Сніданки в ресторанах Києва: починаємо день стравами з яєць - PostEat

пошук

Сніданки в ресторанах Києва: починаємо день стравами з яєць
30-11-2021 0 3465


Сніданки в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Щоб кожен день починався чудово і так само продовжувався, варто пам’ятати, що смачний сніданок = відмінний ранок. Класика на ранковій тарілці, звичайно, яєчня, однак в закладах Києва можна знайти багато цікавих пропозицій. Які страви з яйцями на сніданок подають в столичних ресторанах на правому та лівому берегах міста, читайте в нашому огляді.

Раніше ми розповідали багато цікавого про історію сніданку у цьому матеріалі. Окремо ми розповідали і про яйця пашот – читайте про історію цієї страви тут.

Blanke city bistro

Де: вул. Велика Васильківська, 62а

Бюджет: ₴₴. 

Страви: великий сніданок з лососем, яйцем пашот, кіноа та авокадо – 225 грн, ніжний омлет зі страчателою, свіжим салатом та томатами – 185 грн, французький скрембл з рикотою, качото та зеленим салатом – 185 грн.

Деталі: франко-італійське бістро, знаходиться в центрі міста, ідеолог проєкту Алла Зіневич, крафтові фермерські продукти з молока буйволиць, молочні продукти з власно ферми, сніданки у будні з 09:00 до 13:00 (у вихідні до 14:00), пінца, коктейлі, резерв столів.

Blanke city bistro — франко-італійське бістро на Великій Васильківській напроти Київського національного академічного театру оперети. Власницею закладу та ідеологом проєкту є Алла Зіневич. В стравах з меню бістро є секретний інгредієнт — крафтові фермерські продукти з молока буйволиць з власної ферми TasBio. Сніданки в Blanke city bistro подають щодня з 9 ранку, пропонують такі страви з яєць: великий сніданок з лососем та яйцем пашот, ніжний омлет зі страчателою, французький скрембл з рикотою.

Frou Frou

Де: вул. Московська, 44

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: яйце молле з гравлаксом та трюфелем – 270 грн, скрембл зі страчателлою, рікотою та чорною ікрою – 450 грн, омлет з авокадо та едамаме – 199 грн, сніданок Moncieur – 330 грн, тост мортадела, хрусткий бріош, яйце пашот – 310 грн.

Деталі: ресторан французької кухні, проєкт Bulldozer Group, шеф-кухар Сергій Савенко, авторські страви, шеф-бармен мережі Олег Якобенко, сніданки, страви на грилі, авторські коктейлі, літня тераса, резерв столів.

Frou Frou — ресторан французької кухні в центрі столиці, який пропонує широкий вибір сніданків, доступних до замовлення з 09:00 до 12:00 щодня. Меню сніданків поділене на шість розділів, а особливе місце займають ранкові страви з яєць. Шеф готує для гостей яйце молле з гравлаксом та трюфелем, скрембл зі страчателлою, рікотою та чорною ікрою, омлет з авокадо та едамаме. Який французький сніданок без випічки. Подають запечений круасан з омлетом та ерінгами та тост з яйцем пашот. У Frou Frou приділяють увагу не лише смаку страв, а й естетичній подачі, тож атмосферний ранок, сповнений краси та витонченого смаку, гарантовано.

Très Français — дуже по-французьки

Де: вул. Костьольна, 3

Бюджет: ₴₴.

Страви: скрембл з авокадо, мікс салатом та домашньою гранолою – 157 грн, яйця Бенедикт на хрусткому бріоші з оливковим тапенадом, авокадо та сирним соусом голандез – 162 грн, яйця по-бургундськи у червоному вині – 162 грн, яйця пашот на ніжному маші з авокадо – 167 грн, яйця Бенедикт з чорізо, сирним соусом та томатами чері – 175 грн, омлет з козиним сиром та зеленим шпинатом – 184 грн, омлет з малосольним лососем, крем-сиром та мікс салатом – 185 грн.

Деталі: розташований в центрі Києва, належить до сім’ї ресторанів Tres Franсais, ресторан регіональної французької кухні, сирна лавка, сніданки, літні ярмарки, доросла і дитяча кулінарні школи, формат take away, доставка.

Très Français — заклад французької кухні, який входить до сім’ї ресторанів Famille Très Français. Тут відчутна чарівна атмосфера французького брасері зі справжніми регіональними автентичними стравами, сирами та винами, що так полюбляють французи, гості міста та просто шанувальники французької кухні. На сніданок пропонують різноманіття страв з яєць: скрембл з авокадо, яйця Бенедикт з оливковим тапенадом, яйця по-бургундськи у червоному вині, яйця пашот з авокадо та омлет з козиним сиром.

POSITANO

Де: пр-т Павла Тичини, 1в

Бюджет: ₴₴. 

Страви: вершковий омлет – 75 грн, фрітата з трьома сирами – 125 грн, м’ясний сніданок – 135 грн, рибний сніданок – 185 грн, брускета Grande із авокадо смеш та яйцем пашот – 125 грн

Деталі: проєкт команди «Сільпо», неаполітанська піца, піч на дровах, бренд-шеф ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», сніданки з вівторка по п’ятницю  з 09:00 до 11:00, унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньо відомий піцайоло – Енцо Кочча (засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен), літня тераса, резерв столів.

POSITANO — ресторан неаполітанської кухні, який є проєктом команди «Сільпо». Столичні гурмани високо цінують пристрасть до італійських гастрономічних традицій, втілену в традиційних та авторських стравах бренд-шефа Марко Черветті. У 2019 році ресторан POSITANO увійшов до списку найкращих піцерій Європи за версією італійського онлайн-гіда 50 Top Pizza, а цього року потрапив до рейтингу 50 найкращих піцерій Європи 2020 року за версією видання Bigseventravel. Поснідати в POSITANO можна у будні з 09:00 до 11:00 — пропонують вершковий омлет, фрітату з трьома сирами, м’ясний або рибний сніданок з яєшнею, брускету Grande з яйцем пашот

City-Zen cafe

Де: Русанівська набережна, 10; пр-т Степана Бандери, 17/1; вул. Велика Житомирська, 20.

Бюджет: ₴₴.

Страви: яйця пашот з лососем – 249 грн, яйця пашот з авокадо – 195 грн, яєчня з ковбасками – 169 грн, скрембл з тунцем – 249 грн.

Деталі: міське кафе, сніданки кожен день з 08:00 дo 12:00 (у вихідні до 13:00), кава, азійська та італійська кухня, свіжа випічка, бургери, ланчі.

City-Zen cafe — мережа міських кафе, в основі концепції яких «віднайти гармонію у гамірному місті». Це комфортне місце для ранкової кави і круасана, смачного і швидкого ланча та зручна локація для pre-party з коктейлями. Сніданки в City-Zen cafe готують кожен день з 08:00 дo 12:00 (у вихідні до 13:00) — з яєць пропонують пашот з авокадо або лососем, скрембл з тунцем та яєчню з ковбасками.

Italist Pizza Pasta Bar

Де: проспект Соборності, 17

Бюджет: ₴₴.

Страви: скрембл з лососем та авокадо – 180 грн, скрембл з беконом та гарячим сирним тостом – 175 грн, яйця Бенедикт з беконом/лососем та поушці зі шпинату та соусом голандез – 165/180 грн, вершковий омлет з моцарелою та грибами/моцарелою та шинкою/моцарелою та шпинатом – 130 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні, знаходиться на лівому березі Києва (ЖК «Комфорт Таун»), сніданки щодня (з 09:00 до 14:00 по буднях, до 16:00 по вихідних), піца, літня тераса, резерв столів, take away.

Ресторан італійської кухні Italist Pizza Pasta Bar знаходиться на лівому березі Києва поруч з ЖК «Комфорт Таун». У меню сніданків пропонують класику – вівсянку з додатками, сирники, страви з яйцями. Пропонують скрембл та яйця Бенедикт з лососем або беконом, а також вершковий омлет з моцарелою й додатками на вибір. У будні сніданки готують з 09:00 до 14:00, а по вихідних – з 09:00 до 16:00.

Головна фото: Frou Frou

Фото: Facebook Blanke city bistro, Frou Frou, Très Français — дуже по-французьки, POSITANO, City-Zen cafe, Italist Pizza Pasta Bar.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi