Нові заклади Києва: 35 локацій, що відкрились у вересні 2023 - PostEat

пошук

Нові заклади Києва: 35 локацій, що відкрились у вересні 2023
04-10-2023 0 3361


Нові заклади вересня 2023 шукала редакція PostEat. В перший осінній місяць на гастрономічній карті столиці з’явилось більше трьох десятків закладів різних форматів. Бістро сучасної української гастрономії, фудхол з сімома форматами, нова українська бургерна, ресторація авторської кухні, книгарня-кав’ярня, кафе азійської кухні, тематичний паб для мотоциклістів, матча-бар та кав’ярні — прийшов час познайомити вас із новими закладами Києва.

«Kiss&Кусь»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна 20-А (м. Осокорки, ЖК Seven)

Години роботи: з 09:00 до 21:00 (пт-сб до 22:00)

Контактний телефон: +380952943461

Дещо з меню: сніданок конструктор – 135 грн, панкейки з лососем – 235 грн, кокосові сирники – 180 грн, BEEF бургер – 280 грн, буйабес – 220 грн, паста болоньєзе – 195 грн, курка су-від в соусі black pepper – 225 грн, алкогольні авторські коктейлі – від 150 грн.

Деталі: Кафе «Kiss&Кусь» є сімейним проєктом. Це перший подібний бізнес для засновників, після 7 років менеджменту та юриспруденції. «Kiss&Кусь» розшифровується як «любов та їжа» або «любов до їжі». Замовники переконані, що любов до смачної класної їжі — одне з найщиріших почуттів людини. Заклад відкрився 4 вересня в тестовому режимі, 1 жовтня відбулось офіційне відкриття, де пригощали напоями та презентували свої фірмові закуски на один «кусь». В меню представлений великий вибір сніданків (цілий день), оригінальні смачні бургери, основні страви та десерти власного виробництва. В закладі панує дружня, сусідська та pets-friendly атмосфера.

«Полтава»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Князів Острозьких, 8

Години роботи: щодня з 12:00 до 22:00

Дещо з меню: крем із білих грибів і ніжної квасолі яськи — 180 грн, галушки з м’ясом — 275 грн, білий борщ — 210 грн, ламанці з сиром, маком та ягодами — 180 грн, салат від шефа — 315 грн, коктейль “Вишневі усмішки” — 260 грн.

Деталі: Шеф-кухар Євген Клопотенко і співзасновниця компанії «Нова Пошта» Інна Поперешнюк відкрили у Києві бістро сучасної української гастрономії «Полтава». Заклад розташований у колишньому приміщенні заводу «Арсенал». Головна місія бістро — розвіяти стереотип, що українська кухня це лише домашні страви без натяку на креативність та сучасність. Дизайн закладу розробили архітектори QQ BURO, інтер’єр оздобили автентичними деталями: глиняними горщиками та опішнянською керамікою. Тут можна спробувати картопляний книш Котляревського, миргородське сало, галушки, закуски з фермерських овочів, банош і навіть білий борщ. Основна фішка «Полтави» —  свіжоспечений домашній хліб у поєднанні зі справжнім полтавським м’ясом. У меню десертів є сирні пундики та ламанці.

«Чакри»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ярославів Вал, 23-А

Години роботи: щодня з 12:30 до 23:00

Контактний телефон: +380688737878

Дещо з меню: борщ червоний з телятиною — 265 грн, генеральський сало сет — 490 грн, вареники з мʼясом та сметаною з чилі пластівцями — 225 грн, котлета по-київськи з сиром сулугуні та халапеньо та морквяне велюте — 365 грн, смажена картопля з генеральською солониною — 265 грн.

Деталі: На місці азіатського ресторану Chang відкрилась українська сучасна ресторація «Чакри» — новий концепт про знайому та зрозумілу нам всім з дитинства, смачну українську кухню. В Чакрах використовують сучасні техніки в приготуванні страв та максимально залучають локальні фермерські продукти. В меню представлено три види борщу, смажені та відварені вареники, сет з пʼяти видів сала, тюлькаброт, парфе з білого баклажана, котлетка-бар та свинячі реберця з п’яними томатами та інші страви.

ETNOS

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Лютеранська, 10а

Графік роботи: кожного дня з 12:00 до 22:00

Дещо з меню: бургер Бессарабський — 210 грн, бургер Дніпровський — 205 грн, бургер Васильківський — 260 грн, картопля по-селянськи — 65 грн, батат фрі — 150 грн, лимонад «MOVA» Жасмін-Грейпфрут — 75 грн.

Деталі: ETNOS — нова українська бургерна в декількох хвилинах від метро Хрещатик. Концепція закладу — монокафе у сучасному українському стилі. У інтер’єрі багато світла, дерева, handmade елементи та великі панорамні вікна. За айдентикою власники закладу звернулися до Київської академії мистецтв, задачею яких було створити дизайн, який би відтворював українські традиційні елементи, але у сучасному їх прочитанні. У меню закладу п’ять видів бургерів, картопля, соуси та крафтове пиво і лимонади від пивоварні «MOVA». Назва кожного бургеру має свою історію, що переплітається з його рецептурою.

Avalon Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Леонтовича, 3

Години роботи: щодня з 08:00 до 23:00

Контактний телефон: +380672250193

Дещо з меню: яйця пашот з беконом та цибулевими кріспами на злаковому попкорні — 280 грн, сендвіч гриль з пастою з тунця — 280 грн, хамон з артішоками — 210 грн, фетучіні «по-неаполітанськи» — 500 грн, бургер з печеним перцем та димною панчетою — 390 грн.

Деталі: У вересні ресторан «Авалон» в Києві відкрив затишне кафе від свого імені, в якому поєднані якість та комфорт преміального ресторану, а також легкість та невимушеність міського кафе на кожен день. В кафе особлива увага приділяється сервісу та якості страв і продуктів. Меню ви знайдете сніданки, свіжу випічку, бургери та сендвічі, пасту та ризото. В закладі також створили цікаву фотозону. Окрім нового кафе, в комплексі функціонують косметологія Elast, фітнес клуб Fizika та ресторан.

Bavovna

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Князів Острозьких, 8

Години роботи: щодня з 09:00 до 22:00

Контактний телефон: +380988222222

Дещо з меню: рікотники, крем фреш, кюлі із бузини та масло з листя смородини — 215 грн, ягідний бріош пудинг та морозиво нуазет — 185 грн, злаковий тост з інжиром, страчателлою та любистком — 290 грн, устриця Скіфії з йогуртом, перцем тімут, тархуном та желе з устрічної води — 159 грн.

Деталі: Ресторація авторської кухні «Бавовна» відчинила свої двері 15 вересня неподалік від Арсенальної площі. Новий заклад використовує переважно українські продукти від українських виробників. Заклад «Бавовна» складається з 2 поверхів: на 1-му гостей чекає невеликий зал з 6-ма столиками та відкритою кухнею в форматі chef’s table, на 2-му — більш просторий зал з більшою кількістю столиків, арт-об’єктом у форматі коміксу від відомої художниці maliunok, баром та стільцями-гойдалками. Меню змінюється щосезону, тож гості зможуть скуштувати різні страви відповідно до сезонних овочів та фруктів. Ще одна особливість закладу: це ресторан-трансформер, в якому можна поснідати, спробувати традиційний англійський сет Afternoon tea, а ввечері відвідати гастро-вечерю.

Lemongrass

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Спаська, 5 [вхід з вул. Хорива 16/7]

Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00

Дещо з меню: суп Хонг ВУА — 240 грн, фалафель з соусом тахіні — 160 грн, аравійський салат — 110 грн, Гай Пад Кінг — 220 грн, Ям Туа Пу — 230 грн.

Деталі: На Подолі запрацювало кафе Lemongrass, де поєднались страви тайської та ізраїльської кухні. В закладі вирішили поєднати ці дві кухні, аби зламати стереотипи та дати вибір гостю відчути новий гастродосвід, поєднуючи ізраїльський хумус з прянними тайськими креветками. Меню Lemongrass складається з випічки, супів, закусок, салатів, соусів, традиційних страв, ВОК та десертів. Також тут подають сніданки. Барне меню складається з коктейлів, вина, міцних алкогольних напоїв та безалкогольних напоїв.

Cheesecake Family

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Набережно-Рибальська, 9 (ЖК Рибальський)

Години роботи: щодня з 09:00 до 21:00

Дещо з меню: селебріті мафін від Сьоміна — 235 грн, люкс-тост з арахісовою пастою — 245 грн, рієт курки з салатом та соусом манго  — 245 грн, фірмовий сніданок “Біг Максі Деді”— 320 грн, веган бургер — 265 грн, чизкейк холодного приготування “Кокосовий пломбір” — цілий 1850 грн / шматочок 175 грн.

Деталі: Сheesecake Family відкрили друге кафе бренду на Рибальському острові. Головними у закладі, звичайно, є чизкейки, торти і десерти. У закладі є усі страви з меню аll day сніданків від Іллі Сьоміна та Слави Кондратюка. Меню доповнюють сезонні страви, які є ексклюзивно на цій локації. Окремою фішкою локації є особлива колекція вин з окремою лінійкою натуральних, цю селекцію власник закладу Ілля Неправда підбирав особисто. До вин у закладі є авторські сирні плато і сети закусок.

«Міністерство десертів»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Богдана Хмельницького, 32

Години роботи: будні 08:00-22:00, вихідні 10:00-22:00

Дещо з меню: Бенедикт з рваною яловичиною на хлібі з томатним конфітюром — 285 грн, пурпурові панкейки з йогуртом та чорничним соусом — 250 грн, шу з нутеллою та крем-чізом — 95 грн, пудинг банановий — 195 грн, три молока в банці — 195 грн.

Деталі: Десерти «як в голлівудських фільмах», шу, пудинги, цукерки власного виробництва, круасани та хліб відтепер можна скуштувати у новому «Міністерстві Десертів». Це вже п’ятий проект команди Євгена Таллера та Спартака Велішаєва. Заклад знаходиться біля Оперного театру. За дизайн відповідала Альона Бондар та її I’M Design бюро. Зустрічають гостей з 08:00 ранку сніданками, солодким, випічкою власного виробництва.

101

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 9

Години роботи: вт-сб з 12:00 до 22:00

Контактний телефон: +380504002257

Дещо з меню: салат з яловичиною – 350 грн, тако з тунцем – 270 грн, дамплінгс з дорадо – 360 грн, рамен з місо-кокос з морепродуктами – 420 грн, смажені гребінці – 750 грн.

Деталі: 101 Wine Bar від Goodwine перезапустився у форматі ресторану з авторською кухнею від шефа Сергія Хегая. Нове меню — це страви, які поєднують європейську та азійську кухні. В ресторані готують з сезонних продуктів та працюють з унікальними продуктами. Також в закладі прагнуть до флософії zero waste, тобто готувати без відходів. За винну карту продовжує відповідати Захар Уманський — 4000 пляшок з goodwine, унікальні знахідки та регулярне оновлення винної карти.

Gremio Grill

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Житомирська, 38

Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00

Дещо з меню: бургер Дабл Гремiо — 210 грн, бургер з солоною карамеллю — 230 грн, салат з дор блю — 205 грн, шаурма XL з куркою — 195 грн, шашличок зi свинини — 205 грн.

Деталі: Gremio Grill — мережа гриль-барів, дестяий заклад якої відкрився на Великій Житомирській. Всі гриль бари мережі одночасно і точки продажу, і обладнані кухні. Тому на вітринах завжди представлені страви в наявності, а також є можливість замовити приготування певної страви. У всіх гриль барах мережі Gremio Grill встановлені нові печі (хоспери), на деревному вугіллі, а досвідчені бренд шеф-кухар і технолог постійно працюють над оновленням асортименту готових страв. В хоспері готують шашлик, ковбаски, крильця, ребра, бургери, картоплю та інші овочі гриль.

«Східний базар»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Скляренко, 9

Години роботи: щодня 11:00-22:00

Контактний телефон: +380682507209

Дещо з меню: чебурек з бараниною — 99 грн, люля-кебаб телятина/баранина — 199 грн, венете з баклажанів — 89 грн, шашлик телятина — 229 грн, хачапурі по мегрельски — 179 грн, чак-чак — 89 грн.

Деталі: 1 вересня на Куренівці відкрився новий заклад «Східний Базар». Двоповерховий ресторан із заскленою верандою, окремими банкетними кімнатами та великою зеленою літньою терасою. «Східний Базар» пропонує скуштувати страви узбецької кухні, мангал меню, плов, східні десерти, пахлаву, чак-чак. В меню 12 позицій виробів з тіста: чебуреки, янтики, хачапурі, самса, піде, манти. Велике мангал меню від люля до каре баранини, асорті мʼяса, шашликів та метех

Carpaccio

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Гоголівська, 17

Години роботи: щодня 11:00 — 22:00

Контактний телефон: +380968947575

Дещо з меню: карпачо з тунця з горіховим соусом та мигдалем — 288 грн, морський італійський суп з томатами та грісіні — 218 грн, лінгвіні з креветками та лимонною цедрою по-середземноморськи — 298 грн, філе лосося з чилійськими мідіями та лимонним різото — 468 грн.

Деталі: У центрі Києва з’явився новий ресторан Carpaccio, де пропонують насолодитися італійською кухнею в найкращих традиціях. В Carpaccio великий вибір італійських страв: 5 видів карпачо, широкий вибір пасти, піци, мʼяса, риби та морепродуктів. Кожної суботи можна замовити будь-яку страву з меню і отримати другу страву абсолютно безкоштовно. Щодо напоїв, є винна карта, класичні та авторські коктейлі, свіжовижаті соки, лимонади, кава та багато іншого.

«Юджин Фуд Хол»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хрещатик, 24

Години роботи: пн-чт з 10:00 до 22:00; пт-нд з 11:00 до 23:00

Дещо з меню: Філадельфія з лососем та авокадо — 289 грн, Пад Тай з куркою — 240 грн, паста з креветками і песто — 270 грн, піца фірмова — 355 грн,  боул з картоплею і курячим філе — 159 грн, шаурма з фалафелем — 149 грн, салат з вугром — 275 грн.

Деталі: У центрі Києва на Хрещатику відкрився триповерховий «Юджин Фуд Хол» від ресторанної мережі «Юджин Фуд», який об’єднав під одним дахом 7 окремих форматів: Юджин Бургер, Юджин Азіатчина, Юджин Суші, Юджин Піца, Юджин Шаверма, Юджин Паста & Салат, Юджин Бар. Фуд, Бургери, хот доги та закуски на будь-який смак, 15 неаполітанських піц, шаверма та кесаділья, пад тай та Том Ям, роли та суші — все це на одній локації, де діє самообслуговування.

«Захади, дарагой»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Джона Маккейна, 22/1

Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00

Контактний телефон: +380975538405

Дещо з меню: баріджані – 195 грн, шурпа з бараниною – 175 грн, оджахурі – 195 грн, хінкалі з сиром – 40 грн/1 шт., кубдарі зі свининою – 205 грн, шашлик з телячої вирізки – 185 грн/100 г, люля-кебаб з баранини – 175 грн/100 г.

Деталі: «Захади, Дарагой» — це ресторан грузинської кухні, який відкрився на Печерську. Засновники позиціонують заклад як «грузинське кафе з акцентом». У меню ресторану — сніданки, 5 видів хачапурі, серед яких улюблені багатьма хачапурі по-аджарськи та кубдарі, а також 4 види хінкалі. Готують також гарячі та холодні закуски, супи на зразок харчо та шурпи, а також страви на мангалі: шашлики, люля-кебаб, каре, стейк з лосося.

Good Chef 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Левка Лук’яненка, 21, корпус 14, приміщення 27

Години роботи: щодня з 7:59 до 22:00

Контактний телефон: +380973535858

Дещо з меню: піца капрічоза вайт – 127/249/340 грн, піца сирна 50/50 – 166/292/429 грн, поке-боул з солодкою куркою – 195 грн, круасан з шинкою та яйцем – 142 грн, рис з телятиною та овочами – 210 грн, салат з прошуто пiд соусом дор блю – 185 грн.

Деталі: Good Chef — сімейний ресторан італійської кухні, який відкрився на Оболоні. Це проєкт шеф-кухаря Айдіна Айдінова та Максима Мензака, який вже має локацію на Позняках та в Ірпені. В закладі готують майже тридцять видів піци, яка є у трьох розмірах 25 см, 30 см та 36 см  — її готують за традиційними та авторськими рецептами. Також в Good Chef на Оболоні готують більше 20 видів сніданків з 7:59 до 13:00, пропонують 10 різновидів поке-боулів, салати, закуски, супи, пасти, фреші та десерти власного виробництва.

8/5 café

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Олеся Гончара, 8/5

Години роботи: кожного дня з 08:00 до 23:00

Дещо з меню: цукерка марципан — 70 грн, три молока — 95 грн, тарілка мікс під вино — 290 грн, лікер бузина — 95 грн/50 мл, Negroni Sbagliato — 200 грн.

Деталі: Кафе 8/5 працює в тестовому режимі з 26 серпня, це міське кафе, де ранком можна випити кави з круасаном, а вечором розслабитись коктейлем після насиченого дня. Проєкт є супутником Fpg upcycle store (переробка вторинної сировини), тож весь скляний посуд в закладі — це колишні пляшки. Придбати вироби з переробного виробництва можна там же в офлайн магазині.

Bloom

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Юлії Здановської (Ломоносова), 46/1

Години роботи: пн-пт 08:00 — 21:00, сб-нд 09:00 — 22:00

Контактний телефон: +380962722022

Дещо з меню: солодкі сирники з кокосовим йогуртом та карамелізованим персиком — 198 грн, боул з креветками — 298 грн, мелт з ростбіфом — 225 грн, мітболи в томатно-вершковому соус з рисом — 255 грн, курка з горіховим соусом та кіноа — 245 грн.

Деталі: В сімейному кафе Bloom в ЖК «Ліко-град» стався reopening — нова концепція, нове меню та новий дизайн в стилі «літня кухня у бабусі». В меню різноманітні сніданки, мелти та круасани, боули, кілька салатів та супів, закуски до вина, карбонара та мітболи, а також смаколики для собак. В барній карті кілька класичних коктейлів, вина, кава, лимонади та чаї. До речі, кавомашина – це маленька гордість закладу – La Spaziale S9, яка була повністю відреставрована і чудово вписалась у вінтажний стиль.

Matataki

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 16Д

Години роботи: щодня 10:00-22:00

Контактний телефон: +380997788888

Дещо з меню: тофу з часниковим соусом – 100 грн, рамен з рисовою локшиною та свинячими ребрами – 239 грн, локшина смажена з креветками – 219 грн, смажена рисова локшина з яловичиною – 249 грн, курка Гун Бао – 220 грн.

Деталі: Matataki — кафе азійської кухні в ЖК Seven, що на лівому березі міста на Осокорках. В закладі запрошують гостей поглибити своє знайомство з культурою Азії за допомгою приємної музики, оформлення у стилі східної естетики та екзотичних смаків страв. Меню Matataki пропонує різноманітні супи рамен, смажену локшину з морепродуктами, овочами та свининою, традиційні китайські пельмені цзяоцзи, приготовлені за таємним рецептом шеф-кухар з Китаю, безалкогольні коктейлі та багато іншого.

Кулінарія Тітка Клара

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воздвиженська, 22; вул. Костянтинівська, 19; вул. Лютеранська, 7/10

Години роботи: 08:00-21:00

Дещо з меню: борщ зі свининою — 80 грн, котлета по-київськи з картопляним пюре — 150 грн, бефстроганов з картопляним пюре — 150 грн, рис з овочами та рибними котлетами — 150 грн, вареники з телятиною та сметаною — 120 грн, сирники з малиновим соусом — 120 грн.

Деталі: «Кулінарія тітки Клари» — це про звичні для нас страви на кожен день (fast casual food – якісна їжа на кожен день). Формат відкрили Klara Group на Воздвиженці, на Подолі та в центрі. На Костянтинівській реалізували формат готового боксу, який передбачає основну страву та гарнір, також є салати, перші страви та десерти. У майбутньому планують відкрити повноцінну кулінарію, яка буде працювати за принципом обирай сам — і в ній обовʼязково будуть фірмові свіжоспечені пиріжки від «Тітки Клари».

Baho

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Німанська, 3

Години роботи: щодня 08:00 — 20:30

Дещо з меню: яйця Бенедикт з копченим лососем – 275 грн, англійський сніданок – 225 грн, сирники зі сметаною та полуничним конфітюром – 150 грн, салат з ростбіфом, томатами і медово-гірчичним соусом – 189 грн, крем-суп із зеленого горошку з беконом та мʼятою – 150 грн, ньокі з беконом, куркою та грибами – 189 грн.

Деталі: Baho — кав’ярня третьої хвилі зі спешелті кавою та сніданками в районі метро «Звіринецька» Це вже другий заклад, перший Baho праює в центрі міста біля метро «Арсенальна». В закладі знайомлять гостей із культурою кави, дарують затишну атмосферу та можливість насолодитись сніданками й десертами власного виробництва. У Baho готують солодкі та солоні сніданки з 8 ранку, салати та закуски, мелти та кілька основних страв. Також в закладі є винна карта з європейськими та українськими позиціями та коктейльна карта.

2/1 Wine & Cocktail

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Академіка Філатова, 2/1

Години роботи: пн-пт з 16:00 до 22:00; сб-нд з 13:00 до 22:00

Дещо з меню: коктейль Boulevardier — 130 грн, коктейль Hugo — 150 грн, коктейль Dry Martini — 120 грн, келих вина Castello di Radda Chianti Classico — 165 грн, сир Bergader, в’ялені томати, грісіні — 160 грн.

Деталі: Мережа магазинів-барів Konteyner запускає у Києві заклад нового формату – коктейльний бар 2/1 Wine & Cocktail. Коктейльна карта проста і зрозуміла – кілька варіантів Old Fashioned, Martini, Negroni та чистий алкоголь. У Konteyner додають, що 2/1 Wine & Cocktail – це не стандартний бар, де між барменом та гостями – стійка, за яку не можна заходити. Гостям пропонують уявити, що вони в гостях на великій кухні з центральним острівцем, а бармен – це власник квартири.

«2085»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Євгена Сверстюка, 6Е

Години роботи: у тестовому режимі щодня з 10:00 до 22:00

Дещо з меню: 2085-3 Mexican Lager — 79 грн, 2085-16.1 Azacca Neipa – 89 грн, 2085-19 West Coast IPA – 89 грн, хот-дог класичний Нью-Йорк – 119 грн, хот-дог сальса ананас, креветки, гуакамоле – 249 грн, батат фрі з трюфельним соусом – 99 грн, салат коул-слоу – 79 грн.

Деталі: В ЖК «Галактика» на Лівобережній відкрився заклад від крафтового виробника «2085». В закладі представлене «улюблене пиво з майбутнього на кранах та авторські хот-доги», як зазначають представники локації. Броварню 2085 Brewery відкрили в 2020 році на Арт-заводі «Платформа» ресторатор Валерій Созановський та пивовар Назар Дребот. Перша варка відбулась в умовах ізоляції від зовнішнього світу та з трансляцією у YouTube.

«Київгаз»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 14

Години роботи: щодня 12:00 – 22:30

Дещо з меню: чікен сендвіч №2 – 250 грн, бань мі з томленою телятиною – 270 грн, тако з пулд біф – 240 грн, туна салат з картоплею та боніто – 240 грн, хрусткий кімчі – 170 грн.

Деталі: «Київгаз» — бар біля дому, який відкрився в районі Львівської площі. Інтер’єр еклектичний від студії AKZ Architecture. В меню кілька сендвічів та бургерів, тако, бань мі, салат, фо бо та карі-суп з курячими тефтельками. З напоїв пропонують шоти, алкогольні коктейлі, бердичівське пиво, сидр та лимонади.

Roadster Pub

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Берестейський, 45

Години роботи: нд-чт з 10:00 до 22:00, пт-сб з 10:00 до 23:00

Контактний телефон: +380989899870

Дещо з меню: скандинавський суп – 160 грн, курча у вершковому соусі з копченою паприкою – 250 грн, стріпси з кальмару – 160 грн, фірмовий бургер Roadster – 250 грн.

Деталі: Roadster Pub — тематичний паб для мотоциклістів та всіх, хто любить затишно відпочити та перекусити. В закладі жива музика, широкий вибір напоїв, кілька сніданків, пательні з м’ясом, закуски до пива, бургери та сети на компанію. Також в будні готують ланчі з 11:00 до 17:00 за 250 грн. Планують проводити різноманітні мотоциклетні заходи: від епічних поїздок до тематичних свят.

Ponchyk Boy

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хрещатик, 38 (6 поверх, фудкорт)

Години роботи: щодня 10:00-22:00

Дещо з меню: пончик МаслоТОМ (заварний крем з джемом з чорної смородини) – 89 грн, пончик Валерій (заварний крем з карамелізованих бананів) – 79 грн, пончик Міша (мандариновий крем Дипломат) – 79 грн.

Деталі: У ЦУМі відкрився заклад Ponchyk Boy та Техно Їжак. Засновники називають новий формат “Айфончик та Пончик”. Гостям пропонують золотий пончик Том та різноманітні аксесуари і новинки техніки Apple. Це вже третій заклад Ponchyk Boy, який відкрили у Києві за останні півтора року. Тут можна випити кави та перекусити, поки вам міняють скло на айфоні чи налаштовують новий гаджет. Спеціально для центрального універмагу шеф-кухар Ponchyk Boy Олексій Маурін розробив новинку – золотий шоколадний пончик Том.

RID

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хрещатик, 7/11

Години роботи: щодня з 09:00 до 21:00

Дещо з меню: еспресо – 75/85 грн, фільтр-кава – 75/85 грн, капучино – 75/85 грн, лате – 95 грн/

Деталі: Книгарня-кав’ярня RID відкрилась в будівлі Укркоопспілки. Засновником став Ігор Дідковський, який планує на основі книгарні-кав’ярні створити низку клубів: військовий, літературний, музичний поетичний. Над створенням “кавової” частини закладу працювала команда київської мережі кав’ярень TAKAVA — Меметов Ервін, Леник Дмитро, Гайдай Ірина. Для закладу було розроблене спеціальне меню, яке включає унікальні лоти кави зі свіжообсмажених зерен сорту арабіка класу speciality, фермерські чай (В’єтнам, Китай, Індія, Україна), японська матча, українські трави (тархун, чебрець, липа, кафір лайма, розмарин, мʼята, лемонграс), органічне молоко (овес, мигдаль, банан, кокос), какао (червоне, шоколад). До напоїв можна придбати свіжу випічку та тістечка, оригінальні сендвічі з куркою, тофу та окунем.

Idealist Coffee

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 57-61/3А

Години роботи: щодня 08:00–21:00

Дещо з меню: еспресо – 59 грн, масала – 139 грн, капучино – 69 грн, безлактозне лате – 89 грн.

Деталі: Одинадцята кав’ярня мережі Idealist Coffee відкрилась в районі  НСК «Олімпійський» біля міського Планетарію. Заклад визначають як «найкавовіший» в мережі: гостям пропонують три різних фільтри, гарний вибір для заварювання в альтернативі: V60, клевер, аеропрес та дотик. В цій кав’ярні можна купити каву на вагу, а до напою замовити різноманітні десерти та свіжу випічку.

Makamo

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Урлівська, 5

Години роботи: пн-пт 08:00-21:00, сб-нд 09:00-21:00

Дещо з меню: еспресо — 40 грн, капучино — 55 грн, лате — 60 грн, лимонад — 70 грн, мохіто — 75 грн, макаронс — 55 грн, вино — 50 грн/100 мл.

Деталі: На Позняках відкрилась нова кавʼярня «МАКАМО». В закладі можна проводити час зі своїми домашніми улюбленцями. Для гостей закладу є міні-балкон з видом на вулицю, крісло-гойдалка для усамітнення, декілька книг та розмальовки для малечі. В закладі представлені кава, різні десерти, декілька видів столового вина від українського виробника «Шато Чизай» в поєднанні з сиром камамбер чи брі та журавлиним соусом.

Bo.Coffee

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Наддніпрянське шосе, 2А

Години роботи: у тестовому режимі пн-пт 08:00 — 21:00, сб — нд 09:00 — 21:00

Дещо з меню: еспресо — 45 грн, допіо — 55 грн, лате — 65 грн, флет вайт — 70 грн, фільтр — 60 грн, матча лате — 105 грн.

Деталі: 16 вересня у тестовому режимі запрацює кав’ярня Bo.Coffee у ЖК “Світлопарк” біля метро “Видубичі”. За інтер’єр в закладі відповідала студія дизайну Míra Architect. Декоративним акцентом в кав’ярні є килим від Kononenko ID з цікавою історією про домашній комфорт і затишок. У закладі особливий акцент буде на якісну каву, тому використовуватиметься топове обладнання (еспресо машина La Marzocco та кавомолка Mahlkonig) і зерно від крутих обсмажчиків, серед яких українські Cafe Boutique(Київ), Riverside (Ужгород) та різні компанії з Європи. Плануються колаборації, поп-апи та заходи різного формату. Також в меню планується випічка від відомих пекарень Києва, Спельта, Pate, Bake House та авторські сніданки.

«Термос»

Де: вул. Єреванська, 31/1

Години роботи: кожен день 08:00-21:00

Контактний телефон: +380988922424

Дещо з меню: сендвіч з індичкою – 95 грн, круасан з моцарелою та соусом песто – 85 грн, бургер з телятиною та сиром дор-блю – 170 грн, боул з лососем та яйцями пашот – 175 грн, яєчня з сосисками – 135 грн.

Деталі: «Термос» — кафе на Солом’янці зі сніданками цілий день. В меню яєчня з сосисками та омлет з беконом, кілька різних салатів, 4 види боулів, кілька бургерів та хот-дог, солодкі та солоні круасани, сендвіч з індичкою та авокадо-тост. З напоїв – класична кава, варіації какао, чаї, лимонади, бабл ті.

Dot

Де: просп. Академіка Глушкова, 1 (ВДНГ)

Години роботи: щодня 09:00-22:00

Дещо з меню: матча капучино – 105/135 грн, матча тонік – 145 грн, флет вайт – 95 грн, каскара сода – 125 грн.

Деталі: Кав’ярня Dot 2.0 відкрилась на центральній алеї на ВДНГ у відреставрованій альтанці. Це другий формат матча-бар і кав’ярня від власників мережі Takava Coffee-Buffet, перша кав’ярня Dot працює на Бессарабці. В меню матча та варіації з нею, кава та кавові напої.

Coffee Spot

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: просп. Академіка Глушкова, 1 (ВДНГ, 20 павільйон)

Години роботи: щодня 10:00-22:00

Дещо з меню: фільтр – 45/60 грн, матча-лате – 75 грн, еспресо-тонік – 85 грн, лимонади – 90 грн, чай – 50 грн.

Деталі: Нова кав’ярня-скейтшоп в урбан-парку на ВДНГ, яку відкрили Pro Boardshop, що спеціалізуються на спорядженні для скейтбордів. Тут готую запашну каву та лимонади, смачними бутерами та десертами, а також даю втамувати спрагу водою та освіжитись перед новим сетом чи прогулянкою.

Rise & Shine

Де: Петропавлівська Борщагівка, вул. Львівська, 1-А

Години роботи: щодня 08:00-21:00

Дещо з меню: капучино – 45/50 грн, гарячий шоколад – 60 грн, лате – 60/65 грн, раф – 65/80 грн.

Деталі: Rise & Shine — кав’ярня на Петропавлівській Борщагівці в ЖК «Львівський». До класичної кави, чаю, лимонадів та гарячого шоколаду пропонують звичайні та веганські десерти: макарони, є еклери, тістечка. Також можна перекусити сендвічем та салатом.

YOLO

Де: вул. Велика Васильківська, 29

Години роботи: пн-чт з 10:00 до 20:00, пт-нд з 10:00 до 21:00

Дещо з меню: японський лимонад в пляшці – 185 грн, бабл-ті в банці – 170 грн, онігірі від 145 грн, мочі – 85 грн, бабл-ті класичний – 100 грн, бабл-ті мілка анчан – 80 грн, лимонад лайм-м’ята – 95 грн.

Деталі: YOLO — локація в центрі міста неподалік від станції метро «Площа Українських Героїв». Тут пропонують популярні адаптовані під європейський смак азійські напої, наприклад, бабл-ті — напій на основі чорного або зеленого чаю, в який додають фруктові сиропи, молоко, екстракти екзотичних рослин і різні топінги, зазвичай додаючи кульки з тапіоки. Також є японські лимонади, онігірі, мочі.

Головна фото: Kiss&Кусь

Фото: Facebook/Instagram «Kiss&Кусь», «Полтава», «Чакри», Etnos, Avalon Cafe, Bavovna, Lemongrass, Cheesecake Family, «Міністерство десертів», «101», Gremio Grill, «Східний базар», Carpaccio, «Юджин Фуд Хол», «Захади дарагой», Good Chef,  8/5 café, Bloom, Matataki, «Кулінарія Тітка Клара», Baho, 2/1 Wine & Cocktail, «2085», «Київгаз», Roadster Pub, Ponchyk Boy, Rid, Idealist Coffee, Makamo, Bo Coffee, «Термос», Dot, Coffee Spot, Rise & Shine, YOLO.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi