пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Про банкети в ресторанах Києва, які ви зможете організувати цієї осені, розповідає редакція PostEat. Затишна «золота» пора надихає на особливо душевні та теплі зустрічі з найріднішими. Якщо найближчим часом плануєте відзначити важливу родинну подію, наша добірка допоможе вам обрати ідеальну локацію. Французька вишуканість, італійська пристрасть, азійський колорит чи захоплююча панорама серця столиці — обирайте одна з 5 локацій для особливих подій цієї осені та цінуйте кожен момент із близькими.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Князів Острозьких, 44
Бюджет: ₴₴
Страви: салат з теплою перепілкою, гриби, кунжут – 470 грн, карпачо артишок, фенхель, пармезан – 370 грн, террін фуа-гра, бріош, апельсиновий конфітюр – 890 грн, запечений баклажан з телятиною – 430 грн, лимонне курча, вершковий соус, шпинат – 510 грн.
Деталі: ресторан французької кухні, знаходиться в центрі міста, авторські страви, стильний інтер’єр, сніданки (пн-пт з 12:00 до 15:00, сб-нд з 11:00 до 15:00), власна випічка, спеціалітети, авторські коктейлі, резерв столів.
FROU FROU — ресторан у центрі міста, де кожна подія стає пам’ятним святом у французькому стилі. Місце, де панує неспішність та невимушеність. Модний, як це заведено у Франції, та водночас затишний інтер’єр дозволяє гостям розслабитись, насолодитись головним приводом та спілкуванням із близькими. Восени для святкувань пропонують три локації — бібліотеку з книжковими полицями, основну залу з пекарнею та кабінет для приватних святкувань. Ресторан вміщує 150 гостей у форматі фуршету та 50 гостей у форматі банкету. Деталі за телефоном +380673333673.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Князів Острозьких, 31/33
Бюджет: ₴₴.
Страви: домашня буррата з руколою, маринованим перцем та томатами – 334 грн, салат з прошуто, карамелізованою грушею та сиром горгонзола – 364 грн, чилійські мідії у вершково-сирному соусі – 390 грн, відкриті равіолі з лососем та сібасом – 370 грн, томлене м’ясо кролика з овочами, білими грибами та картопляним пюре – 434 грн.
Деталі: італійський ресторан-траторія, знаходиться на Печерську, традиційні страви італійської кухні, страви на грилі, піца з дров’яної печі, барна та винна карти, музичні вечори, сніданки, резерв столів.
La Fontana — італійський ресторан-траторія на Печерську у кінотеатрі «Зоряний». Тут є три зали: загальний панорамний зал, зал «la Fontana» та банкетний зал «Оранжерея». В меню — традиційні страви італійської кухні та авторські варіації, страви на грилі, піца з дров’яної печі та різноманітна домашня паста. Атмосферу ідеального свята створюють деталі: затишні зали, улюблені італійськи страви від шефа, колекція найкращих вин із різних куточків Італії та близькі серцю люди поруч. Деталі за телефоном +380504066914.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Богдана Хмельницького, 56а
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: терін з лосося під лаймовим соусом та трюфельним кремом – 565 грн, теплий салат з маринованою телятиною та грибами шімеджі – 385 грн, запечений баклажан з моцарелою під томатним соусом – 295 грн, грильоване курча кукле з бейбі кукурудзою та картоплею – 495 грн.
Деталі: панорамний ресторан у центрі Києва, французька та італійська кухні, стриманий інтер’єр в пастельних тонах, відкрита кухня, винна кімната, колекція вінтажного шампанського, VIP-зал, парковка, банкети, резерв столів.
Matisse Restaurant — панорамний ресторан, розташований на 15 поверсі готелю CITYHOTEL в самому центрі Києва. У закладі об’єднали витончений стиль, комфорт і сучасну європейську кухню. Зал з панорамними вікнами виконаний в бежевій кольоровій гамі і оформлений в мінімалістичному стилі. Елегантні свята із панорамою на усе місто, авторські страви, вишукані вина та приватність — це святкові події, які можна організувати в Matisse. На гостей чекає вишукана авторська середземноморська кухня, власний сомельє, винна кімната, вишуканий вибір вин та шоу-сабраж, а також персональний менеджер для планування свята. Деталі за телефоном +380674083838.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 14
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: тартар лосося з авокадо та крем-сиром – 460 грн, салат курча сувід із роменом, томатами, беконом та соусом цезар – 290 грн, пательня мідій у вершковому блю-чіз – 410 грн, равіолі з телятиною та соусом фунгі – 450 грн, філе дорадо із запеченим солодким перцем – 490 грн.
Деталі: italian classic restaurant, два поверхи, кілька залів, сніданки, сезонне меню, lounge bar, страви на грилі, hookah terrace, декілька залів, підходить для банкетів, караоке, авторські коктейлі.
Mario Restaurant — це італійський ресторан з багаторічною історією, який знаходиться в старовинному особняку XIX століття неподалік від столичного Ботанічного саду ім. О. Фоміна та затишного парку імені Шевченка. В ресторані для банкетів є 5 зал: на першому поверсі розташований найбільший зал до 70-ти осіб з інтер’єром в стилі Ренесансу, окремий зал караоке до 70-ти осіб для закритих презентацій, днів народження, тематичних банкетів та вечірок будь-якого формату. Також є окремий банкетний світлий зала з окремим санвузлом та входом з вулиці, максимально в ній можуть розташуватись до 30 гостей. Для камерної події пропонують червону залу, розраховану на 6-8 осіб. Ще є засклений балкон на 2-му поверсі зі стильним лофтовим інтер’єром, де найкращим варіантом посадки буде квадратний стіл на 20-25 гостей. Деталі за телефоном +380682990909.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 94
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: тако норі з лососем та ікрою палтуса – 260 грн, салат з ростбіфом та томатами – 420 грн, дімсами з крабом та трюфельним соусом – 820 грн, креветки темпура з соусом васабі – 360 грн, курча з соусом манго-халапеньо – 470 грн.
Деталі: ресторан паназійської кухні в центрі Києва, шеф-кухар Олександр Алфімов, raw bar, устриці, морські делікатеси, дизайнерський інтер’єр, два поверхи, VIP-зал на 10 персон, авторська коктейльна карта.
Двоповерховий ресторан азійської кухні Not Only Fish знаходиться в центрі Києва. У закладі гостей знайомлять з цікавими азійськими стравами – в меню представлені тако норі, роли, кілька позицій тартару, дімсами, страви з рибою та морепродуктами тощо. Гості закладу можуть розміститися на одному з двох поверхів. VIP-зала на 10 персон розташована на другому поверсі, панорамні вікна закладу виходять на мальовничий сквер — гарне рішення для особливої родинної події. Деталі за телефоном +380988882204.
Головна фото: FROU FROU
Фото: Facebook FROU FROU, La Fontana, Matisse Restaurant, Mario Restaurant, Not Only Fish.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi