Ресторани для обіду з партнерами по бізнесу на лівому березі - PostEat

пошук

Ресторани для обіду з партнерами по бізнесу на лівому березі
30-07-2020 0 810


Ресторани для ділового обіду на лівому березі шукала редакція PostEat. Призначати зустріч в центрі не завжди зручно, особливо якщо офіс знаходиться на іншому березі міста. Якщо ви саме шукаєте вдалу локацію на лівому березі для обіду з колегами чи діловими партнерами, наш  матеріал стане в нагоді. Ми підібрали ресторани на Русанівці та Позняках з цікавими концепціями та різноманітними кухнями, аби ви обрали заклад до душі.

Taverna

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська Набережна, 4

Бюджет: ₴₴. Салати (120–350 грн), основні страви з риби та морепродуктів (268–505 грн), десерти (42–145 грн).

Страви: сувлакі для двох – 310 грн, сувлакі телятина – 220 грн, сувлакі лосось – 235 грн, мусака – 140 грн, дзадзикі – 80 грн, тармасалата – 85 грн, мосхаракі врасто – 146 грн, кефтедес кокіністі – 115 грн, піта гірос з сиром халумі – 108 грн, піта гірос із курятиною – 114 грн.

Напої: мигдальний лонг – 110 грн, глінтвейн – 78 грн, кава по-грецьки – 40 грн, мохіто б/а – 58 грн.

Деталі: сімейна таверна на Русанівці, грецька кухня, рибна вітрина, відкритий мангал, фермерські сири з Греції, великий вибір морепродуктів, резерв столів, жива музика, дитяче меню, доставка, винна карта, формат take away.

Taverna — ресторан грецької кухні на Русанівці, де добре і смачно можна відпочити родиною або провести діловий обід у спокійній атмосфері. Просторі зали Taverna дозволять відокремлено розташуватись, щоб провести бесіду. Привітний персонал, атмосфера справжньої грецької таверни та цікаве меню неодмінно залишать приємне враження від візиту. Традиційна грецька кухня представлена як добре знайомими мезе, мусакою і сувлакі, так і більш оригінальними стравами. Свіжа риба і морепродукти — неодмінна частина грецької кухні, їх ви зможете вибрати на вітрині.

Кафе-сироварня Мацоні

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Ігоря Шамо, 1/5

Бюджет: ₴₴. Закуски (118–197 грн), гарячі страви (114–256 грн), страви на вугіллі (68–299 грн/100 г).

Страви: сациві з куркою – 118 грн, салат з трьох видів томатів – 126 грн, чахохбілі – 114 грн, люля з телятини – 165 грн, хачапурі по-імеретинськи – 128 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: грузинське кафе-сироварня, стильний інтер’єр, сири для хачапурі готують в ресторані, чача та настоянки, доставка, тераса, резерв столів.

Грузинський ресторан «Мацоні» знаходиться в мальовничому масиві Русанівка і славиться своєю сироварнею. Сири для «Мацоні» виготовляються з відбірного фермерського молока. В сирній карті представлено 14 видів сирів, кожен з яких можна придбати з собою. Винна карта закладів задовольнить найбільш вимогливих гурманів. У «Мацоні» відкрита кухня, і гості можуть спостерігати, як кухарі майстерно готують національні страви Грузії на тандирі, мангалі і в дров’яній печі. Влітку поспілкуватись та скуштувати грузинські страви найкраще на літній терасі.

Spezzo

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 8

Бюджет: ₴₴. Салати (135–238 грн), паста і ризото (126–196 грн), десерти (48–138 грн).

Страви: тартар з лососем, авокадо та каперсами – 245 грн, свинина по-тосканськи з апельсином – 265 грн, дорадо в морські солі – 150 грн/100 г, качина грудка з яблуком і медом – 294 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, концептуальний інтер’єр, власна сироварня (у ресторані на Великій Васильківській), пекарня, антипасті-стіл, паста ручної роботи, сніданки щодня, винна карта, дров’яна піч, резерв столів.

Spezzo — мережа італійських ресторанів з власною пекарнею і сироварнею, один із закладів якої знаходиться на набережній Русанівки. В закладі дотримуються кращих традицій італійської гостинності — тут подають смачні сири, пасту ручної роботи, домашній хліб і апетитну піцу. Особливістю італійських ресторанів Spezzo є власна сироварня, де кожен гість може спостерігати за роботою сировара, що створює знамениті італійські сири.

Чачапурі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Анни Ахматової, 30

Бюджет: ₴₴. Салати (113–139 грн), хінкалі (74-84 грн), хачапурі (115–169 грн).

Страви: курка в гранатовому соусі з ташміджабі – 170 грн, пурі-салат з куркою- 129 грн, хачапурі по-аджарськи з перепелиним яйцем – 153 грн, каре телятини і гомі – 193 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: традиційні страви грузинської кухні, тоне-меню, доставка, автентичний інтер’єр, резерв столів.

Ресторан «Чачапурі» на Позняках є молодшим братом закладу на бульварі Шевченка, який вже п’ять років вважається «офіційним представництвом грузинської кухні в Україні». В ресторані шанують грузинські традиції гостинності та готують автентичні страви — хачапурі по-аджарськи, хінкалі, чкмерулі, чанахі, аджапсандалі, оджахурі. Столик варто зарезервувати завчасно.

Сыто-Пьяно. Гастрономический ресторан

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 19а

Бюджет: ₴₴. Салати (95–305 грн), гарячі страви з риби (245–365 грн), гарячі страви з м’яса (235–325 грн).

Страви: чорноморська тюлька пряного посолу – 98 грн, салат з качиною грудкою під трюфельним соусом – 255 грн, тріска з карамельними овочами та соусом фуа-гра – 245 грн, томлена телятина з лісовими грибами та дерунами – 235 грн.

Напої: еспресо – 40 грн, узвар – 39 грн, смузі маракуя з м’ятою – 95 грн, лимонад огірковий – 85 грн.

Деталі: гастрономічний ресторан авторської кухні; страви європейської, італійської, середземноморської та японської кухонь; устриці та інші морські делікатеси, акваріум з молюсками, сніданки, змістовна винна карта, коктейльна карта, резерв столів.

«Сыто-Пьяно» знаходиться у затишному дворику на Осокорках та виконаний в стилістиці таверни епохи Відродження — кожна деталь в інтер’єрі невипадкова та створює особливу атмосферу. Під керівництвом шеф-кухаря Сергія Тарасенка на кухні ресторану створюють авторські страви з італійськими, середземноморськими та японськими відтінками. У ресторані готують морепродукти, які гості можуть самостійно вибрати в акваріумі.

Boboti

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Срібнокільська, 1а

Бюджет: ₴₴. Салати (99–299 грн), гарячі страви (105–328 грн), десерти (20–80 грн).

Страви: сет брускет з овочами гриль – 185 грн, салат «Нісуаз» з тунцем – 115 грн, запечений баклажан з філе курчати та сиром моцарела – 170 грн, ризото чотири сири – 140 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: сімейний ресторан, авторська європейська кухня, власна випічка, сніданки з 10:00 і до закриття, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, дитяче меню, кальяни, меню для вечірок, дитяча кімната з аніматорами, обладнаний конференц-зал, коворкінг, банкетні пропозиції, резерв столів.

Boboti — ресторан нової формації на Позняках: поєднання сімейного ресторану з банкетним та конференц-залом Geek & Рarty Hall, а також дитячою кімнатою. Загалом кухня в закладі європейська, з італійськими варіаціями. В меню ви знайдете багато страв з рубаного, перекрученого та різаного м’яса, а також різноманітні закуски, піцу та пасту.

Фото: Facebook Taverna, Кафе-сироварня Мацоні, Spezzo, Чачапурі, Сыто-Пьяно. Гастрономический ресторан, Boboti.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi