Внимание. На сайте действуют возрастные ограничения.

Я подтверждаю что мне исполнилось 18 лет
Кокосові десерти в меню закладів Києва: де шукати - PostEat

пошук

Кокосові десерти в меню закладів Києва: де шукати
09-07-2019 0 2111


Редакція PostEat шукала кокосові десерти в меню закладів Києва. Десерт — це поєднання різних текстур і смаків, які створюють ідеальну смакову композицію. Смачний десерт здатний не лише поліпшити ваш настрій, але і задати позитивний тон на весь день. Влітку особливо приємно смакувати екзотичними десертами, тож ми знайшли кокосові десерти в меню закладів Києва.

HONEY. Кафе-кондитерська

Де: вул. Нижній вал, 19/21; вул. Ярославів Вал, 20; вул. Хрещатик, 38 (ЦУМ, 6 поверх).

Бюджет: ₴₴₴. Салати (98–295 грн), сендвічі (139–176 грн), основні страви (135–295 грн).

Страви: сорбет кокос-лайм – 44 грн/кулька, еклер кокосовий – 80 грн.

Напої: з меню напоїв можна ознайомитися в закладі.

Деталі: великий вибір авторських десертів, є повноцінне меню, сніданки по буднях з 08:00 до 13:00 (у вихідні з 9:00 до 14:00), власна випічка, доставка, формат take away, домашнє морозиво, коктейльна і барна карти, сезонне меню, веган-меню.

HONEY — мережа кафе-кондитерських, одна з локацій якої (та, що на Ярославовім Валу) завоювала в 2018 році звання кращої кондитерської за версією національної ресторанної премії «СІЛЬ». У кафе подають ранні сніданки — це страви з яєць, власна випічка, різноманітні сирники та каші. Крім сніданків і страв, в основному меню представлена і карта десертів, в якій ви знайдете еклери, морозиво і тістечка. Радимо спробувати освіжаючий сорбет кокос-лайм та один з найпопулярніших еклерів – з кокосом.

City cafe & bar ЦЛ

Де: вул. Саксаганського, 13/42.

Бюджет: ₴₴. Закуски (87–185 грн), супи та салати (88–217 грн), теплі страви (102–260 грн).

Страви: пудинг із кокосового молока та чіа з манго – 98 грн.

Напої: з меню напоїв можна ознайомитися в закладі.

Деталі: city cafe & bar, знаходиться в центрі міста, бренд-шеф Олександр Сізов, бар-менеджер Ольга Корнійчук, коктейльна карта; страви з суперфудів, страви без глютену, страви для веганів; сніданки цілий день, стильний інтер’єр, літня тераса, окрема зала для заходів, контактна барна стійка, резерв столів.

У самому «city cafe & bar ЦЛ» так говорять про свою оновлену концепцію: «Спочатку була інтуїція. Саме на неї ми покладалися, створюючи «ЦЛ». Усе на дотик. І тут з’явились ви – наші гості, наші друзі, наша мотивація. У деталях побачили красу. У кожній страві любов, а у кожному келиху – порцію гарного настрою. Ми зрозуміли, що любимо те, що створили. Але ще більше ми любимо створювати нове – меню, коктейлі, події. І навіть назву. Відтепер ми – «ЦЛ». Цілуємо, любимо та кожен день відкриваємо для вас наші двері». Нещодавно меню закладу поповнилось яскравими special-стравами від шефа, які знайомлять киян зі смаками східних кухонь, азійськими техніками приготування та дивують неочікуваними поєднаннями. З десертів рекомендуємо спробувати ніжний веганський пудинг з кокосового молока та чіа з манго.

Orang+utan

Де: вул. Симона Петлюри, 16/108.

Бюджет: ₴. Салати (60-100 грн), сендвічі (75-110 грн), суп (65 грн), десерти (25-85 грн).

Страви: кокосовий пафф – 75 грн, цукерка «Кокос+молоко» – 25 грн.

Напої: лимонад з базиліком – 55 грн, лимонад з журавлиною – 55 грн, смузі з полуницею та кокосом – 80 грн, смузі з манго та апельсином – 80 грн.

Деталі: вегетаріанський сендвіч-бар, великий асортимент страв в меню, веганські позиції, великі порції, використовують продукти рослинного походження, готують смузі, напої власного приготування; концептуальний інтер’єр, безкоштовна доставка від 250 грн, формат take away.

Вегетаріанський сендвіч-бар Orang+utan знаходиться в центрі Києва і відкриває двері для відвідувачів о 10:00 щодня. Все тут створено для тих, хто поспішає: сендвічі, напої, супи доступні в форматі take away. Також в меню Orang+utan представлено шість вегетаріанських десертів. Спробуйте кокосовий пафф — заварний крем з кокосового молока та бездріжджове листкове тісто роблять цей десерт неймовірно легким і насиченим.

Mur Mur

Де: вул. Пушкінська, 42/4.

Бюджет: ₴₴. Супи (125–165 грн), закуски та салати (135–365 грн), десерти (75–255 грн).

Страви: «Баунті» – 255 грн, шу з кокосовим кремом і соусом манго-маракуя – 185 грн, кокосовий чизкейк з шоколадом – 210 грн.

Напої: з меню напоїв можна ознайомитися в закладі.

Деталі: знаходиться в центрі Києва, панорамний вид на центр столиці, страви для вегетаріанців та веганів, тераса на даху, авторські коктейлі, кальян, вінілові платівки, працює з 12:00 до 02:00 щодня, резерв столів до 21:00.

Mur Mur — це rooftop барно-ресторанного формату в центрі столиці, який знаходиться на 8 поверсі БЦ «Credit Agricole». У меню ресторану представлені авторські страви, в яких поєднуються найяскравіші особливості кухні Південної на Північної Америки. Щоп’ятниці і суботи гості збираються тут під запальні ритми кращих dj, щоб випити по відмінному авторському коктейлю і помилуватися міським пейзажем. У десертному меню Mur Mur є оригінальні кокосові десерти. Ніжний кокосовий мус, конфі лічі-маракуя і нотки чорного шоколаду — це десерт «Баунті», який подають у вигляді справжнього кокоса, посипаного ароматною шоколадною крихтою. Також рекомендуємо шу з кокосовим кремом і соусом манго-маракуя та повітряний кокосовий чизкейк з шоколадом.

MIRA сafe

Де: вул. Мечникова, 22а.

Бюджет: ₴₴. Салати (79–149 грн), сендвічі (89–149 грн), обіди (79–189 грн).

Страви: кокосові кейки – 129 грн.

Напої: апельсиновий фреш – 49 грн, імбирна вода – 22 грн, капучино – 39 грн.

Деталі: мережа закладів швидкого здорового харчування, натуральні продукти, підходить для раннього сніданку (відкривається о 08:00), обіди, фреші, take away.

MIRA cafe — мережа закладів для корисного сніданку, здорового перекусу, поживного обіду і легкої вечері. Основний формат закладу — to go, проте в MIRA cafe є і затишні столики для охочих пообідати в кафе. Термін придатності майже всіх страв в MIRA cafe не перевищує доби, отже, можна бути впевненим, що їжа не лише корисна, а й свіжа. Перекусити можна корисними кокосовими кейками, які готують з фініків, полуниці, смородини, кокосової стружки, ванільної есенції, кокосового молока та буряка.

Mr. ZUMA

Де: площа Спортивна, 1а.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (145–1595 грн), основні страви (245–1898 грн), десерти (65–998 грн).

Страви: брюле з маракуї з кокосовим сорбетом – 165 грн.

Напої: еспресо – 60 грн, капучино – 65 грн, фрапе – 109 грн, ягідний смузі – 109 грн.

Деталі: японська кухня, шеф Daisuke Yoshizaki, морські делікатеси, севіче і тірадіто, устриці, широкий вибір вин з різних винних регіонів світу, тераса, доставка, take away.

Mr. ZUMA — сучасний ресторан японської кухні в ТРЦ «Гулівер». Стильний концептуальний інтер’єр ресторану в приємних тонах створює особливу лаунж-атмосферу. Шеф-кухар ресторану Дайсуке Йошізакі створив витончене меню, щоб гості насолодилися істинними смаками і ароматами японської кухні. Спробуйте екзотичне брюле з маракуї з кокосовим сорбетом та доповніть десерт чашкою ароматної кави.

Фото: Facebook HONEY. Кафе-кондитерська, City cafe & bar ЦЛ, Orang+utan, Mur Mur, MIRA сafe, Mr. ZUMA

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi