Страви з рисом в закладах азійської та паназійської кухні Києва - PostEat

пошук

Страви з рисом в закладах азійської та паназійської кухні Києва
12-08-2019 0 1699


Страви з рисом в закладах азійської та паназійської кухні Києва шукала редакція PostEat. Рис є національним продуктом харчування в країнах Південно-Східної Азії та Китаї. З рисового зерна виробляють крупу та крохмаль, а також рисове борошно. Існує безліч страв на основі рису. Одні з найбільш відомих – плов, ризото і паелья. Про історію та особливості плову, ризото і паельї ви можете прочитати у цих матеріалах. У Японії з рису роблять моті (про них ми розповідали вам у цьому матеріалі) і особливі солодощі для чайної церемонії. Рис використовують і для приготування спиртних напоїв. Традиційне рисове вино популярне в Китаї, а в Японії з рису виробляють національні спиртні напої різної міцності — саке, аваморі тощо. Де шукати страви з рисом в закладах азійської та паназійської кухні Києва, читайте у нашому матеріалі.

BAO • Modern Chinese Cuisine

Де: вул. Мечникова, 14.

Бюджет: ₴₴₴. Дім сам (99–765 грн), страви з м’яса (289–1789 грн), риба та морепродукти (297–1927 грн), десерти (75–259 грн).

Страви: зелений рис з лобстером та креветками в банановому листі – 349 грн, сінгапурський смажений рис зі свининою-барбекю та креветками – 307 грн, рис з яловичиною – 249 грн, паровий рис – 89 грн.

Напої: BAO Spritz – 290 грн, Opium Wars – 270 грн, Summer Sky – 250 грн, Old Gods – 280 грн.

Деталі: розташований в центрі Києва, ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво, відкрита кухня, страви для вегетаріанців, chinese afternoon selection з 12:00 до 17:00 по буднях, тераса, комунальний стіл, стильний інтер’єр, вина з різних куточків світу.

За витонченими стравами китайської кухні варто відправитися до BAO • Modern Chinese Cuisine. На вас чекає розмаїття дім самів та спрінг-ролів, ніжні страви з качки, різноманітні страви з морепродуктами. Зверніть увагу на страви з рисом – зелений рис з лобстером та креветками в банановому листі або сінгапурський смажений рис зі свининою-барбекю та креветками, доповнивши обрану страву авторським коктейлем.

Meiwei

Де: вул. Велика Васильківська, 23; Русанівський бульвар, 1а; Новокостянтинівська, 4а; пл. Спортивна, 1а, ТРЦ Gulliver, 5 поверх.

Бюджет: ₴₴. Рис (109 — 175 грн), локшина (109 — 139 грн), супи (99 — 189 грн), салати (85 — 139 грн), десерти (69 — 75 грн).

Страви (закуски): зелений карі з морепродуктами – 175 грн, курка теріякі на паровому рисі – 119 грн, смажений рис зі свининою BBQ – 119 грн, смажений рис з куркою — 109 грн, смажений рис з морепродуктами – 165 грн, смажений рис з імбиром та овочами – 109 грн.

Напої: лимонад базиліковий, чай імбирний, грейпфрутовий тонік – 37 грн, фреш (апельсиновий/грейпфрутовий/морквяний/яблучний) – 79 грн.

Деталі: паназійська кухня; замовлення через чат-боти у Facebook, Telegram та Viber, а також через сайт; вегетаріанські страви; доставка Glovo, Uber Eats.

Meiwei — мережа ресторанів швидкої та смачної паназійської кухні. Тут готують страви тайської, китайської, японської, корейської кухонь. Серед страв — супи, а також локшина, рис, бао-бургери, баоцзи, дім сами, спрінг-роли, салати. Щодо страв з рисом, то варто спробувати смажений рис зі свининою, куркою, морепродуктами, овочами та імбиром, а також курку теріякі на паровому рисі. Зверніть увагу також на новинку у меню – зелений карі з морепродуктами. Нагадуємо, що Meiwei запустив мобільного чат-бота, за допомогою якого можна замовити їжу прямо зі смартфона, використовуючи звичний месенджер — Facebook, Viber або Telegram. Улюблені страви завжди можна взяти з собою. А по буднях в Meiwei пропонують бізнес-ланчі, які також доставляють гостям через Glovo і Uber Eats.

Not Only Fish

Де: вул. Велика Васильківська, 94.

Бюджет: ₴₴₴. Гарячі закуски (125–580 грн), страви з риби (450–2300 грн), десерти (120–235 грн).

Страви: рол з крабом та соусом васабі – 590 грн, яловича щока з рисом і соусом з чорного перцю – 230 грн.

Напої: еспресо – 55 грн, імбирний чай з лимоном і м’ятою – 125 грн, апельсиновий фреш – 75 грн.

Деталі: ресторан азійської кухні в центрі Києва, проект холдингу Bulldozer Group, шеф-кухар Олександр Алфімов, устриці, морські делікатеси, поке-боул меню, дизайнерський інтер’єр, два поверхи, VIP-зал на 10 персон, авторська коктейльна карта.

Not Only Fish – це стильний ресторан азійської кухні на Великій Васильківській. Тут ви можете замовити боул (за основу можна взяти рис) та інші страви з рисом, м’ясом та морепродуктами. Особливу увагу радимо звернути на коктейльну карту закладу – ви точно знайдете до своїх страв цікавий та смачний напій серед запропонованих.

Желтое Море

Де: Дніпровська Набережна, 26д.

Бюджет: ₴₴. Закуски (58 – 255 грн), роли (36 – 295 грн), десерти (40 – 145 грн).

Страви: суші магуро – 28 грн, суші сяке – 28 грн, рол Кайто макі – 155 грн, Біфу Тяхан – 95 грн, Сяфудо тяхан – 145 грн,

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: мережа японських ресторанів, multi-cuisine, страви японської, європейської та української кухонь, сучасний інтер’єр в пастельних тонах, живий бамбук в інтер’єрі, меню для вегетаріанців, fresh-made суші, саке (японська рисова настоянка), домашні вина, бізнес-ланчі з 12:00 до 16:00, безкоштовна доставка за 60-90 хвилин (мінімальна сума замовлення для відстані від 5 до 8 км — 300 грн), формат take away, kids friendly, акції, дитяче меню, дитяча кімната, літня тераса, багаторічний досвід роботи.

Японський ресторан «Желтое Море» запрошує продегустувати усе розмаїття страв із рису вже сьогодні! Почніть із смачних суші з рибою та морепродуктами, доповніть закусками, а потім перейдіть до основних страв з рису та інших інгредієнтів. До речі, якщо ви не хочете їхати до ресторану, ваші страви можуть доставити за вказаною адресою. Детальніше про умови доставки дізнайтесь на сайті мережі.

Fujiwara Yoshi

Де: вул. Солом’янська, 15а, вул. Драгомирова, 11.

Бюджет: ₴₴₴. Роли (65–625 грн), сашимі (245–1550 грн), десерти (95–195 грн).

Страви: суші хон магуро – 165 грн, гункан ікура – 95 грн, рол унагі манго рору – 465 грн, ебі якімесі – 195 грн, кацу дон – 185 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: шеф Йошихіро Фудзівара, авторська японська кухня, окремий VIP-зал, поставки унікальної риби, морепродуктів і оригінальних японських інгредієнтів до закладу, тунець-меню, акваріум з живими крабами, лобстерами, лангустами і устрицями, меню від шефа, регулярні заходи, доставка, унікальна особливість закладу — «Дні тунця», коли рибу обробляє особисто шеф Фудзівара Йошихіро; поставки делікатесних видів охолодженого дикого і фермерського тунця.

У закладах японської кухні Fujiwara Yoshi готують не лише смачні роли та суші, але й страви з рису. В меню закладу є окремий розділ, присвячений стравам з рису. Радимо замовити ебі якімесі – смажений рис з креветками, овочами та яйцем, або скуштувати тентодзі дон – креветки темпура, тушені з паровим рисом. Варто також відвідати особливі заходи від шефа Йошихіро Фудзівара під назвою «День тунця», коли шеф особисто обробляє рибу та готує з неї смачні страви.

Oxota NA Ovets

Де: вул. Воздвиженська, 10Б.

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (95–249 грн), основні страви (199–1390 грн), стейки (445–995 грн).

Страви: смажений рис з креветками та куркою – 245 грн, рол з лососем та філадельфією – 235 грн, суші з тунцем – 79 грн.

Напої: Riesling Reserve, Hunawihr – 800 грн, Gavi dei Gavi, La Scolca – 1650 грн, Soave Classico, Pieropan – 800 грн.

Деталі: азійський стейк-хаус, знаходиться на Воздвиженці, один із закладів сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, відкрита кухня з дров’яним робата-грилем, акваріум з живими лобстерами і крабами, сніданки, доставка, тераса, формат take away, устричний і кав’яр бари, винна карта, pets friendly.

Смакуйте роли, суші та інші страви у азійському стейк-хаусі Oxota NA Ovets! Також у меню ви знайдете смажений рис з креветками та куркою, що стане відмінною стравою для ситного обіду чи вечері. А якщо ви шукаєте цікаву локацію, щоб поснідати, приходьте до закладу на смачний та яскравий «Тропічний сніданок».

Фото: Facebook BAO • Modern Chinese Cuisine, Meiwei, Not Only Fish, Желтое Море, Fujiwara Yoshi, Oxota NA Ovets

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi