Пісне меню в ресторанах Києва: смачні та цікаві пропозиції від шефів - PostEat

пошук

Пісне меню в ресторанах Києва: смачні та цікаві пропозиції від шефів
18-03-2024 0 3345


Пісне меню в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Великий піст, що традиційно передує Великодню, цього року триватиме з 18 березня до 4 травня. У ці дні віряни обмежують споживання м’яса та тваринних продуктів, щоб очиститися перед одним з найбільших релігійний свят. Столичні ресторани подбали про тих, хто дотримується посту, і розробили різноманітні та збалансовані пісні меню. Де шукати пісне меню в ресторанах Києва, читайте у нашій добірці.

Mercato Italiano | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: площа Спортивна, 1а

Години роботи: щодня 11:00 — 22:00

Бюджет: салати від 295 грн, паста від 295 грн, десерти від 195 грн.

Дещо з меню: вінегрет по-італійськи з артишоком – 275 грн, грецький салат з тофу – 365 грн, суп із білих грибів – 245 грн, піца Verdure на томатній основі з асорті овочів – 395 грн, молода капуста-гриль з мигдальним соусом бешамель – 265 грн, боул з кіноа, авокадо-гриль, маринованою квасолею, томатами чері та шпинатом – 325 грн, ризото зі шпинатом та броколі – 315 грн.

Деталі: Шеф у Mercato Italiano вже готовий пригощати вас новим сезонним пісним меню, яке вражає насиченим смаком, соковитістю та різноманіттям страв. Ви знайдете всі ваші улюблені італійські делікатеси та багато нових вражень. Від ніжних ризото до ароматних паст, від свіжих салатів до дивовижних десертів — у Mercato Italiano є все, щоб задовольнити ваші кулінарні бажання.

Серед пісних страв цього сезону ви спробуєте ніжне ризото зі шпинатом та броколі, соковиту запечену картоплю з грибами та зеленню, ароматну піцу Verdure на томатній основі з асорті овочів та особливу молоду капусту-гриль з мигдальним соусом бешамель — це лише кілька зірок сезонного меню Mercato Italiano. Вас запрошують вас на справжню кулінарну подорож у світ італійської кухні в ресторані Mercato — резервуйте стіл за номером +380674007550 та зробіть свій наступний пісний обід чи вечерю незабутнім.

Prynada | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Володимира Івасюка, 24

Години роботи: щодня 12:00-22:30

Бюджет: салати від 195 грн, основні страви від 295 грн, десерти від 135 грн.

Дещо з меню: вінегрет з піною з квашеної капусти та бабами едамаме – 275 грн, борщ пісний – 155 грн, паста з кабачка під соусом песто – 195 грн, ньокі з грибами   — 215 грн, тофу смажений з бейбі шпинатом та смаженими томатами – 165 грн, цвітна капуста в темпурі з грибним соусом – 195 грн, запечений баклажан з томатною сальсою та бобами едамаме – 295 грн.

Деталі: Ресторан сучасної української кухні Prynada Ukrainian Cafe — ідеальне місце для сімейного відпочинку, святкувань важливих подій та романтичних побачень. В Prynada Ukrainian Cafe готують страви, актуальні для сучасного українця, адаптовані під його смак і спосіб життя. Меню ресторану Prynada Ukrainian Cafe включає найкращі страви європейської та сучасної української кухні в елегантній подачі.

Завжди натхненна та чарівна шефиня Санелла Бабовіч створила особливе та вишукане меню до Великого посту. Що шефиня рекомендує скуштувати обов’язково: вінегрет з піною з квашеної капусти та бабами едамаме, паста з кабачка під соусом песто, ньокі з грибами, запечений баклажан з томатною сальсою та бобами едамаме.

Любов та Люди | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Предславинська, 44 (ЖК «Французький квартал-2»)

Години роботи: щодня 10:00-22:00

Бюджет: салати від 320 грн, основні страви від 265 грн, десерти від 110 грн.

Дещо з меню: мінестроне з песто – 190 грн, «матусині кабачата» — 240 грн, локшина соба з брюсельською капустою – 290 грн, хрумкі деруни з пряними цибулевими кільцями та соусом агродольче – 240 грн, стейк з молодої капусти – 370 грн, гречаники з білими грибами – 290 грн.

Деталі: Ресторан з кухнею сучасної України «Любов та люди» знаходиться на Печерську. Заклад працює в родинному форматі, тому тут є дитяче меню та облаштована сучасна дитяча кімната. Меню від шефа Володимира Поповича обіцяє неочікувані поєднання локальних продуктів та страви, що не є типово українськими, але вже стали невід’ємною частиною гастрономічного життя столиці. До посту шеф пропонує смачні страви на основі рослинних інгредієнтів від свіжих салатів до смачних супів та основних страв.

Мацоні | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Ігоря Шамо, 1/5

Години роботи: нд-чт з 12:00 до 22:00, пт-сб з 12:00 до 23:00

Бюджет: салати від 158 грн, основі страви від 215 грн, десерти від 65 грн.

Дещо з меню: хумус з карамельним баклажаном — 165 грн, крем суп з грибів — 149 грн, фалафель з пюре з зеленого горошку — 185 грн, хінкалі з картоплею та грибами — 155 грн, грибний чакапулі з тархуном — 315 грн, штрудель з вишнею та горіховим кюлі — 149 грн, мус з обліпихи та шоколаду — 168 грн.

Деталі: Пісне меню – це рішення не тільки для тих, хто притримується посту, а і для тих, хто хоче здивувати себе пісними стравами. Як тільки будете обирати, чим пісним сьогодні поласувати, згадайте про кафе-сироварню «Мацоні». Пісні страви в «Мацоні» – це не просто їжа, яку заведено вживати під час посту, це цікаве та корисне поєднання інгредієнтів. Ніжний крем-суп з грибів, поживний хумус з карамельним баклажаном та ароматний грибний чакапулі з тархуном — пісне меню з грузинськими акцентами здатне вас здивувати. Отже, якщо ви намагаєтесь розвантажити ваше меню або збираєтесь тримати піст, радимо звернути увагу на пісне меню в «Мацоні», яке доведе кожному гостю, що пісна їжа — це смачно.

45 restaurant | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Богдана Хмельницького, 45Б

Години роботи: щодня 11:00 — 22:00

Бюджет: салати від 385 грн, основні страви від 695 грн, десерти від 345 грн.

Дещо з меню: суп із білої спаржі з гребінцем – 685 грн, зелений салат з едамаме – 465 грн, овочі аль денте в пряному соусі – 495 грн, тієла з капустою та соусом зі сморчків – 695 грн, ньокі з грибним соте – 595 грн.

Деталі: 45 restaurant — ресторан італійської кухні в центрі міста у старовинному будинку 1896 року. Формат визначають як «класична італійська кухня в сучасній інтерпретації». За інтер’єр 45 Restaurant відповідала студія Yodezeen. З 18 березня в закладі діє пісне меню, яке є поєднанням різноманіття та користі, адже в закладі вважають, що зараз кращий час для відновлення балансу між духовним та тілесним. В меню ви знайдете ньокі з грибним соте, зелений салат з едамаме та овочі аль денте в пряному соусі.

Under Wonder | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Велика Васильківська, 21

Години роботи: щодня 09:00-23:00

Бюджет: салати від 228 грн, основні страви від 360 грн, десерти від 170 грн.

Дещо з меню: салат із печеним маринованим буряком, смаженим тофу, лічі та горіховим соусом – 212 грн, грибна ріболіта (квасолевий суп з білими грибами, ерінгами та трюфельною олією) – 318 грн, копчений цукіні з тапенадом із каперсів, оливок та в’ялених томатів на пюре із печеної моркви – 200 грн, хашбраун з білими грибами, трюфельним кремом та сальсою верде – 356 грн, пряна груша, запечена в тісті філо з мусом із кураги, з фісташками та вишневим сорбетом – 240 грн.

Деталі: Under Wonder — ресторан в центра Києва з багаторічною історією. В ресторані сучасної італійської кухні гості можуть поснідати, пообідати в приємній компанії та провести романтичну вечерю. У пісному вас здивують поєднаннями насичених смаків та цікавих текстур — естетика та гармонія в кожні страві одночасно. Ми можете скуштувати копчений цукіні з тапенадом із каперсів, оливок та в’ялених томатів на пюре із печеної моркви, а також хашбраун з білими грибами, трюфельним кремом та сальсою верде.

Головна фото: Under Wonder

Фото: Facebook/Instagram Mercato Italiano, Prynada, «Любов та Люди», «Мацоні», 45 restaurant, Under Wonder.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi