Нові заклади Києва: 25 локацій, що відкрились у березні 2024 - PostEat

пошук

Нові заклади Києва: 25 локацій, що відкрились у березні 2024
03-04-2024 0 4064


Про нові заклади березня 2024 розповідає редакція PostEat. Першого весняного місця 2024 року в столиці відкрились понад два десятки закладів різних форматів та цінових сегментів. Сімейний ресторан на Позняках зі сніданками цілий день, оригінальна шаурма від київського шефа Юрія Нікітюка на Ярославому Валу, вишуканий ресторан середземноморської та паназійської кухонь на Січових Стрільців, тематичний скандинавський ресторан на Подолі, корейський стрітфуд з фотобудками біля «Театральної», бістро китайської кухні в ТРЦ «Respublika Park», класична італійська джелатерія в центрі Києва — ці та інші нові заклади березня у нашому щомісячному огляді.

Якщо шукаєте де відпочити, читайте гастрономічне резюме 2023 року в Києві від редакції PostEat, де ми розповіли, зокрема, які формати були популярними в Києві та закладів якої кухні відкрилось найбільше.

Моменти | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Олександра Мишуги, 7А

Години роботи: щодня з 09:00 до 22:00

Контактний телефон: +380738881087

Дещо з меню: піца кальцоне з прошутто котто та печерицями – 295 грн, равіолі з індичкою, в’яленими томатами та сиром пармезан у вершковому соусі – 245 грн, салат з шинкою брезаола та блакитним сиром дор блю, грушею, волоським горіхом – 235 грн.

Деталі: Сімейний ресторан «Моменти» почав роботу на Позняках і став третім закладом мережі — інші дві локації працюють на Хрещатику та на лівобережному масиві Русанівка. В новому ресторані панорамні вікна, два поверхи та пропонують різні варіанти зонування для проведення банкетів і різноманітних заходів. Окрім цього, облаштована простора дитяча кімната та щосуботи проводять дитячі майстер-класи. Сніданки в «Моментах» на Позняках готують цілий день, а з 9 ранку і до опівдня до сніданку в закладі пригощають кавою або келихом ігристого вина. В основному меню — класичні антипасті, брускети, салати, борщ та мінестроне, паста та равіолі, а також 10 видів піци.

Nunu | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Ярославів Вал, 30/18

Години роботи: щодня з 08:00 до 23:00

Дещо з меню: шаурма з куркою тікі масала – 175 грн, шаурма зі засмаженим сиром – 175 грн, хумус з понзу та солодким чилі – 120 грн, пряний рис з яловичиною – 299 грн.

Деталі: Четверта локація NUNU відкрилась в самому центрі столиці на Ярославому Валу — це заклад нової хвилі з оригінальною шаурмою від київського шефа Юрія Нікітюка. Тут міксують кухню Близького Сходу та Азії. Відмовились від традиційного вертела, класичних білого та червоного соусів, а також капусти. Замість цього роблять шаурму за авторським баченням, не прив’язуючись до якихось стандартів. До шаурми додають багато свіжих овочів та таких інгредієнтів, які ви не звикли бачити в шаурмі — овочева сальса, горіхова тхіна, кінза, горіхи та хумус.

La Maison | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Січових Стрільців, 20

Години роботи: щодня 11:00 — 23:00

Контактний телефон: +380444990499

Дещо з меню: дзадзикі з зеленим яблуком та хрумкими овочами – 345 грн, пате з фуагра на бріош з журавлинним джемом – 670 грн, ізраїльська паста птітім з морепродуктами – 785 грн, гедза з яловичиною та шиїтаке, устричний соус – 325 грн, кальмари спайсі, айолі з тобіко – 564 грн.

Деталі: Ресторан La Maison відкрився на місці популярного преміумресторану Alaska і належить до мережі ресторанів La Famiglia. Формат визначають як «сучасний модний міський ресторан». В закладі два поверхи, інтер’єр визначають у стилі «французької неокласики». В меню поєднали страви середземноморської та паназійської кухонь: в ресторані ви можете скуштувати власну випічку, авторські роли, різноманітні мезе, ескарго, вонтони та гедза, стейки та качку за гонконгським рецептом. В барній карті — авторські та класичні коктейлі, великий вибір віскі, саке та вина.

«Міністерство чебуреків» | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Контрактова площа, 2/1

Години роботи: щодня з 11:00 до 22:00

Дещо з меню: чебурек з яловичиною з соусом на основі йогурту та томатної аджики – L – 135 грн, XXL – 175 грн, чебурек з картоплею з трюфельним кремом і пармезаном – 135 грн, янтик з чотирма сирами із моцарелою, чеддером, пармезаном, горгондзолою з інжирно-ягідним соусом – 145 грн.

Деталі: Друге «Міністерство Чебуреків» у Києві від мережі ресторанів “Ministry of” відкрилось на Подолі. На відміну від першого «Міністерства Чебуреків» в центрі Києва, другий заклад більш просторий. Незмінним залишилися основні деталі інтерʼєру: відкрита кухня, багато дерева, металу та фірмові панорамні вікна — відтепер з видом на оглядове колесо. У меню «Міністерства Чебуреків» зібрані як традиційні смаки, так і неординарні поєднання. Команда працювала над тим, щоб кожен гість мав змогу віднайти свій смак – від солоного до солодкого. Також додали нові салати: нісуаз з тунцем, салат з фетою, печеним перцем та шпинатом, салат з куркою, томатами та трюфельним айолі.

York | Instagram 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Хорива, 15/8

Години роботи: щодня 12:00–22:00

Контактний телефон: +380685818698

Дещо з меню: шовдар з грушею – 300 грн, тартар з трьох видів риби “трикветр” – 380 грн, скандинавський салат з оселедцем – 210 грн, ребра з беконом гуллінбурсті – 550 грн, датський осетер – 355 грн/100 г.

Деталі: Скандинавський ресторан York на Подолі – це другий тематичний заклад в Києві (перший — Kattegat), який переносить вас в атмосферу часів вікінгів, міфології, містики та доленосних пророцтв. Тут ви можете спробувати страви і коктейлі 9 конунгів, які їли та пили скандинавські боги Пантеону. В закладі є 4 зали, кожна з яких має свою атмосферу та антураж: «зала богині Фріг», «Конунга», «Почесті богів» і «зала пліток».

Street Kim | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Богдана Хмельницького, 9-А

Години роботи: щодня 12:00-22:00

Контактний телефон: +380664693530

Дещо з меню: намулі — від 115 грн, сирна монета — 150 грн, корндог — 150 грн, баблті — від 125 грн, манду — 190 грн, джаджамен — 380 грн, рамьон — 245 грн, ufo-бургер — 335 грн, токпоккі — 290 грн, хотток — 115 грн.

Деталі: Біля «Театральної» відкрили корейський стрітфуд Street Kim з фотобудками Kim Click — топ-лист з меню ринків Сеула. Новий концепт від власників корейського барбекю Kim Kimchi BBQ не лише про їжу з дорам і k-pop плей-листи, тепер тут можна зробити швидкі фотоспогади, як у Сеулі на кожному кроці.

Jacky China | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Кільцева дорога, 1, ТРЦ «Respublika Park», 2 поверх (зона фуд-корту)

Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00

Контактний телефон: +380671061050

Дещо з меню: качка по-пекінськи з овочами — 285 грн, філе тріски з кораловим грибом — 325 грн, куряча ніжка конфі з квасолею по-сичуанськи та шиїтаке — 225 грн, реберця запечені в ягідному соусі з маринованою капустою — 235 грн, гедза парові з качкою — 95 грн.

Деталі: Jacky China. bistro — новий заклад китайської кухні у зоні фуд-корту на 2 поверсі ТРЦ «Respublika Park». Великий вибір страв як на справжньому китайському ринку за єдиною ціною – 69 грн за 100 г. Курка у кисло-солодкому соусі, тріска з кораловим грибом та овочами, мікс морепродуктів у кокосовому молоці, смажений рис з куркою або креветками, креветки з ананасами, курячі крильця в соусі світ чилі чи у кисло-солодкому, смажена локшина з куркою або креветками, гедза, неми, китайський кисло-солодкий суп або Том Ям та багато інших страв. Також у меню Jacky China. bistro пропонують готові страви за фіксованою ціною.

Joy Bar | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Кропивницького, 12

Години роботи: нд-чт з 10:00 до 22:00, пт-сб з 10:00 до 23:00

Контактний телефон: +380930890899

Дещо з меню: Negroni – 220 грн, Whiskey Sour – 230 грн, Lychee Martini – 250 грн, салат з тунцем та манго – 270 грн, стейк із тунця та шпинату “татакі” – 300 грн.

Деталі: Joy Bar – коктейль-бар з європейською кухнею в самому серці Києва. У барі різноманітна коктейльна карта, від класичних рецептів до авторських комбінацій, кожна з яких має свій характер і смакові відтінки. В меню також є кава, різноманітні чаї, включаючи натуральні, фреші, лимонади. Меню налічує більше 20 страв європейською кухні, які ідеально поєднуються з коктейльною картою. Є сніданки, які можна замовляти протягом всього дня. Кожної п’ятниці та суботи з 19:00 починаються DJ сети.

Escobar | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Причальна, 12

Години роботи: пн-пт 08:00 — 22:00, сб-нд 09:00 — 22:00

Контактний телефон: +380939172763

Дещо з меню: спаржа загорнута в омлет, з трюфельним сиром — 450 грн, курячий стейк з вершковими грибами шимеджі, огорнуті пюре з батату — 300 грн, не-класичний бургер з яловичиною та хрумкою цибулькою – 350 грн.

Деталі: Escobar у ЖК «Грейт» — другий заклад мережі на лівому березі. Затишна атмосфера, стильний ремонт, деталі декору з українською айдентикою. Особливого шарму закладу надає поєднання сучасного та вінтажного в інтер’єрі. Меню складається з таких категорій: сніданки, основні страви, супи, салати, тости та закуски. Різноманіття страв дозволяє підлаштовуватися під будь-який запит. Зранку — солодкі або солоні сніданки та ароматна кава, на обід страви з основного меню, а на вечерю закуски та келих вина, або коктейлю.

Klara bakery&cafe | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Анни Ахматової, 30

Години роботи: щодня з 08:00 до 21:00

Дещо з меню: вівсяна каша з ягідним соусом — 90 грн, брускети з авокадо та лососем — 230 грн, круасан зі скремблом та беконом — 160 грн, мелт з куркою — 160 грн, бефстроганов — 95 грн/100 г.

Деталі: До десятирічного ювілею київської мережі пиріжкових «Тітка Клара» відкрився новий формат — Klara bakery&cafe на Позняках. Це перший заклад мережі на лівому березі: він просторий, затишний та має дитячий куточок. Окрім популярних серед містян фірмових солодких та солоних пиріжків, в меню представлена кулінарія та сніданки цілий день. Серед ранкових страв вівсянка з ягідним соусом, англійський сніданок, сирники та бруксети з авокадо та лососем. В кулінарії ви знайдете бефстроганов, булгур з овочами, м’ясні та рибні котлети, салати олів’є/крабовий/вінегрет, млинці з начинками, деруни, плов зі свининою та голубці. На десерт — печиво, лимонний кекс.

MLINKIN Crapes | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Гончара, 77

Години роботи: пн-пт з 09:00 до 21:00, сб-нд з 10:00 до 22:00

Контактний телефон: +380669166892

Дещо з меню: крапс з креветками та королівськими печерицями – 260 грн, рожеві панкейки з полуницею – 170 грн, курка в горіховому соусі, кіноа та фреш салатом – 285 грн, лосось з полентою, брюсельскою капустою та селерою – 360 грн.

Деталі: Рестобар MLINKEN Crapes відкрився в центрі міста. В закладі зазначають, що «це місце, де ви зможете насолодитися неймовірно смачними крапсами та іншими стравами». Крапси — це поєднання повноцінних страв, у фірмовому крапсі на рисовому борошні, що робить його ніжним, але водночас ситним, бо порції кожного крапса великі. Різноманітні перші страви — від легкого бульйону до ситного томатного супу з рваною телятиною або вершкового крем-супу з лососем. Також в меню є пухкі панкейки, наприклад з крем-брюлле, або манго та рикотою, рожеві з полуницею та ванільним соусом, чи десерт з солоною карамеллю та горішками.

Konteyner | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Володимира Івасюка, 24б

Години роботи: кожного дня з 14:00 до 22:00

Дещо з меню: сир чеддер з халапеньо – 110 грн / 200 г, цибулеві кільця – 70 грн / 100 г, курячі lolipops – 65 грн / шт., карівурст – 175 грн / 350 г.

Деталі: На Оболоні відкрився новий Konteyner – це вже 11й заклад мережі, що постійно росте і розвивається. Вперше це окрема двоповерхова будівля неподалік станції метро Мінська та Оболонської набережної. В концепції прослідковуються фірмові риси Konteyner – дизайн інтер’єру, барна стійка, зроблена зі справжнього морського контейнера та колдрум – холодна кімната, в якій зберігається кегове та пляшкове/баночне пиво, що дозволяє гостю отримати пиво саме таким, яким його задумав виробник. Konteyner пропонує великий вибір пива, який включає як класичні сорти, так і унікальні крафтові варіанти. Завжди є український крафтовий сидр. До пива подаються снеки, а також смачні та ситні страви

Plus | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Ярославська 5/2

Години роботи: щодня з 08:00 до 20:00

Дещо з меню: шаурма з рваною яловичиною – 190 грн, шаурма веган – 190 грн, шаурма з куркою – 190 грн, хот-дог база – 150 грн, хот-дог веджетеріан – 190 грн, хот-дог тріпл чіз – 220 грн.

Деталі: Plus – новий заклад в самому серці Подолу, що одночасно і навпроти Житнього ринку, і навпроти автостанції Поділ. Заклад позиціонує себе як комфортний стритфуд і будує свій концепт навколо двох ключових продуктів – шаурма + хот-дог, хоча цими позиціями меню не обмежується. Крім трьох видів шаурми та трьох видів хот-догів, в закладі також пропонують 4 види популярних мелтів з кав’ярні BIMBO. Також готують ранкові пропозиції такі як авокадо тост та сирники з того ж таки BIMBO на Чикаленка. У закладі обіцяють згодом після відкриття підключити доставку через Glovo та Bolt.

«Місцеві» | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Юнацька, 6, ЖК Parkland

Години роботи: щодня 14:00 – 23:00

Дещо з меню: Green Oceans – 155 грн, Lemograss Sour – 175 грн, East 8 Hold Up – 175 грн, Charlie Chaplin – 225 грн, Boulevardier – 210 грн.

Деталі: «Місцеві» — бар-сусід став шостим закладом мережі «Місцеві» у Києві. Вартість на коктейлі та шоти від 155 гривень, в меню зручно прописані основні смаки та нотки кожного коктейлю. Контактний бар, темний та стильний простір, м’які дивани та спеціально відокремлена зона для компанії до 6 людей. У цій зоні вас чекає вільний доступ до ігрової консолі та розкладний диван як в Чендлера та Джоі з “Друзів” — ідеальне місце для зустрічі з друзями та незабутнього вечора.

Legit | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Верхній Вал, 22

Години роботи: нд — чт 12:00 — 22:00, пт — сб 12:00 — 23:00

Контактний телефон: +380982229024

Дещо з меню: форшмак з млинцями – 240 грн, подільський дерун – 260 грн, гречані налисники з качкою – 280 грн, голубці з креветками – 360 грн, не львівський сирник – 220 грн.

Деталі: Кафе Legit на Подоліє перезапуском коктейльного бару Berlin’89. Тепер у кафе окрім авторських коктейлів, вина та міцного алкоголю, пропонують Форшмак з млинцями, Гречані налисники з качкою, «не львівський сирник» та фірмовий подільський дерун з піною зі сметани, беконом та в’яленим жовтком.

Loza | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Лютеранська 10А

Години роботи: щодня 10:00 — 22:00

Дещо з меню: скрембл з салатом та лососем – 250 грн, качина ніжка з картопляним пюре – 285 грн, бургер з індички – 266 грн, вишневий чизкейк – 159 грн.

Деталі: Кафе Loza на Лютеранській чекає гостей на класичні сніданки, а з обіду пропонують борщ, пасту, качину ніжку з пюре, бургери та різноманітні салати. Серед десертів – круасани, тарти, шоколадний кекс та вишневий чизкейк. В барній карті — класичні коктейлі, лимонади, кава та чаї.

Prosecco Island | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Берковецька, 6Д (ТРЦ Lavina Mall)

Години роботи: щодня 10:00 — 22:00

Дещо з меню: Violette Spritz – 240 грн, Mimosa – 240 грн, Prosecco Rose – 95 грн/100 мл, Червоне Chianti Riserva 2016 DOCG – 125 грн/100 мл.

Деталі: Prosecco Island — другий бар, який відкрився ТРЦ Lavina Mall (перший працює з осені 2022  у ТРЦ «Республіка»). Основним продуктом є італійське кегове просеко (біле та розе). Представлені 4 види свіжих устриць. Достатньо велика коктейльна карта. Вас чекають цікаві авторські коктейлі та коктейлі на основі просеко. Також мають безалкогольне меню: лимонади, фреші, каву та чай. Кожні вихідні проводять бранчі.

«Бограч» | Instagram

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений користувачем @bohrach.kyiv

Де: Крутий узвіз, 6/2

Години роботи: 11:00 — 22:00 (нд 13:00 — 22:00)

Контактний телефон: +380966216262

Дещо з меню: Салат з грушею та буковецькою бринзою – 250 грн, бограч закарпатський густий – 280 грн, Дунайський оселедчик з печеною картопелькою, цибулькою – 200 грн, Попкорн курячий на підложці з гуакамоле – 200 грн, Філе форелі з раклетом із брюссельської капусти – 250 грн

Деталі: BOHRACH — сімейний заклад у самому серці Києва, де є можливість відчути колоритне поєднання кухні від Карпат до Альп. В меню ви знайдете різноманіття страв з локальними інгредієнтами: салати з лободою або буковецькою бринзою, мискудомашніх солінь з Бессарабського ринку, банош та філе форелі. Є великий вибір ковбасок, дошки для компаній та хліб, випечений соціальною пекарнею «GoodBreadfromGoodPeople» та від хлібної майстерні «Четверте колесо». В барній карті – класичні коктейлі, настоянки, лимонади та інші алкогольні та безалкогольні напої.

ÉDES | Instagram Поділ | Instagram Центр

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Межигірська, 3; вулиця Гетьмана Павла Скоропадського, 17А

Години роботи: щодня 10:00-21:00

Дещо з меню: кюртош класичний – 65 грн, кюртош горіх – 75 грн, кюртош шоколад – 80 грн, начинка – 25 грн, блакитна матча – 50 грн, флет-вайт – 45 грн.

Деталі: ÉDES – це мережа пекарень кюртошів. Їх заклади є у Львові, а від нещодавна у Одесі, Рівному та Києві. Тут виготовляють випічку, яка стала популярною ще у 15 сторіччі на різдвяних ярмарках Угорщини, а згодом поширилась Європою. Перша локація ÉDES в Києві відкрилась у лютому неподалік від НСК «Олімпійський». В березні у столиці з’явилось доразу дві нові локації ÉDES — на Подолі біля оглядового колеса та в центрі біля парку ім. Шевченка. Кюртоші ви отримаєте найсвіжіші, бо їх випікають одразу після вашого замовлення. У меню є 7 видів кюртошів та 7 видів начинок до них (шоколадна паста, заварний крем, солона кармель, банановий крем, малиновий джем, крем бейліз, крем рафаело). Серед напої є як сезонні пропозиції, так і постійні напої: кава, матча, класичні чаї.

Gelato Mamma | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Саксаганського, 68

Години роботи: щодня з 10:00 до 19:00 (з квітня до 22:00)

Контактний телефон: +380503570707

Деталі: Gelato Mamma – класична італійська джелатерія в центрі Києва з інстаграмним інтер’єром та італійською музикою. Інтер’єр закладу розробив український дизайнер Андрій Бочуля. Для оздоблення використані фрагменти виробництва, що постраждало від російського ракетного обстрілу в лютому 2022 року. Gelato Mamma – це крафтове виробництво джелато з цільного коров’ячого молока з додаванням натуральних інгредієнтів. Також це кафе із затишним інтер’єром та місцями для фотозйомок. В закладі вам запропонують класичні смаки джелато і новинки з місцевих продуктів. Деякі позиції приємно дивують – наприклад, джелато зі смаком чорного хліба.

Kokon lounge bar | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Всеволода Змієнка, 19

Години роботи: щодня 08:00 — 20:00

Дещо з меню: кава з вершковим лікером – 115 грн, гарячий шоколад – 75 грн, капучино – 44/64 грн, гарбузовий лате – 65 грн, грог – 115 грн, імбирний чай – 55 грн.

Деталі: Кав’ярня Кokon lounge bar відкрилась на Виноградарі та пропонує не лише традиційні напої, а й широкий асортимент десертів та круасанів власного виробництва. Інтер’єр кав’ярні виконаний у теплих тонах, що створює відчуття домашнього затишку. Kokon lounge bar пишається своїм великим вибором напоїв від класичного еспресо до авторських алкогольних коктейлів. Але особлива гордість кав’ярні — це круасани власного виробництва, що гарантує свіжість.

Brewsell | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Антоновича, 176, ТРЦ Ocean Plaza

Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00

Деталі: В ТРЦ Ocean Plaza відкрилася чотирнадцята кавʼярня Brewsell — це мережа кавʼярень, власником якої є Антон Дихніч. Він розвиває мережу завдяки управлінській франшизі. У закладі можна взяти класичні варіанти кави й «особливу каву», наприклад: фірмовий капучино, фісташковий раф. Також доступна кава на рослинному й безлактозному молоці, холодні кавові й інші напої: чай, лимонади, комбуча, мілкшейк. У Brewsell готують на каві 3 champs roastery та Mad Heads. До напоїв у закладі можна замовити десерти та солоний кіш.

Схемки Темки | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Пластова, 1

Години роботи: будні з 08:00 до 20:00, вихідні з 09:00 до 18:00

Контактний телефон: +380933205438

Дещо з меню: еспресо – 35 грн, лате – 50 грн, капуоранж – 95 грн, торт горгонзола лаванда – 160 грн, медівник солона карамель – 130 грн, сендвіч 4 сири-манго – 125 грн.

Деталі: «Схемки Темки» — кафе біля Дніпровського районного суду м. Києва. Просторе світле приміщення майже 80 квадратів з великими панорамними вікнами, декором з натурального дерева та зелені. Це місце з кавою спешелті сегменту від Cafeboutique, десертами та перекусами від найкращих кондитерських Києва. Місце зустрічі, проведення переговорів чи просто усамітнення за чашкою запашної кави зі смаколиками. На даний момент у кафе експериментують з різними видами кави спешелті сегменту та пропонують гостям кожного тижня спробувати щось нове.

Filtrofil | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Салютна, 2, ЖК «Файна Таун»

Години роботи: пн-пт 08:00 — 21:00, сб-нд 09:00 — 21:00

Деталі: Друга кав’ярня мережі Filtrofil розпочала роботу на Нивках в ЖК «Файна Таун». Перший заклад також працює в ЖК, але в «Республіці» на Теремках. В кав’ярні використовують кавомашину La Marzoca Linea і фільтр-кавоварку Bunn Icba. Акцент у Filtrofil, звичайно, на фільтр-каві, тому в наявності завжди є два види. До кави пропонують солодощі, десерти та сендвічі.

Double | Instagram

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Дабл (@double_kyiv)

Де: вулиця Січових Стрільців 35/1

Години роботи: пн-пт з 08:00 до 20:00, сб-нд з 09:00 до 20:00

Деталі: Double — кав’ярня-бар, де аромат кави зустрічається з таємничістю чайної церемонії. В закладі пропонують це не просто випити чашку чаю, а відчути атмосферу спокою та гармонії під час справжньої чайної церемонії. Чайні експерти готові щоб підібрати ідеальний сорт чаю, що відкриє нові грані смаку, аромату та покращить настрій. Окрім чаю та різноманіття кави, в закладі планують втілити барну складову і вже наливають просекко.

Головна фото: «Міністерство чебуреків»

Фото: Facebook/Instagram вищезгаданих закладів

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi