пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Ніщо так не зігріває, як тарілка ароматного супу в атмосферному ресторані. У Хмельницькому є чимало закладів, де можна знайти ідеальне поєднання затишку та смачних страв. Від класичних рецептів, що навіюють спогади дитинства, до оригінальних інтерпретацій знайомих смаків — тут кожен знайде щось для себе.
Цукерня Потоцьких | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Грушевського, 66
Години роботи: пн-пт 08:00-22:00, сб-нд 09:00-22:00
Дещо з меню: гарбузовий крем-суп — 225 грн, рибний вершковий суп — 340 грн, Том Ям — 340 грн, борщ з м’ясом — 165 грн.
Деталі: “Цукерня Потоцьких” — ресторан з місією повернути місту статус солодкої столиці України. На першому поверсі розташувалася кондитерська з 20-річною історією та легендарними десертами. На другому поверсі — ресторан з роялем та каміном. У меню — європейська та світова кухня з локальним присмаком. Затишний сніданок, романтична вечеря або претензійний бенкет — Цукерня Потоцьких — місце для будь-яких приводів. Обов‘язково спробуйте сезонний гарбузовий крем-суп з креветками і насичений рибний вершковий суп з філе дорадо, лосося та форелі.
Ресторація Шпігеля | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Володимирська, 63
Години роботи: щодня 09:00-22:00
Дещо з меню: «Добрий борщ» зі щічками та крем сиром — 175 грн, журек — 195 грн, селянка Зіньківська — 235 грн.
Деталі: “Ресторація Шпігеля» розташованау самому серці Хмельницького і є однією з найстаріших будівель міста. Споруджений на початку ХХ століття відомим нотаріусом Ісааком Шпігелем, цей будинок став значущою культурною та історичною пам’яткою Хмельницького. Меню ресторану відображає локальні традиції за рецептами, що беруть початок ще з ХХ століття, але виконані в сучасному стилі. В ресторані самостійно випікають хліб, готують йогурти, сири,напої та соуси з натуральних подільських інгредієнтів. Тут можна спробувати борщ зі щічками та крем сиром, традиційний польський суп журек та селянку з локальною зіньківською ковбасою.
MAMA In cucina | Instagram
Де: вул. Проскурівська, 44
Години роботи: щодня 11:00 — 23:00
Дещо з меню: вершковий крем-суп з тигровою креветкою — 240 грн, бульйон з тортеліні — 125 грн, буйабес з морепродуктами — 295 грн.
Деталі: Mama in cucina — нетиповий ресторан італійської кухні з вайбом типової таверни. Mama in Cucina була створена аби задовольнити будь-які гастрономічні примхи хмельничан. Традиційна Італія в авторській інтерпретації на тарілках, якісна селекція вин та літня тераса гідна естестики Амальфі. Серед різноманіття супів ви можете обрати вершковий крем-суп з тигровою креветкою, легкий бульйон з тортеліні або насичений буйабес з морепродуктами.
Діоскурі | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Проскурівська, 71
Години роботи: щодня 11:00–22:00
Дещо з меню: суп з білими грибами — 140 грн, лагман з телятиною та фетучіні власного виробництва — 98 грн, шурпа — 110 грн, харчо — 80 грн.
Деталі: Ресторан “Dioscuri” — це мудрість Кавказу та кулінарна майстерність Італії. Смак культури, що дійшов до нас скрізь століття. Діоскурі — античне місто, що заснували древні греки на Кавказі, а пізніше древні римляни розбудували місто та створили торгівельні шляхи. Все це дало змогу зустрітись Італії з Кавказом та поєднати кулінарію таких різних культур. Минули століття, але унікальне сплав смаків, культури та історії справляє величезне враження й досі. Серед різноманіття супів —крем-суп на вершковій основі з вишуканим смаком білих грибів, лагман з телятиною та фетучіні власного виробництва, традиційна шурпа з баранини та харчо з телятиною.
PROSTIR CITY CAFÉ | Instagram
Де: вул. Степана Бандери 2а (ТРЦ «Оазис», 2-ий поверх)
Години роботи: щодня з 10:00 до 21:00
Дещо з меню: корн-чаудер — 219 грн, бульйон курячий з мітболами — 159 грн, мінестроне — 149 грн, суп вершковий з морепродуктами — 229 грн.
Деталі: PROSTIR CITY CAFE — міське кафе, де можна провести час з близькими та друзями, адже гасло закладу — “Ніколи Не Їж Наодинці”. Це проєкт ресторанної компанії Marymo Group про неаполітанську піцу, преміальні роли, українські вина та локальні фермерські продукти. Основна цінність закладу — підтримка українських виробників, тому винна карта представлена на 80% з локальних вин, продукти для приготування страв використовуються також місцеві. Серед різноманіття супів варто спробувати сезонний американський крем-суп корн-чаудер з солодкої кукурудзи та чіпсами з бекону, класичний курячий бульйон з крафтовою фреш-пастою та мітболами або класичний італійський томатний мінестроне.
Головна фото: Nadin Sh
Фото: Facebook/Instagram «Цукерня Потоцьких», «Ресторація Шпігеля», MAMA In cucina, «Діоскурі», PROSTIR CITY CAFE
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi