Перші відкриті тераси в ресторанах Києва: де відчути довгоочікуване весняне тепло - PostEat

пошук

Перші відкриті тераси в ресторанах Києва: де відчути довгоочікуване весняне тепло
10-04-2024 0 1943


Перші літні тераси Київ зустрічає за найперших теплих днів у столиці. Теплі промені сонця, шепіт вітру та аромат буйного цвітіння у повітрі — квітневі дні пробуджують у містян бажання побільше часу проводити під відкритим небом. Коли стовпчики термометрів показують більше +25оС, гості закладів охоче переміщуються із залів на перші відкриті тераси в ресторанах Києва. Розповідаємо вам про літні тераси Києва, які вже готові зустрічати вас весняними салатами та освіжаючими лимонадами.

Царське село | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: м. Київ, вулиця Лаврська, 22

Години роботи: щодня 10:00-23:00

Бюджет: салати від 285 грн, основні страви від 350 грн, десерти від 155 грн.

Дещо з меню: «Бабусині грядки» — 315 грн, буженина запечена з гірчицею, морквою та часником – 185 грн/100 г, форшмак з гріночками – 225 грн, голубці закарпатські з білими грибами, гречкою, рисом та грибною підливою – 325 грн, шашлик з домашнього курчати – 325 грн, картопля запечена з салом на шампурі – 165 грн.

Деталі: «Царське село» — український ресторан національної кухні на Печерську з 25-річною історією. Це перший ресторан-музей української кухні, де відтворили колорит і атмосферу українського села. В стінах закладу відчувається багатостолітня сила українського духу, доповнена щирою гостинністю та затишком. Самостійно в «Царському селі» готують все, що можна приготувати на кухні: роблять соління та наливки, ліплять вареники та зрази, коптять та запікають сало, готують ковбаси, варять морс та узвар, витримують стейки з відбірної української яловичини, щоранку випікають хліб та печуть різноманітні торти.

Традиційно з першим весняним теплом в закладі відкривають простору терасу з мангальною зоною: тут справжня стріха та плетені світильники, неймовірно гарні художні розписи на великій печі і приємний затінок у спекотний день. Але цього року гостей зустрічатиме не просто улюблена тераса «Царського села», а її дивовижна оновлена версія — команда зробила все, щоб цього літа ви отримали незабутній гастрономічний досвід та естетичні враження від однієї з найзатишніших терас Києва. Саме на оновленій терасі «Царського села» влітку вам найкраще смакуватимуть різноманітні страви української кухні, які щедро готують в цьому особливому ресторані з історією. Зарезервувати стіл на терасі можна за номером +380674341122, +380954341122.

Saxagansky | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: м. Київ, вулиця Саксаганського, 83

Години роботи: щодня 10:00-23:00

Бюджет: салати від 320 грн, основні страви від 340 грн, десерти від 180 грн.

Дещо з меню: паштет з цесарки – 210 грн, інсалата з маринованим тунцем, авокадо гриль, томатами чері та кіноа – 360 грн, ризото з грибами, пармезаном та лісовим горіхом – 340 грн, філе міньйон з картопляно трюфельним пюре та гливами – 480 грн, запечений судак в пряній глазурі – 340 грн.

Деталі: Італійський ресторан Saxagansky Restaurant заходиться в центрі столиці. У вишуканому інтер’єрі тут подають авторські страви від досвідченого бренд-шефа. В ресторані на вас чекають оригінальні сніданки, класичні та авторські закуски, паста та ризото власного виробництва, вишукані основні страви з м’яса і риби та спеціальні страви від шефа. Окремо діє меню дичини та гриль-страв, а також піци. В ресторані ви зокрема можете спробувати і замовити із собою крафтову продукцію з молока англо-нубійських кіз.

Ресторан Saxagansky Restaurant стане ідеальною локацією для проведення вашого свята або корпоратива — команда візьме на себе організацію програми, запропонує спеціальне банкетне меню та виготовить святковий торт у власній кондитерській. Вам допоможуть підібрати зал в залежності від кількості запрошених: зал ресторану вміщує до 90 осіб на банкет, у кафе закладу можна організувати банкет на 20 осіб — та подарують знижку 20% на усі страви основного меню для усіх іменинників протягом одного тижня.

В ресторані Saxagansky Restaurant вже відкриті для гостей дві літні тераси: одна з них (на 15 гостей) зустрічає відвідувачів приємним затінком та великою кількістю квіткових композицій, а друга (на 18 гостей) створює відчуття максимального затишку та відпочинку від міського ритму у внутрішньому дворі ресторану. Зарезервувати стіл на терасі можна за номером +380673008383.

Бути Sofie | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: м. Київ, вулиця Володимирська, 24

Години роботи: пн 11:00-22:00, вт-нд 09:00-22:00

Бюджет: салати від 325 грн, основні страви від 365 грн, десерти від 230 грн.

Дещо з меню: салат Софі з креветкою – 355 грн, тартар з буряка з сирним крекером – 230 грн, Курча з картопляним гратеном та вишневим соусом – 445 грн.

Деталі: «Бути Sofie» — паризька вітальня на території заповідника «Софія Київська». Кожна деталь інтер’єру має свою історію – антикварні меблі, картини, дзеркала, люстри з бахромою та багато квітів. Меню ресторану розробляв відомий український шеф Ігор Крамаренко, він відтворив улюблені страви містян у форматі сучасної київської кухні. Чарівна тераса на території тихого і спокійного заповідника в самому центрі міста вже чекає на гостей, а в п’ятницю та суботу вашу вечерю буде супроводжувати жива музика.

Італієць із Бейрута | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: м. Київ, провулок Ярославський, 1/3

Години роботи: щодня 12:00 — 22:00

Бюджет: салати від 329 грн, основні страви від 339 грн, десерти від 189 грн.

Дещо з меню: хумус з телятиною по-бейрутськи – 319 грн, креветка по-тосканськи смажена на грилі – 399 грн, пиріг-фатір з рокфором та шпинатом – 379 грн, філе сома з фенхелем – 499 грн.

Деталі: «Італієць Із Бейрута» знаходиться на тихій подільській вулиці. В закладі затишний інтер’єр з квітчастими меблями, а повітря наповнене ароматами кави і спецій. У ресторані використовують кращі локальні продукти і традиційні лівано-італійські кулінарні секрети, щоб надати стравам неперевершеного смаку. У меню представлені страви ліванської та італійської кухонь. Коли хочеться відпочити від міського гамору, варто обрати столик на літній терасі «Італійця Із Бейрута».

Сafe Charlotte | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: м. Київ, вулиця Олександра Кониського, 55

Години роботи: щодня 09:00-22:00

Бюджет: салати від 230 грн, основні страви від 260 грн, десерти від 80 грн.

Дещо з меню: севіче з тунця, кремом із авокадо, чилі та кумкватом – 385 грн, салат з качиним філе,печеним гарбузом та томатами конфі – 250 грн, котлета кордон блю з пармезановим різотто з птітімом – 260 грн, філе сібаса з креветками та цитрусовим соусом – 450 грн.

Деталі: Café Charlotte — затишний заклад в стилі паризьких міських кафе, що розташувався на тихій старовинній київській вулиці. В меню ресторану зібрані кращі рецепти регіональних кухонь Франції. Свій день можна розпочати у закладі з ароматної кави та свіжоспеченого круасана. На обід обрати легку юшку з фореллю, а головною стравою весняної вечері може стати філе сібаса з ніжними креветками та освіжаючим цитрусовим соусом. Літня тераса в європейському стилі вже відкрита поруч із Café Charlotte.

Capo di Monte | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: м. Київ, вулиця Саксаганського, 35

Години роботи: щодня 10:00 — 22:00

Бюджет: салати від 180 грн, основні страви від 295 грн, десерти від 55 грн.

Дещо з меню: брускета з ростбіфом та руколою – 255 грн, салат нісуаз – 290 грн, запечені новозеландські мідії – 280 грн, ризото з білими грибами – 245 грн, порк рібай з бебі морквою – 370 грн.

Деталі: Capo Di Monte — ресторан італійської кухні в центрі міста. Автентичні рецепти, використання італійських продуктів та приємна атмосфера чекають на гостей закладу. У Capo Di Monte самостійно випікають італійську чіабату, готують пасту-фреска та десерти, м’ясо та риба в ресторані готуються на хоспері, хліб та піца випікаються у дров’яній печі. Сніданки у Capo Di Monte можливо замовити на протязі усього дня — пропонують брускету з авокадо, міні-піцету, шакшуку з томатами пелаті, яєчню з панчетою.

Їстетика | Instagram

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений естетично та смачно (@istetyka)

Де: м. Київ, вулиця Предславинська, 57 (ЖК «Французький квартал 2»)

Години роботи: щодня 09:00 — 21:00

Бюджет: салати від 249 грн, основні страви від 249 грн, десерти від 119 грн.

Дещо з меню: Анчоусне масло – 105 грн, яловичий біфштекс з пшоном – 279 грн, ньокі з білими грибами – 269 грн, зелена паста з артішоком та креветкою – 249 грн.

Деталі: «Їстетика» — це концептуальний гастрозаклад на Печерську, де створили простір для людей, в якому хочеться їсти і жити «на повну». Тут на вас чекають сніданки цілий день, серед яких фірмовий «Печерський» з ростбіфом, печеними томатами, молодою картоплею гриль, солоним огірком, взбитою фетою, айсбергом, зеленим горошком, яйцем, насінням та цільнозерновим хлібом на заквасці. Також а меню різноманітні закуски до вина і не тільки, розділ зі збитим маслом, кілька різновидів пасти, яловичий біфштекс та качина грудка. До страв можна замовити щось з авторської коктейльної карти і обрати столик на невеликій, але затишній літні терасі на Печерську.

Головна фото: Tamara Malaniy on Unsplash

Фото: Facebook/Instagram «Царське село», Saxagansky Restaurant, «Бути Sofie», «Італієць із Бейрута», Сafe Charlotte, Capo di Monte, «Їстетика».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi