор Олексій Карпов. В меню представлені прості домашні страви з авторським акцентом — вони стануть чудовим рішенням для сімейної вечері, відмінним доповненням до дитячого раціону та приємним сніданком. З різноманіття салатів можна обрати салат з травами та соковитим курячим філе або зелений салат зі смаженим лососем та грейпфрутом.
NĂM • Modern Vietnamese Cuisine
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Доставка службами: Raketa.
Власна доставка: +380967585858.
Страви: салат з папаї, манго, зеленої квасолі та томатів – 197 грн, салат з креветками, грейпфрутом та апельсиново-сливовим дресінгом – 337 грн, салат з яловичиною, лемонграсом, зеленню та гострим рибно-лаймовим соусом – 349 грн.
Деталі: ресторан сучасної в’єтнамської кухні від Ектора Хіменес-Браво, сніданки з 08:00 до 12:00 щодня, ланчі з 12:00 до 17:00 по буднях, відкрита кухня, винна карта, авторські коктейлі, двоповерховий ресторан, кальяни, вечірки, стильний дизайн інтер’єру від студії YOD Design.
NĂM • Modern Vietnamese Cuisine — ресторан сучасної в’єтнамської кухні. Творцем та ідеологом ресторану є шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво. В меню представлені страви сучасної в’єтнамські кухні: в’єтнамські тім сами, неми, супи фо та екзотичні закуски у листі лолот. Із салатів пропонують легке поєднання папаї, манго, зеленої квасолі та томатів, а також салат з креветками, грейпфрутом та апельсиново-сливовим дресінгом.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Доставка службами: Raketa.
Власна доставка: +380982034394.
Страви: теплий салат з телятини під медово-гірчичним соусом – 234 грн, салат з копченим курчам, гострим манго, авокадо і полуницею – 188 грн, сала із восьминога з молодою картоплею, шпинатом, чері, беконом та трюфельним соусом – 396 грн.
Деталі: страви італійської кухні, сніданки, сезонне меню.
Under Wonder — ресторан класичної та авторської італійської кухні. В основному меню – сніданки, закуски, салати, паста, ризото, страви з риби та морепродуктів, напівфабрикати та десерти. З різноманіття салатів найкращим весняним варіантом стане салат з копченим курчам, гострим манго, авокадо і полуницею.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Доставка службами: Glovo, Raketa.
Власна доставка: +380975134656.
Страви: капрезе з морцарелою ді буфала – 299 грн, салат зі шпинатом – 275 грн.
Деталі: ресторан братів Гусовських, італійська кухня, багаторічний досвід роботи.
Osteria Pantagruel — перший з проєктів сім’ї ресторанів Гусовських, який вже понад 20 років прищеплює українцям любов до традиційних смаків Італії. В Osteria Pantagruel ви знайдете великий вибір домашньої пасти, яка пасуватиме до вашого улюбленого вина. Почати вечерю можна з салату зі шпинату з підсмаженими білими грибами, селерою, пармезаном та квасолевим хумусом або з класичного салату капрезе з морцарелою ді буфала.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Доставка службами: Glovo, Raketa.
Власна доставка: +380672171568.
Страви: салат-мікс з кальмаром – 160 грн, салат з лососем, авокадо та томатами – 156 грн, салат нісуаз з грильованим тунцем – 160 грн, салат «Тоскана» – 110 грн.
Деталі: сімейний ресторан італійської кухні, два меню, паста fresca, хліб власної випічки.
«Trattoria No 5/ Тратторія 5» — сімейний ресторан італійської кухні. З першого дня відкриття в ресторані дотримуються принципів роботи автентичної італійської тратторії — страви готують з-під ножа з місцевих і сезонних продуктів. В ресторані діє основне меню з класичними позиціями італійської кухні та сезонне, з якого можна спробувати салат-мікс з кальмаром, свіжими і в’яленими томатами, солодким перцем та чіпсами з темного хліба.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Власна доставка: сайт
Страви: салат з м’яким яйцем, редисом, молодою капустою та париковим йогуртом – 89 грн, цезар з м’яким яйцем, пармезаном та запашною грильованою куркою – 129 грн.
Деталі: гастропаб на Печерську, належить до сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, домашня європейська і українська кухня, сніданки.
«Барсук» — це демократичний гастрономічний заклад з «комфортною» космополітичною їжею. Саме з цього гастробару почалась історія «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова». Фірмові сирники, щучі котлетки та ідеальні яйця пашот відомі багатьом столичним гурманам. Зараз в меню ви знайдете весняний салат з м’яким яйцем, редисом, молодою капустою та париковим йогуртом, а також хітовий цезар з м’яким яйцем, пармезаном та запашною грильованою куркою.
Фото: Spelaya Kanareyka, NĂM • Modern Vietnamese Cuisine, Барсук, Trattoria No 5/ Тратторія 5, Osteria Pantagruel, Under Wonder,
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi