Салати у Великий піст у ресторанах Києва: легка та корисна страва - PostEat

пошук

Салати у Великий піст у ресторанах Києва: легка та корисна страва
04-03-2020 0 1696


Редакція PostEat дізнавалась, де шукати салати у Великий піст у ресторанах Києва. Приємний сніданок, корисний обід та легка вечеря — салат завжди буде доречним.

Цьогоріч у пісних меню шеф-кухарі столичних ресторанів представили багато цікавих теплих та холодних салатів з овочами, грибами, бобовими, крупами, насінням та зеленню. Знайомтесь з пропозицією закладів різного формату та обирайте салат до смаку.

DOM N10

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Спаська, 10

Бюджет: ₴₴. Закуски і салати (95–245 грн), основні страви (155–590 грн), десерти (55–120 грн).

Страви: вінегрет із запечених коренеплодів з бочковим огірком, білою квасолею, гарбузовою олією та маринованими опеньками – 120 грн, овочевий салат з булгуром, кінзою, зеленим соусом та гарбузовим насінням – 95 грн.

Напої: еспресо – 45 грн, капучино – 60 грн, трав’яний чай – 59/95 грн, какао по-київськи – 70 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на Подолі, comfort food, концептуальний інтер’єр з унікальними старовинними предметами, бренд-шеф Георгій Шаруєв, сомельє Артем Дарчук, енотека складається з понад 400 найменувань, підходить для проведення банкетів, сніданки по буднях з 09:00 до 13:00 та по вихідних з 10:00 до 15:00, резерв столів.

DOM N10 — ресторан на Подолі в 200-річній будівлі, який розповідає історію інтелігентної та гостинної родини скульптора, що мешкала там у XIX сторіччі. Меню в концепції comfort food розробив шеф Георгій Шаруєв, відомий столичним гурманам своїми шедеврами в меню ресторану «Липський». У пісному меню пропонують два салати — вінегрет із запечених коренеплодів та овочевий салат з булгуром.

Trattoria ZUCCA

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Павловська, 26/41

Бюджет: ₴₴. Закуски (225–410 грн), салати (184–266 грн), домашня паста (157–435 грн).

Страви: салат із цукіні з фенхелем та лимонним соусом – 225 грн, салат з буряком, шавлією та томатами – 143 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: італійська кухня, сім’я ресторанів La Famiglia, паста домашнього приготування, сніданки з 09:00 до 16:00, піца в дров’яній печі, сезонне меню, моцарела-бар, велика винна карта, устричні четверги та п’ятниці, пропозиції вихідного дня.

Trattoria ZUCCA — ресторан італійської кухні в стилі класичної тратторії з лаконічним меню та домашніми стравами. У меню Trattoria ZUCCA зібрані спеціалітети з різних регіонів Італії. Доповнюють смак страв вина з різних регіонів Італії — уже два роки поспіль винна карта ресторану за свій асортимент і різноманітність отримує нагороду Wine Spectator. В пісному меню представлено два овочеві салати — із цукіні з фенхелем та лимонним соусом і з буряком, шавлією та томатами.

Suluguni

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Музейний провулок, 10

Бюджет: ₴₴. Салати (129–279 грн), гарячі страви (130–315 грн), мангал-меню (105–295 грн).

Страви: зелений салат із запеченим гарбузом – 95 грн, теплий салат з овочами-гриль – 125 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан грузинської кухні, вечори-дегустації, винна карта, домашні лимонади, сулугуні-бар, грузинські вина, страви на мангалі, резерв столів, етнічні елементи в інтер’єрі, жива музика.

Suluguni — ресторан грузинської кухні з вражаючим інтер’єром і автентичною кухнею. В інтер’єрі ресторану поєднуються сучасний і автентичний стилі: багато живої зелені, зручні меблі в поєднанні з етнічними елементами декору. У Suluguni представлені страви грузинської кухні, створені з дотриманням традицій грузинської гастрономічної спадщини. В пісному меню представлено два салати — зелений із запеченим гарбузом та теплий салат з овочами-гриль.

Urban Grill meat&cider

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хорива, 25/12

Бюджет: ₴₴. Стартери (85–229 грн), бургери (179–189 грн), страви на грилі (49–899 грн).

Страви: цезар з грибами та соусом тофу – 145 грн.

Напої: лимонад апельсин-матча – 69 грн, узвар – 19 грн, фреш апельсин – 69 грн, еспресо – 29 грн.

Деталі: стейкхаус та сидрерія, знаходиться на Подолі, належить мережі закладів TL family, м’ясні страви за авторськими рецептами, гриль-меню, сніданки з 05:00 до 12:00, працює цілодобово, більше десятка видів сидру, барна карта, коктейльна карта, вино келихами, take away, резерв столів.

Urban Grill meat&cider — цілодобовий гриль-бар у самому серці Подолу. Ресторан розміщений на трьох поверхах, які мають різні концепції. На верхніх поверхах Urban Grill meat&cider можна насолоджуватись камерним спілкуванням або відпочинком у компанії, а на цокольному поверсі відбуваються запальні вечірки. В пісному меню ви знайдете салат цезар з грибами ерінгами, томатами чері та соусом тофу.

Bootlegger

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: просп. Соборності, 5

Бюджет: ₴₴. Стартери (49–355 грн), паста (119–235 грн), основні страви (115–798 грн).

Страви: салат овочевий з сиром тофу – 119 грн, мікс салату з грушею та авокадо – 128 грн.

Напої: лимонад дюшес – 69 грн, свіжий сік апельсиновий – 89 грн, лате – 59 грн, чай домашній яблуко з імбирем – 129 грн.

Деталі: авторські бургери, велике гриль-меню, великий асортимент алкоголю, smoking-friendly тераса, авторські коктейлі, cork fee, підходить для банкетів, можливість зонування зали, контактна барна стійка, спеціальні пропозиції, резерв столів.

Bootlegger Restaurant & Bar — ресторан американської та італійської кухонь, розташований біля житлового комплексу «Комфорт Таун». В меню пропонують різні стартери, пасту, авторські хот-доги, бургери, а також піцу в американському стилі. В пісному меню представлені два салати — овочевий з сиром тофу й з грушею та авокадо.

VANO IVANO eat&dance

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Богдана Хмельницького, 32

Бюджет: ₴₴. Салати (85–129 грн), гарячі страви (95–295 грн), страви на вугіллі (45–195 грн).

Страви: табуле салат з гранатовим соусом — 155 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан грузинської кухні, традиційні страви, мангал-меню, великий вибір алкоголю, домашні напої, кілька зал, підходить для банкетів, резерв столів, тематичні заходи.

VANO IVANO eat&dance — проєкт столичної мережі закладів грузинської кухні, танцювальний ресторан зі збереженням грузинської гостинності. Заклад є концептуальний простором, в якому можна весело проводити час та смакувати грузинські страви. В меню закладу ви знайдете традиційні грузинські страви, а в пісному меню традиційний салат табуле з гранатовим соусом.

Фото Facebook: DOM N10, Trattoria ZUCCA, Suluguni, Urban Grill meat&cider, Bootlegger, VANO IVANO eat&dance

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi