Новий рік в ресторанах Києва: де зустрічати 2021 рік - PostEat

пошук

Новий рік в ресторанах Києва: де зустрічати 2021 рік
22-12-2020 0 5218


Де можна зустріти Новий рік в ресторанах Києва, шукала редакція PostEat. Столичні вулиці хоч і не припорошені снігом, але наближення головного свята року відчувається в кожній вітрині. У святковій метушні головне не забути визначитись, де відсвяткувати настання 2021 року. Для тих, хто бажає не відмовлятись від власної традиції зустрічати прийдешній рік поза домом, ми розповідаємо де можна зустріти Новий рік в ресторанах Києва.

Партнер рубрики

INAKSHA — випічка без глютену для тих, хто цінує своє здоров’я. Перша в Україні безглютенова пекарня, яка працює за стандартами безглютенового виробництва.

ESHAK

Де: вул. Велика Васильківська, 85/87

Бюджет: ₴₴₴. Гарячі закуски (210–390 грн), салати (130–520 грн), гарячі страви (250–700 грн).

Страви: тартар із телятини з трюфельною олією та кістковим мозком – 330 грн, мусака з телятиною та моцарелою – 330 грн, козеня, тушковане у травах – 650 грн, голубці з крабом і креветками – 320 грн.

Деталі: східна кухня, концепт-шеф Сергій Юрчишин, страви узбецької кухні, традиційні європейські, вегетаріанські, українські страви, меню сніданків з 11:00 до 13:00, відкрита кухня, узбецькі плови, мангал-меню, тандир, кальянне меню, тераса, паркінг, VIP-кімнати, доставка.

ESHAK — ресторан східної кухні з яскравим інтер’єром у центрі міста. У закладі є простора та світла всесезонна тераса, декорована у середньоазійській стилістиці, тут приємно відпочивати на м’яких подушках в оточенні живих рослин. Крім узбецьких страв, тут готують традиційні європейські та вегетаріанські страви. Прощатись з 2020 роком та зустрічати Новий запрошують в ESHAK на Великій Васильківській. 31 грудня в ресторані будуть танці під улюблені хіти від кавер-групи Rubtsova Band та DJ Leo. Запалювати вечір будуть аніматори, ведучі з конкурсами та магічне шоу від ілюзіоніста. Опівночі з’являться Дід Мороз зі Снігуронькою, які і розіграють головний новорічний подарунок iPhone 12. Вартість святкового столу з шоу-програмою на одного гостя: Тераса 1500 грн, Камінна зала 1700 грн, Картинна зала 1800 грн/2500 грн, VIP 1 поверх 2000 грн, VIP 2 поверх 3000 грн. Гостей чекають о 20:00. Резерв за номером телефону +380686798882.

ESHAK на Теремках

Де: вул. Маршала Конєва, 10/1

Бюджет: ₴₴₴. Гарячі закуски (210–390 грн), салати (130–520 грн), гарячі страви (250–700 грн).

Страви: олів’є з куркою – 130 грн, фірмова тарілка м’ясних делікатесів ESHAK – 330 грн, ферганський плов – 240 грн, кутаб із телятиною – 160 грн, сібас у турецькому стилі – 390 грн.

Деталі: східна кухня, ресторан мережі Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, страви узбецької кухні, традиційні європейські, вегетаріанські, українські страви, відкрита кухня, узбецькі плови, мангал-меню, тандир, кальянне меню, тераса, паркінг, дитяча кімната, спеціальні акції, доставка.

Cімейний ресторан східної кухні ESHAK від міжнародної мережі закладів Bulldozer Group знаходиться на Теремках. Меню об’єднує чотири напрямки: українську, узбецьку, грузинську і європейську кухню. Для маленьких гостей є digital дитяча кімната з PlayStation VR, нянями, плазмами, настільним хокеєм і іграми. Зустрічати 2021 рік в  ESHAK на Теремках будуть на вечірці у стилі 90-х — на гостей чекають запальні хіти від DJ, вокал від Nati Reznik, ведучий з конкурсами, а також шоу-балет та виступи ілюзіоністів. Опівночі з’являться Дід Мороз зі Снігуркою, які і розіграють головний новорічний подарунок iPhone 12. Для дітей запланована програма з казковими ельфами та Дідом Морозом — анімація з 20:00 до 22:30, няня та паперове шоу. Вартість святкового столу з шоу-програмою з одного гостя 2100 грн, діти з 6 до 12 років – 1100 грн, діти до 6 років безкоштовно. Гостей чекають о 20:00. Резерв за номером телефону +380507295946.

Godz

Де: вул. Басейна, 2А

Бюджет: ₴₴. закуски (175–259 грн), бургери (249–289 грн).

Страви: по-бой сендвіч – 159 грн, чорна паста з морепродуктами – 269 грн, чізбургер з попокорном на булці «бріош» – 245 грн, рол лосось з креветкою – 289 грн.

Деталі: кальян-бар, знаходиться в центрі Києва, велике різноманіття смаків тютюну для кальяну, коктейльна карта, авторська чайна карта, лаконічне меню кухні, страви американської та азійської кухні, стильний інтер’єр, формат take away.

GODZ — кальян-бар, який знаходиться в центрі столиці. 31 грудня гостей запрошують яскраво зустріти Новий рік в самому центрі Києва! В програмі святкової ночі запальні MC, сети від DJ, позитивні аніматори та welcome-drink. Ви можете зарезервувати місце за столиком із депозитом 2000 грн — на цю суму ви можете зробити замовлення з меню кухні та бару. До речі, кожен столик отримує пляшку ігристого у подарунок! Потрапити на вечірку і розташуватись біля бару можна за умови придбання вхідного квитка за 500 грн — квитки можна придбати заздалегідь, кількість місць обмежена. Графік роботи: до останнього гостя. Резерв можна зробити за номером +380680770776.

Веранда на Днепре

Де: Набережне шосе, 11а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (198–1200 грн), страви з риби та морепродуктів (95–620 грн/100 г), страви з печі (290–768 грн).

Страва: рапани у вершково-шафрановому соусі – 290 грн, бебі-кальмари в білому соусі – 220 грн/100 г, лобстер термідор – 370 грн/100 г, три фаланги краба на пару з трьома соусами – 530 грн/100 г, соте з морепродуктів в азійському стилі – 2500 грн, спагеті з цілим лобстером – 1600 грн, равіолі з крабом – 480 грн.

Деталі: триповерховий ресторан на воді, розташований у Наводницькому парку, чудовий краєвид Дніпра, тераса на даху, власна сироварня, raw-bar, страви з печі тандир, страви на відкритому вогні, лаунж-зона, кальян, змістовна винна карта, працює до останнього гостя, dress code, підходить для банкетів.

«Веранда на Днепре» — преміумресторан на воді, з якого відкривається захоплюючий вид на Дніпро. 31 грудня гостей запрошують відсвяткувати Новий Рік з грандіозною програмою і частуванням. Шеф-кухар ресторану Сергій Башинський підготував спеціальне новорічне меню: страви з органічного м’яса і риби, делікатесні морепродукти, авторські закуски і салати. На першій палубі корабля-ресторану чекає віртуозна гра на роялі, тематична фотозна, фокуси від ілюзіоніста, а також розіграш цінних призів. З 22:00 виступ вокалістки Anna Hodorovskaya і Elton Kipaton. Після святкового феєрверку музичну програму продовжать Anastasiya Groshko і Dj Diresh. На другій палубі подарує найкращі кавер-хіти Anastasiya Groshko. Після новорічного феєрверку яскраве шоу подарують гостям Bangladesh Orchestra, show-ballet Divki Project, Slava Ox, Vova Spas і Dj Stanislavsky. Ведучі вечора – Роман Дрібний і Дмитро Антонов. Початок на першій палубі о 20:00, на другій палубі о 21:00. Бронювання столів за телефоном +380684009898.

Suluguni

Де: Музейний провулок, 10

Бюджет: ₴₴. Салати (135–220 грн), основні страви (135–350 грн), мангал-меню (120–295 грн).

Страви: нігвазіані зі свіжих овочів з горіховим соусом – 135 грн, грузинські сири – 325 грн, свинячі ребра барбекю – 140 грн, курча тапака – 315 грн, філе форелі гарячого копчення – 350 грн, смажений сулугуні в мигдалі з варенням із айви – 165 грн.

Деталі: ресторан грузинської кухні, вечори-дегустації, винна карта, домашні лимонади, сулугуні-бар, грузинські вина, страви на мангалі, резерв столів, етнічні елементи в інтер’єрі, літня тераса, жива музика.

Suluguni — ресторан грузинської кухні з дивовижним інтер’єром і автентичною кухнею. У Suluguni представлені страви грузинської кухні, створені з дотриманням традицій грузинської гастрономічної спадщини. 31 грудня в ресторані буде справжня грузинська пригода, адже все буде точно, як вдома у грузинських друзів — справжні грузинські тости й жарти, грузинські танці від АССА, грузинські та зарубіжні хіти від джигіта Дмитра Теймуразова, а також DJ. Початок о 22:00. Вартість квитків від 1200 до 2500 грн/особу. Дітям від 6 до 14 років знижка 50 %. Деталі та бронювання за телефоном +38097 4484466.

BEEF meat & wine

Де: вул. Шота Руставелі, 11

Бюджет: ₴₴₴. Стартери (90–880 грн), м’ясо (360–1680 грн), стейки (390–4250 грн).

Страви (меню новорічної ночі): олівє з лососем та червоною ікрою, лосось гравлакс під шубою, тартар з української яловичини та спеціалітети BEEF, фуа-гра з айвою, галісійський восьминіг з картоплею, каре теляти з аспарагусом або філе дорадо з капонатою, баскський чізкейк.

Деталі: м’ясний міжнародний ресторан, два поверхи, multi-сuisine, raw bar, сніданки, бізнес-ланчі, окрема зала до 50 осіб, Chef’s table, винна і барна карти, сучасний лаконічний інтер’єр, літня тераса, майстер-класи, барні майстер-класи по міксологіі, дитячі майстер-класи, дитяча кімната, паркінг, формат take away.

BEEF meat & wine — відомий столичний ресторан м’ясної кухні, що приймає гостей з 2010 року. В меню представлені стейки з американської, іспанської та української яловичини, які готують на чотириметровому відкритому грилі parrilla і в дров’яній печі. 31 грудня гостей запрошують зустірти 2021 рік з добрими думками. Для новоірчної ночі шеф підготував окреме святкове меню, напої можна замовити з винної або барної карти. Танці заплановані під улюблені пісні, а початок святкування заплановано на 21:00. Вартість новорічної вечері 2500 грн/людини.

Saperavi

Де: вул. Грушевського, 1в

Бюджет: ₴₴₴. Салати (145–790 грн), страви з м’яса та птиці (240–430 грн), десерти (40–355 грн).

Страви: салат із ростбіфом під горіховим соусом – 260 грн, смажений сулугуні з томатами – 155 грн, форель, фарширована шпинатом та сьомгою – 400 грн, люля-кебаб із яловичини з сулугуні – 250 грн.

Деталі: грузинська кухня, колекція грузинських вин, частково відкрита кухня, кілька залів, мангал-меню, відкрита тераса, послуги сомельє, дитяча ігрова зона, жива музика, вина побокально, резерв столів.

Saperavi знаходиться в історичній частині міста, в центрі Хрещатого парку, і вдало поєднує в собі переваги міського і заміського ресторану. 31 грудня в ресторані запланували святкову ніч в грузинському стилі — буде багато вина, живої музики, танців і найщиріших тостів. Ведучий Артем Нікіфоров розіграє серед гостей подарунки від Saperavi. Joys Band виконуватиме новорічні пісні і улюблені танцювальні хіти, а після музична естафета перейде до DJ Evsey.⠀Забронювати столик можна за номером +380962775707.

Фото: Facebook ESHAK, ESHAK Теремки, GODZ, Веранда на Днепре, Suluguni, BEEF meat & wine, Saperavi.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi