Гострі супи в закладах Києва: зігріваємося взимку! - PostEat

пошук

Гострі супи в закладах Києва: зігріваємося взимку!
06-12-2019 0 1167


Гострі супи в закладах Києва шукала редакція PostEat. Гарячий та ароматний, з легкою (або потужною) пікантністю у смаку – такий суп здатен зігріти навіть у найхолодніший зимовий день. А де саме подають різноманітні гострі супи в столиці, розповідаємо у нашому матеріалі. Нагадаємо, ми детально розповідали історію та цікаві факти про суп у одному з наших матеріалів. А тут ми писали про особливості грибних супів. Про азійські супи можна дізнатися більше, перейшовши за цим посиланням. А де саме шукати гострі супи в закладах Києва, читайте прямо зараз.

Fujiwara Yoshi

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Драгомирова, 11, вул. Солом’янська, 15а.

Бюджет: ₴₴₴. Роли (65–2650 грн), сашимі (195–850 грн), десерти (115–265 грн).

Страви: том ям – 385 грн.

Напої: з напоєм вам люб’язно допоможуть визначитися у закладі.

Деталі: шеф Йошихіро Фудзівара, авторська японська кухня, окремий VIP-зал, поставки унікальної риби, морепродуктів і оригінальних японських інгредієнтів до закладу, тунець-меню, акваріум з живими крабами, лобстерами, лангустами і устрицями, меню від шефа, регулярні заходи, доставка, унікальна особливість закладу — «Дні тунця», коли рибу обробляє особисто шеф Фудзівара Йошихіро; поставки делікатесних видів охолодженого дикого і фермерського тунця.

У ресторанах авторської японської кухні Fujiwara Yoshi ви знайдете багато видів різноманітних супів та бульйонів. Зігрітися допоможе тайський кисло-гострий суп том ям на кокосовому молоці з креветками, морськими гребінцями, мідіями та грибами. Радимо доповнити трапезу закусками чи, наприклад, декількома видами суші.

BAO • Modern Chinese Cuisine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 14

Бюджет: ₴₴₴. Дім сам (99–765 грн), страви з м’яса (289–1789 грн), десерти (75–259 грн).

Страви: гострий суп з крабом та сиром тофу – 479 грн, гостро-кислий суп з куркою у шанхайському стилі – 259 грн.

Напої: коктейлі: Negroni Deep – 220 грн, Dragon Eyes – 250 грн, Rhubarb Fizz – 230 грн.

Деталі: ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво, розташований в центрі Києва, відкрита кухня, страви для вегетаріанців, chinese afternoon selection з 12:00 до 17:00 по буднях, тераса, комунальний стіл, стильний інтер’єр, вина з різних куточків світу.

BAO • Modern Chinese Cuisine — вишуканий ресторан сучасної китайської кухні. Тут можна скуштувати різноманітні китайські закуски, а також відому качку по-пекінськи. Крім того, варто звернути увагу на два гострі супи у закладі – вам запропонують гострий суп з крабом та сиром тофу або гостро-кислий суп з куркою у шанхайському стилі.

Touch cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 16

Бюджет: ₴₴₴. Азія (160–595 грн), піца (195–395 грн), десерти (30–375 грн).

Страви: суп «Том Ям» з морепродуктами та двома видами локшини – 265 грн.

Напої: Mango Royal Smash – 160 грн, Green & Charming – 150 грн, Master & Margarita – 195 грн.

Деталі: розташований в центрі Києва, страви паназійської і європейської кухонь в авторській інтерпретації, 2 окремі VIP-зали, розсувні панорамні вікна, тераса, велика винна карта, меню десертів, меню бізнес-ланчів, формат take away, в четвер, п’ятницю і суботу — pre-party, сork fee, кальян-бар з 12:00.

Touch cafe – це стильний ресторан на Шота Руставелі. У закладі ви можете скуштувати гострий суп «Том Ям» з морепродуктами та двома видами локшини – страву слід шукати у розділі меню під назвою «Азія». До вашого супу радимо додати спрінг-роли чи, наприклад, один із салатів – буде смачно!

Kitaika

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Золотоустівська, 16; вул. Раїси Окіпної, 8.

Бюджет: ₴₴. Салати (85–165 грн), спрінг-роли (105–150 грн), основні страви (115–225 грн).

Страви: том ям – 170 грн, том ям кунг – 155 грн, том кха гай – 130 грн, томатний суп із тофу – 115 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: ресторани на лівому і правому берегах Києва, в’єтнамська, тайська, корейська і китайська кухні, в обох ресторанах концептуальний світлий інтер’єр з дерев’яними елементами оздоблення, червоними лампами з бахромою, картинами на стінах і великою кількістю живих рослин, доставка, формат take away.

Kitaika – це затишні ресторани азійської кухні на обох берегах Києва. Тут ви знайдете страви в’єтнамської, тайської, корейської і китайської кухонь. Вам запропонують п’ять видів супів, чотири з яких – гострі. Рівень гостроти визначає спеціальна позначка поруч із назвою страви, тож обрати суп буде дуже легко.

WhaiThai

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 5.

Бюджет: ₴₴. Рамен (119–249 грн), стартери (39–59 грн), боул місяця (149 грн).

Страви: рамен на м’ясному бульйоні спайсі та куркою розміру S – 119 грн, рамен на веганському бульйоні спайсі, тофу та грибами розміру S – 119 грн.

Напої: комбуча – 69 грн, чай – 35 грн, «Рубікон» – 55 грн.

Деталі: рамен, локшина, закуски, яскравий авторський інтер’єр з великою кількістю живих рослин, відкрита кухня, доступні різні порції – маленька, стандартна або велика, локшина власного виробництва.

Якщо хочеться чогось азійського та пікантного, заходьте до WhaiThai. Тут вас почастують раменом на м’ясному чи веганському бульйоні з різноманітними добавками, в тому числі і раменом-спайсі. До пари рамену можна замовити боули, курку карі чи рис.

Not Only Fish

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 94

Бюджет: ₴₴₴. Сашимі (160–310 грн), роли (210–530 грн), страви з риби (400–2550 грн), десерти (160–250 грн).

Страви: том ям з морепродуктами та кокосовим молоком – 380 грн.

Напої: еспресо – 55 грн, апельсиновий фреш – 75 грн, імбирний чай з лимоном і м’ятою – 125 грн.

Деталі: ресторан азійської кухні в центрі Києва, проєкт холдингу Bulldozer Group, шеф-кухар Олександр Алфімов, устриці, морські делікатеси, поке-боул меню, дизайнерський інтер’єр, два поверхи, VIP-зал на 10 персон, авторська коктейльна карта.

Not Only Fish — проєкт міжнародного холдингу Bulldozer Group. У закладі гостей знайомлять з цікавими азійськими стравами – в меню представлені різноманітні суші, сашимі, страви з рибою та морепродуктами тощо. Варто звернути увагу і на супи – серед них знайдете гострий том ям з морепродуктами та кокосовим молоком.

Фото: Facebook Fujiwara Yoshi, BAO • Modern Chinese Cuisine, Touch cafe, Kitaika, WhaiThai, Not Only Fish

Головна фотографія: BAO • Modern Chinese Cuisine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi