Морські їжаки в ресторанах Києва - PostEat

пошук

Морські їжаки в ресторанах Києва
29-10-2021 0 3693


Ікра морського їжака — делікатес, який найкраще їсти в первісному вигляді та насолоджуватися. Комусь її ледь вловимий смак нагадує устриць з м’ясними нотками, комусь — солодкуватий гребінець із присмаком стиглої папаї. Редакція PostEat розповідає, де можна скуштувати морських їжаків в ресторанах Києва.

Not Only Fish

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 94

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: морський їжак – 250 грн.

Деталі: ресторан азійської кухні в центрі Києва, проєкт холдингу Bulldozer Group, шеф-кухар Олександр Алфімов, устриці, морські делікатеси, дизайнерський інтер’єр, два поверхи, VIP-зал на 10 персон, авторська коктейльна карта.

Двоповерховий ресторан азійської кухні Not Only Fish знаходиться в центрі Києва Not Only Fish. Інтер’єр закладу витончений, лаконічний, з цікавими авторськими деталями. У закладі гостей знайомлять з цікавими азійськими стравами — в меню представлені суші, сашимі, гункани, роли, гьодза та вонтони. В Not Only Fish ви можете спробувати японського морського їжака.

Риба Пила

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 112

Бюджет: ₴₴.

Страви: морський їжак (середній/великий) — 260/300 грн.

Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі Києва, заклад мережі Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий вилов щодня, рибна лавка, винна карта, літня тераса, резерв столів, доставка.

«Риба Пила» — рибний ресторан у центрі міста зі стравами з риби та морепродуктів власного чорноморського вилову. В меню ресторану справжнє рибне розмаїття та морські делікатеси від концепт-шефа Сергія Юрчишина, а підкреслити смак страв пропонують авторськими лимонадами, коктейлями або келихом вишуканого вина з широкої винної карти. Інтер’єр закладу місцями брутальний: стіни прикрашають інсталяції з циркулярних лез та пил, а до стелі підвішений величезний скелет морської істоти.

Морські їжаки — найочікуваніший сезонний делікатес для гостей «Риби Пили». Про це свідчить те, з якою швидкістю закінчується кожна нова партія. Щовівторка до «Риби Пили» привозять свіжих морських їжаків з узбережжя Франції, а шеф подає делікатеси із соєвим соусом та перепелиним жовтком. Бажаєте насолодитись сезонним смаком — скоріше бронюйте столик у «Рибі Пилі» та запрошуйте друзів й коханих! Якщо ж хочете гарантовано скуштувати їжаків у більш зручний для вас день — телефонуйте до ресторану та бронюйте їжаків до свого візиту.

Fish Fetish

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 2

Бюджет: ₴₴₴. 

Страви: морський їжак (маленький/великий) – 165/265 грн.

Деталі: рибні ресторани, належать до міжнародного холдингу Bulldozer Group, крижана вітрина, великий вибір морепродуктів, моредоги, гарячі плато для компаній, морські делікатеси, сніданки, ланчі, винна карта, класичні та авторські коктейлі.

Fish Fetish — рибний заклад від Bulldozer Group Ukraine, що полонить розмаїттям свіжих смаків, а основні герої — морепродукти та риба, що зустрічають гостей на крижаній вітрині. Оформлення відсилає нас в динамічні світові столиці — railway stations Лондона, Парижа і NYC, де кожна деталь продумана з метою максимізувати комфорт гастрономічного мандрівника. Вже дві зупинки на фетиші у столиці: на Арсеналі та в ТРЦ Retroville. Назва закладу відразу розкриває усі карти щодо смаків. В ресторані на Арсенальній ви можете спробувати морського їжака, варто лише обрати маленького чи великого розміру.

Prosciutteria Bessarabka

Де: Бессарабська площа, 2

Бюджет: ₴₴. 

Страви: морський їжак – 180 грн.

Деталі: винний бар і крамниця делікатесів, безліч видів українських м’ясних спеціалітетів, доставка, резерв столів, формат take away.

Prosciutteria — проєкт, що об’єднав у собі формати винного бару та делікатесної крамниці. Заклад знаходиться у найстарішому ринку країни Бессарабці. В Prosciutteria пропонують різноманітні делікатесні плато з кількома видами м’яса та антипасті — ідеально для пікніка, обіду чи вечері. Також в Prosciutteria новинка — морські їжаки з холодних вод Ісландії. Вони доступні тільки два дні в тиждень, у вівторок та середу. Кількість делікатесу обмежена, тому рекомендують заздалегідь робити передзамовлення.

Головна фото: Риба Пила

Фото: Facebook Not Only Fish, Риба Пила, Fish Fetish, Prosciutteria Bessarabka.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi