Осіннє меню в ресторанах Києва: яскраві смаки «золотої доби» - PostEat

пошук

Осіннє меню в ресторанах Києва: яскраві смаки «золотої доби»
28-10-2021 0 1433


Осіннє меню в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. В розпалі сезон осінніх овочів, тому шефи закладів Києва вже пригощають своїх гостей новими стравами з гарбузом, баклажанами та грибами. Команда PostEat розповідає, що додали в осіннє меню в ресторанах Києва цього року.

Matisse Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Богдана Хмельницького, 56а

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: салат з інжиром, козячим сиром та прошуто – 235 грн, восьминіг з лисичками та спаржевою квасолею – 385 грн, соте з лисичок та білих грибів, запечених у вершковому соусі – 265 грн, суп «Велюте» із червонокачанної капусти, лисичок з трюфельним маслом – 135 грн, суфле з маракуї, з ягодами та морозивом – 185 грн.

Деталі: панорамний ресторан у центрі Києва, французька та італійська кухні, стриманий інтер’єр в пастельних тонах, відкрита кухня, винна кімната, колекція вінтажного шампанського, VIP-зал, парковка, банкети, резерв столів.

Matisse Restaurant — панорамний ресторан, розташований на 15 поверсі готелю CITYHOTEL в самому центрі Києва. У закладі об’єднали витончений стиль, комфорт і сучасну європейську кухню. В ресторані відкрита кухня, тож ви зможете спостерігати за приготуванням страв української, французької та італійської кухонь. У сезонному меню ви знайдете салат з інжиром та козячим сиром, восьминога з лисичками та соте з лисичок й білих грибів.

ESHAK

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 85/87; Кловський узвіз, 10; вул. М. Конєва, 10/1

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: паштет із курячої печінки з айвовим варенням та інжиром – 230 грн, баклажан рол з сиром філадельфія та часниковою пастою – 270 грн, нарин – 290 грн, казан кабоб – 690 грн, баранячий жиголет – 590 грн.

Деталі: східна кухня, концепт-шеф Сергій Юрчишин, страви узбецької кухні; традиційні європейські, вегетаріанські, азійські страви; меню сніданків, відкрита кухня, великий вибір узбецького плову, мангал-меню, кальянне меню, дитяче меню, дитяча кімната, аніматори, тераса, паркінг, доставка.

Шеф мережі ресторанів ESHAK знає, що осінь — пора оновлення. Тому меню доповнилося кількома вашими майбутніми кумирами. Баклажан рол із філадельфією та часниковою пастою так само пасує до цього жовтня, як паштет із курячої печінки з айвовим варенням та інжиром. Тепер до козирів східної кухні. Якщо ви ще не куштували нарин, наваристий бульйон із кониною та домашньою локшиною — радимо негайно виправити ситуацію. А також неодмінно треба визначитися з фаворитом: казан кабоб із запеченою картоплею чи все ж таки баранячий жиголет? Меню сніданків та десертна карта теж підготувалися до сезону та готові дивувати новинками. Докладніше про це — в кожному з трьох ресторанів ESHAK.

Petrus-ь

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Еспланадна, 28

Бюджет: ₴₴.

Страви: салат з овочів, печеного гарбуза та бринзи – 88 грн, гарбузові оладки з сиром фета – 96 грн, гарбузовий крем-суп з телячими щічками – 98 грн, гарбузова запіканка з курагою та родзинками – 88 грн.

Деталі: українська та європейська кухні, працює цілодобово, пропозиції для банкетів, бізнес-ланчі з 12:00 до 15:00 у будні дні, сніданки, сезонне оновлення меню, великий асортимент алкоголю, вареники і пельмені ручного ліплення, настоянки домашнього приготування.

Київський ресторан української кухні Petrus-ь заходиться в центрі столиці та є наступником легендарної «Варенична №1». Ресторан залишається вірним кращим національним традиціям, доповнюючи їх нотками європейських гастрономічних віянь. В меню закладу зроблено акцент на домашню українську кухню, зараз у закладі можна обрати сезонні страви з гарбузового меню.

Чачаварня

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 10

Бюджет: ₴₴.

Страви: крем-суп з гарбуза із сиром надугі – 109 грн, хумус з батату з пряними креветками – 195 грн, медальйони з телятини з білими грибами – 319 грн, винна груша з кремом та фісташковим морозивом – 119 грн.

Деталі: ресторан кавказької кухні, знаходиться на Русанівці, затишний інтер’єр, страви на мангалі, дитяча кімната, винна карта, дитяче меню, чача власного виробництва, коктейлі з чачею, трав’яні суміші з гір Кавказу, резерв столів.

«Чачаварня» — ресторан кавказької кухні на Русанівці. В ресторані затишний інтер’єр з цікавим оформленням, всього заклад може прийняти 190 гостей. Для найменших відвідувачів облаштована дитяча кімната. Шеф-кухар закладу зібрав в меню найкращі страви кавказької кухні. В ресторані пропонують холодні закуски, салати, перші та основні страви, хачапурі та пироги, м’ясо та рибу на вугіллі. В осінньому меню пропонують страви з гарбузом, грибами та грушею.

Star Burger

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т С. Бандери, 34В (ТРЦ Blockbuster); вул. Петра Сагайдачного, 37; вул. Берковецька, 6Д (ТРЦ Lavina Mall); пр-т Перемоги, 24 (ТРЦ Smart Plaza Polytech).

Бюджет: ₴₴.

Страви: крем-суп з гарбузом – 89 грн, гарбузовий хумус – 79 грн, салат з бебі шпинатом, гарбузом та кус-кусом – 119 грн, гарбузовий бургер – 139/219 грн, десерт «Руда» – 89 грн.

Деталі: мережа ресторанів американської кухні, велике бургер-меню, стейки, страви для вегетаріанців, коктейльна карта, сезонні пропозиції, формат take away, резерв столів, доставка.

Star Burger — мережа ресторанів з класичною американською кухнею, де 15 видів бургерів подають в оригінальній картопляній булочці. Залежно від пори року, меню доповнюють сезонними пропозиціями. Зараз в закладає діє гарбузове меню: пропонують крем-суп з гарбузом, гарбузовий хумус, салат з бебі шпинатом, гарбузом та кус-кусом, гарбузовий бургер та гарбузовий кекс з конфітюром.

Головна фото: Matisse Restaurant 

Фото: Facebook Matisse Restaurant, ESHAK, Petrus-ь, Чачаварня, Star Burger.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi