Італійські десерти в ресторанах Києва - PostEat

пошук

Італійські десерти в ресторанах Києва
25-09-2020 0 3169


Італійські десерти в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Додати солодких моментів у свій день — завжди гарне рішення, особливо якщо це стосується італійських десертів. Ми знайшли італійські десерти в ресторанах Києва — приготовлена за авторськими та автентичним рецептами пана-кота, ніжний тірамісу та повітряне семіфредо стануть відмінним доповненням до чашки запашного еспресо.

POSITANO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Павла Тичини, 1в

Бюджет: ₴₴. Неаполітанська піца (120–298 грн), закуски (49–262 грн), паста (119–298 грн).

Страви: канолі з кремом рикота – 85 грн, струфолі – 95 грн, панакота – 76 грн, тірамісу – 106 грн, ромова баба – 104 грн, сальтімбока дольче – 72 грн.

Напої: коктейль Cuba libre – 80 грн, Feudo Monaci Primitivo – 410 грн/750 мл, Casa de Vilacetinho Vinho Verde – 325 грн/750 мл, Cascina Boccaccio Rosa 2015 – 480 грн/750 мл.

Деталі: проєкт команди «Сільпо», неаполітанська піца, піч на дровах, бренд-шеф ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньо відомий піцайоло – Енцо Кочча, засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен.

POSITANO — ресторан неаполітанської кухні на Березняках. Столичні гурмани високо цінують пристрасть до італійських гастрономічних традицій, втілену в стравах бренд-шефа Марко Черветті. У 2019 році ресторан POSITANO увійшов до списку найкращих піцерій Європи за версією італійського онлайн-гіда 50 Top Pizza, а цього року потрапив до рейтингу 50 найкращих піцерій Європи 2020 року за версією видання Bigseventravel. В ресторані пропонують традиційні
неаполітанські десерти — струфолі з кульок солодкого тіста, смажених у фритюрі, з медом і цукатами, а також  оригінальний неаполітанський десерт сальтімбока дольче з шоколадом і бананом, приготований у піца-печі.

Итальянская Редакция

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 43

Бюджет: ₴₴₴. Антипасті (89–389 грн), салати (165–315 грн), паста (169–397 грн).

Страви: канолі – 189 грн, тірамісу – 179 грн, кокосова пана-кота – 189 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: авторська італійська кухня, група ресторанів First Line Group, дизайнерський інтер’єр, бренд-шеф Володимир Ташаєв, паста власного приготування, піца з дров’яної печі, сніданки по буднях з 09:00 до 12:00 (вихідними з 09:00 до 13:00), коктейльна карта, дижестив меню, у винній карті більше 100 позицій, резерв столів.

«Итальянская Редакция» — це стильний заклад у центрі міста, який приваблює як своєю концепцією, так і смаком італійських страв. Класичних смаків італійської кухні в закладі годі чекати — бренд-шеф ресторану «Итальянская Редакция» Володимир Ташаєв переосмислив популярні страви різних регіонів Італії, втіливши їх у власних кулінарних шедеврах. В меню ви знайдете сицилійський десерт у авторському виконанні — канолі з фермерським сиром і апельсином, ягідним ганашем і фісташковим праліне.

Semifreddo Ristorante

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Кирпи, 5Б

Бюджет: ₴₴₴. Салати (182–285 грн), основні страви (265–422 грн), домашня паста та ризото (156–312 грн).

Страви: домашній тірамісу – 134 грн, семіфредо з манго та чіа – 120 грн, колекція семіфредо із сезонними ягодами – 186 грн, ягідний семіфредо з шоколадною крихтою – 118 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан італійської кухні, мережа ресторанів La Famiglia, спеціалітети в меню — пінца і десерт семіфредо, устриці, страви на грилі, домашня паста, страви на компанію, традиційна дров’яна піч, сніданки, жива музика, kids friendly.

Semifreddo Ristorante — елегантний ресторан сучасної італійської кухні. Кухня в ресторані відкрита, тому гості можуть насолоджуватися не лише смаком, а й процесом приготування улюблених страв. Візитівкою Semifreddo Ristorante є пінца, яку готують з трьох видів борошна і з начинками на будь-який смак. Фірмовим десертом ресторану є традиційний італійський семіфредо на основні морозива і вершків.

osteria Pantagruel

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. М. Лисенка, 1

Бюджет: ₴₴₴. Класичні закуски (149–449 грн), домашня паста (249–349 грн), десерти (49–169 грн).

Страви: пана-кота з карамеллю – 119 грн, пана-кота з полуничним соусом – 129 грн, тірамісу – 169 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан братів Гусовських, італійська кухня, сніданки по буднях з 8:30 до 11:00, винна карта, спеціальне меню, стильний інтер’єр, винні дегустації та еногастрономічні вечори, багаторічний досвід роботи.

Osteria Pantagruel — перший з проєктів сім’ї ресторанів Гусовських, який вже понад 20 років прищеплює українцям любов до традиційних смаків Італії. В меню Osteria Pantagruel ви знайдете відому на весь світ пана-коту, яку тут подають з карамеллю або з полуничним соусом та тірамісу — спробуйте та оберіть фаворита.

Trattoria ZUCCA

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Павловська, 26/41

Бюджет: ₴₴. Закуски (215–368 грн), салати (184–266 грн), домашня паста та ризото (157–435 грн).

Страви: канолі з ніжною рикотою та ягодами – 124 грн, пана кота з малиною – 125 грн, домашній тірамісу – 134 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: італійська кухня, сім’я ресторанів La Famiglia, паста домашнього приготування, піца в дров’яній печі, сезонне меню, моцарела-бар, велика винна карта, устричний четвер, пропозиції вихідного дня, резерв столів

Trattoria ZUCCA — ресторан італійської кухні в стилі класичної тратторії з лаконічним меню та домашніми стравами. У меню Trattoria ZUCCA зібрані спеціалітети з різних регіонів Італії. Доповнюють смак страв вина з різних регіонів Італії — уже два роки поспіль винна карта ресторану за свій асортимент і різноманітність отримує нагороду Wine Spectator. В ресторані пропонують канолі з ніжною рикотою та ягодами, пана коту з малиною та домашній тірамісу.

Spezzo

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 8; вул. Велика Васильківська, 32, вул. Святошинська, 3а.

Бюджет: ₴₴. Салати (135–265 грн), паста і ризото (98–275 грн), десерти (48–138 грн).

Страви: тірамісу – 138 грн, пана-кота з ягідним міксом – 96 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, концептуальний інтер’єр, власна сироварня (у ресторані на Великій Васильківській), пекарня, банкетні страви, антипасті-стіл, паста ручної роботи, сніданки щодня, винна карта, дров’яна піч, багатофункціональна дитяча ігрова кімната, резерв столів.

Spezzo — мережа італійських ресторанів з власною пекарнею і сироварнею. В закладі дотримуються кращих традицій італійської гостинності, спробуйте тут смачні сири, пасту ручної роботи, домашній хліб і апетитну піцу. Серед десертів у ресторанах ви знайдете авторськк тірамісу та ніжну пана-коту з ягідним міксом.

Фото: Facebook POSITANO, Итальянская Редакция, Semifreddo Ristorante, osteria Pantagruel, Trattoria ZUCCA, Spezzo.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi