Сирне меню в ресторанах Києва: локації з гарним вибором сирів - PostEat

пошук

Сирне меню в ресторанах Києва: локації з гарним вибором сирів
20-09-2022 0 1072


Сирне меню в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Щоб задовольнити столичних сирних гурманів, багато ресторанів мають власні сироварні та готують сири самостійно. Деякі ресторани доставляють сири з-за кордону. У нашій добірці розповідаємо про ресторани в різних куточках міста з широким вибором сирів і страв із них.

Буффаліно

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Князів Острозьких, 8; вул. Маршала Тимошенко, 18.

Бюджет: ₴₴.

Страви: моцарела – 120 грн, страчатела – 49 грн/50 г, моцарела бурата – 175 грн, рикота – 43 грн/50 г, качота – 48 грн/50 г, скаморца – 49 грн/50 г, раклет – 49 грн/50 г, камамбер – 49 грн/50 г, сир козячий твердий – 63 грн/50 г, стілтон – 59 грн/50 г, качокавало – 45 грн/50 г, «чорний лимон» – 49 грн/50 г, чедер – 59 грн/50 г, том-де-савуа – 49 грн/50 г, дегустаційна тарілка молодих сирів власного виробництва – 302 грн.

Деталі: італійські кафе, авторські рецепти, стильний інтер’єр, дров’яна піч, власна сироварня, кімната для витримки сирів, сніданки, паста власного виробництва, неаполітанська піца, страви на грилі, хліб власної випічки, сири можна придбати із собою, дитяче меню, дитяча кімната, літня тераса, винна шафа.

Сирний рай знаходиться в українській столиці — назва його «Буффаліно», прямо у закладі готують сири за італійською технологією, які потім з’являються в улюблених пастах, піцах, закусках та сирних тарілках. Справжньою гордістю «Буффаліно» є власна сироварня, де щодня виготовляють 4 види м’яких італійських сирів: моцарела, страчатела, моцарела бурата та рикота. Окрім цих популярних видів, готують й тверді сири: гауда, качотта, скаморца, качокавало, раклет, стілтон, том-де-савуа, чедер. Вони дозрівають в спеціальних умовах у сирній кімнаті поруч, де можна розгледіти кожен сир прямо находячись у залі. Обов’язково спробуйте незвичайні сири від «Буффаліно»: шоколадний камамбер, чорний лимон, козячий сир шевр в оливковій олії з в’яленими помідорами та базиліком, зигеркейзе у вині. Усі сири ви можете придбати з собою зі знижкою 20% та смакувати вдома. Рекомендуємо зарезервувати стіл за номерами: +380504684244 (вул. Князів Острозьких, 8); +380504405433 (вул. Тимошенко, 18).

Fabius

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Столичне шосе, 70

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: моцарела – 165 грн, бурата – 185 грн, страчатела – 150 грн, афумiкато – 150 грн, скаморца – 195 грн, рикота – 125 грн, качота – 150 грн, сет з м’яких сирiв: бурата, моцарела, рикота, страчатела – 520 грн.

Деталі: власна сироварня, пекарня, екотеплиця, винна карта, барне меню, коктейльна карта, дитяче меню, вишуканий сучасний інтер’єр, 5 залів, тераса й альтанки, панорамна тераса з лісовим пейзажем, двоповерховий ігровий будиночок і великий відкритий майданчик для дітей, жива музика, великий камін.

Fabius — ресторан італійської кухні на Столичному шосе, крізь великі панорамні вікна закладу відкривається краєвид на мальовничі ліс та озеро. В ресторані на гостей чекають авторська кухня, власна сироварня і пекарня, домашня паста і екотеплиця. В повній відповідності до традиційних італійських технологій, майстри варять у власній сироварні закладу 8 видів молодого домашнього сиру: моцарела, бурата, страчатела, скаморца, рикота, аффумiкато, качокавало, качота. Будь-який з сирів гості можуть скуштувати в ресторані або взяти з собою.

Bigoli

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Кловський узвіз, 7а

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: моцарела ді буфала – 325 грн, моцарела бурата – 325 грн, моцарела страчатела – 325 грн, дегустація моцарели – 945 грн, сирні делікатеси — бароло, молітерно аль тартуфо, фрута ді грапа, буше – 720 грн.

Деталі: традиційний італійський ресторан, заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, знаходиться на Липках, моцарела-бар, паркінг, резерв столів, kids friendly, дитячі майстер-класи, тераса, гастрономічна крамниця, меню від шефа, резерв столів.

У традиційному італійському ресторані Bigoli ви завжди можете насолодитися свіжою пастою, яку готують в ресторані, та сирами з моцарела-бару. Також в Bigoli працює гастрономічна крамниця, де гості можуть купити додому приготовлену в ресторані пасту, італійські сири і ковбаси, випічку та інші італійські смаколики. В меню Bigoli ви знадете три види моцарели та кілька видів витриманих італійських сирів.

Кафе-сироварня Мацоні

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Ігоря Шамо, 1/5

Бюджет: ₴₴.

Страви: сирне асорті – 232 грн, імеретинський – 45 грн/100 г, імеретинський з кропом – 49 грн/100 г, імеретинський з курагою – 59 грн/100 г, сулугуні – 55 грн/100 г, сулугуні з м’ятою – 61 грн/100 г, сулугуні пікантний – 59 грн/100 г.

Деталі: грузинське кафе-сироварня, знаходиться на Русанівці, сири для хачапурі готують в ресторані, страви на грилі, чача і настойки, дитяча кімната, доставка, тераса, працює щодня з 12:00 до 22:00.

«Мацоні» — грузинське кафе-сироварня на Русанівці. У «Мацоні» відкрита кухня, і гості можуть спостерігати, як кухарі готують національні страви Грузії на тандирі, мангалі і в дров’яній печі. Сири для «Мацоні» виготовляються на власній сироварні з відбірного фермерського молока. Ви можете придбати із собою з сирної лавки класичний імеретинський сир, його варіацію з кропом або з курагою, а також класичний та пікантний сулугуні та його варіацію з м’ятою.

Веранда на Дніпрі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 11а

Бюджет: ₴₴₴.

Страва: асорті еко-сирів власного приготування (бурата, буфало, страчатела) – 550 грн.

Деталі: триповерховий ресторан на воді, розташований у Наводницькому парку, чудовий краєвид Дніпра, тераса на даху, власна сироварня, raw-bar, страви з печі тандир, страви на відкритому вогні, лаунж-зона, кальян, змістовна винна карта, працює до останнього гостя, dress code, підходить для банкетів.

«Веранда на Днепре» — преміумресторан на воді, з якого відкривається захоплюючий вид на Дніпро. На кожному з трьох поверхів закладу особлива атмосфера і концепція. Меню закладу базується на принципах поєднання простоти, унікальності і вишуканості смаків. Страви в «Веранде на Днепре» готують зокрема в тандирі, печі та на відкритому вогні. В якості закуски до вина пропонують асорті італійських еко-сирів власного приготування: моцарела бурата, моцарела ді буфало та страчатела.

Головна фото: Bigoli

Фото: Facebook Буффаліно, Fabius, Bigoli, Кафе-сироварня Мацоні, Веранда на Дніпрі.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi