Страви на мангалі в ресторанах Києва: сезон м'яса та риби з димком - PostEat

пошук

Страви на мангалі в ресторанах Києва: сезон м'яса та риби з димком
15-06-2021 0 3516


Страви на мангалі в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Страви на мангалі обожнюють з особливий смак — завдяки диму вони набувають пікантного аромату і залишаються ніжним та соковитим. В літній сезон можна вибратись на пікнік та самостійно посмажити щось на вогні, а можна обрати затишний заклад та насолодитись соковитим м’ясом та ніжною рибою, професійно приготовленими на мангалі.

Чачаварня

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 10

Бюджет: ₴₴. Салати (115-186 грн), гарячі страви (159-385 грн), страви на вугіллі (92-2290 грн).

Страви: дорадо на вугіллі – 164 грн/100 г, шашлик з телячого язика – 220 грн, люля-кебаб з баранини – 159 грн, шашлик зі свинини – 112 грн/100 г, каре телятини – 154 грн/100 г, шашлик із сома в кавказькому маринаді – 156 грн/100 г, асорті на мангалі для компанії – 2290 грн.

Деталі: ресторан кавказької кухні, знаходиться на Русанівці, затишний інтер’єр, страви на мангалі, дитяча кімната, винна карта, дитяче меню, чача власного виробництва, коктейлі з чачею, трав’яні суміші з гір Кавказу, резерв столів.

«Чачаварня» — ресторан кавказької кухні на Русанівці. В ресторані затишний інтер’єр з цікавим оформленням, всього заклад може прийняти 190 гостей. Для найменших відвідувачів облаштована дитяча кімната. Шеф-кухар закладу зібрав в меню найкращі страви кавказької кухні. В ресторані пропонують холодні закуски, салати, перші та основні страви, хачапурі та пироги, м’ясо та рибу на вугіллі. Скуштувати в закладі чи замовити із собою можна кілька видів шашлику, люля-кебаби з різного м’яса, дорадо на вугіллі, шашлик із сома, а також двокілограмове асорті на мангалі для компанії.

ESHAK

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 85/87; Кловський узвіз, 10; вул. Маршала Конєва, 10/1

Бюджет: ₴₴₴. Гарячі закуски (380–575 грн), салати (120–530 грн), узбецький плов (250–295 грн).

Страви: фірмовий стейк міньйон з дачним салатом – 590 грн, філе лосося з аджикою – 950 грн, люля-кебаб з телятини – 330 грн, люля-кебаб з баранини – 310 грн, шашлик з осетрини – 810 грн, дорадо в турецькому стилі – 405 грн, перепілки з відкритого вогню в карамельній скоринці унагі – 485 грн.

Деталі: східна кухня, концепт-шеф Сергій Юрчишин, страви узбецької кухні; традиційні європейські, вегетаріанські, азійські страви; меню сніданків, відкрита кухня, великий вибір узбецького плову, мангал-меню, кальянне меню, тераса, паркінг, доставка.

Ресторан східної кухні ESHAK має три локації у різних куточках столиці — в центрі міста, на Печерську та на Теремках. Особливість усіх закладів — яскравий інтер’єр, справжня гостинність та різноманітне меню, родзинкою яких є ароматні страви з вогню. Мангал-меню ресторанах ESHAK — це окремий вид задоволення. Щодня в ресторанах смажать фірмовий стейк міньйон, ніжне філе лосося, готують соковитий шашлик з осетрини, дорадо в турецькому стилі, традиційні люля-кебаб з телятини та halal баранини. В кращих східних традиціях, мангал в ESHAK завжди розпалений — просто оберіть, в якому закладі вам зручніше смакувати ароматні страви.

Кувшин

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Федорова, 10

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (118–395 грн), страви з риби (178–783 грн), десерти (59–175 грн).

Страви: люля-кебаб з баранини та фісташками – 372 грн, шашлик зі свинячого ошийка – 284 грн, ніжне каре телятини – 395 грн, чалагач з баранини – 498 грн, асорті шашликів – 1870 грн.

Деталі: ресторан грузинської кухні, належить до сім’ї ресторанів La Famiglia, розташований у парковій зоні, два шеф-кухарі — Тристан Арабулі і Гурген Сараф’ян, традиційна кавказька кухня, мангал-меню, власна енотека, піч пурне, стильний інтер’єр, літня тераса, формат take away, резерв столів.

«Кувшин» — ресторан грузинської кухні з 15-річною, який знаходиться в затишному зеленому сквері з фонтаном в центрі столиці. У закладі шанують традиції східної гостинності і готують національні страви грузинської, вірменської та азербайджанської кухонь. Кожні четвер та п’ятницю на гостей чекає традиційний кавказький плов із баранини, що готується у казанку на відкритому вогні. Серед страв, приготованих на відкритому вогні — шашлики, люля-кебаби, каре телятини та чалагач з баранини.

PLOV

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Семена Скляренка, 9

Бюджет: ₴₴. Салати (95–220 грн), гарячі страви (95–630 грн), мангал-меню (115–1100 грн).

Страви: метровий люля-кебаб – 1100 грн, люля-кебаб – 130 грн/100 г, шашлик з баранини – 170 грн/100 г, закарпатська форель – 145 грн/100 г.

Деталі: ресторан узбецької кухні, шеф-меню, тераса, доставка, кальяни, вечірки, караоке, стильний інтер’єр, підходить для банкетів, формат take away, резерв столів, мангал-меню, спеціальні пропозиції.

PLOV — великий концептуальний двоповерховий ресторан. В закладі – ф’южн-кухня з узбецьких та європейських кулінарних традицій. Інтер’єр виконаний в яскравих тонах та доповнений різнокольоровими художніми мозаїками і середньоазійськими традиційними елементами декору. На мангалі в ресторані PLOV готують шашлик з різних видів м’яса, метровий люля-кебаб, рибні стейки і закарпатську форель.

Urban Grill meat&cider

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хорива, 25/12

Бюджет: ₴₴. Стартери (85–237 грн), бургери (189–199 грн), страви на грилі (59–899 грн).

Страви: сет з вогню – 899 грн, сет ковбасок – 489 грн, ребра копчені – 199 грн, шашлик з телятини – 199 грн, курячі ковбаски – 149 грн.

Деталі: стейкхаус та сидрерія, знаходиться на Подолі, належить мережі закладів TL family, м’ясні страви за авторськими рецептами, гриль-меню, більше десятка видів сидру, барна карта, коктейльна карта, вино келихами, take away, резерв столів.

Urban Grill meat&cider — гриль-бар у самому серці Подолу. Ресторан розміщений на трьох поверхах, які мають різні концепції. У меню Urban Grill meat&cider — стартери, бургери, а також фірмові ребра, до яких можна обрати напій з понад двох десятків видів сидру. Спробуйте сет з вогню — ребра, копчені ребра, шашлик зі свинини та з курки, лаваш з сулугуні, маринована цибуля та кілька соусів.

VANO IVANO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Кловський спуск, 7а; вул. Райдужна, 8а; Броварський проспект, 41а.

Бюджет: ₴₴. Салати (95-169 грн), гарячі закуски (89-149 грн), страви на вугіллі (89-195 грн).

Страви: шашлик зі свинини – 99 грн/100 г, шашлик з телятини – 139 грн/100 г, шашлик з курки – 89 грн/100 г, люля-кебаб з курки – 119 грн, каре баранини – 119 грн/100 г, люля-кебаб з баранини – 159 грн, шашлик з лосося – 195 грн.

Деталі: ресторани грузинської кухні, традиційні страви, мангал-меню, великий вибір алкоголю, домашні напої, доставка, take away.

VANO IVANO — сім’я грузинських ресторанів у Києві, заклади розташовані в різних районах міста. Автором ідеї є відомий грузинський актор Вано Янтбелідзе. Перший ресторан VANO IVANO відкрився на Кловському узвозі, зараз ресторани працюють на Броварському проспекті та на Райдужному масиві. У ресторанах мережі ви можете спробувати традиційні страви грузинської кухні, зокрема, страви на мангалі — шашлики, кебаби та овочі-гриль.

Фото: Чачаварня, Eshak, Кувшин, PLOV, Urban Grill meat&cider, VANO IVANO.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi