Страви з сібасом та дорадо у ресторанах Києва - PostEat

пошук

Страви з сібасом та дорадо у ресторанах Києва
23-12-2019 0 1973


Страви з сібасом та дорадо у ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Раніше ми розповідали вам багато цікавих фактів про рибу (в тому числі й морську) у цьому матеріалі. Однак, одним із найпопулярніших видів риби у київських закладах стали сібас та дорадо. Дорадо, або золотистий спар, особливо цінують за малу кількість кісток і універсальність — її можна їсти як сирою, так і готувати різними способами. Сібас, або лаврак, навіть популярніший за дорадо, бо зустрічається не лише в Середземному морі, а й в Чорному, а також в Атлантиці.  Про сібас та дорадо ми раніше писали багато цікавих фактів. А сьогодні повернемося до теми та нагадаємо, де куштувати страви з сібасом та дорадо у ресторанах Києва.

Catch Seafood Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 12

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (125–485 грн), основні страви (265–998 грн), десерти (215–298 грн).

Страви: пікантне севіче з дорадо – 325 грн, уха з сібаса з часниковими грінками – 215 грн, філе сібаса та пюре із батату з молодою морквою – 375 грн, чілійський сібас з припущеними бобами адамаме – 998 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: ресторан мережі La Famiglia, акцент на рибі і морепродуктах, комунальний стіл, кілька видів устриць, страви на грилі, винна карта, бар шампанського, паркінг, формат take away, kids friendly.

Catch Seafood Restaurant – це ресторан мережі La Famiglia, де акцент зробили на рибі і морепродуктах. Ви  можете скуштувати тут багато страв з сібасом та дорадо. Смакуйте, наприклад, ухою з сібаса з часниковими грінками чи філе сібаса та пюре із батату з молодою морквою. А до страв варто обрати вишукані вина.

Рибаlove

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воздвиженська, 21-23

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (99–699 грн), страви з морепродуктів і риби (159–799 грн), лобстери і краби (699–3999 грн).

Страви: уха з чилійським сібасом – 299 грн, філе дорадо з кремом із батату й овочами – 278 грн, чилійський сібас з овочами по-тайськи – 598 грн, дикий сібас —  219 грн.

Напої: Martini Fiero&Tonic – 79 грн, Bacardi Mojito – 89 грн, Jim Beam Sour – 79 грн.

Деталі: рибний ресторан з європейською кухнею, великий вибір риби і морепродуктів, каскадні акваріуми з крабами і лобстерами, панорамні вікна і живі рослини в інтер’єрі, сork fee, kids friendly, pets friendly.

Рибаlove – це затишний рибний ресторан з європейською кухнею. Спробуйте тут чилійського чи дикого сібаса або ніжне філе дорадо з кремом із батату й овочами. Варто спробувати устриці чи кав`яр – їх можна замовити у якостія закуски перед основною стравою.

Причал

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 11, Наводницький парк

Бюджет: ₴₴. Салати (128–485 грн), рибні страви (255–680 грн), риба і морепродукти на вогні (110–420 грн/100 г).

Страви: уха рибальська з дорадо, філе окуня та лососем – 135 грн. дорадо зі шпинатом, цукіні, запеченим перцем кінзою і томатним соусом – 360 грн.

Напої: капучино – 69 грн, «Пряний базилік» — 190 грн, «Старомодний» — 160 грн.

Деталі: ресторан на воді, літня тераса з видом на Дніпро, дитяча кімната, дитяче меню, свіжі риба та морепродукти, страви Азії, суші та роли, страви на вугіллі, відкрита кухня, різноманітна винна карта, вина побокально та коравін, авторські коктейлі та лимонади, барна карта, резерв столів.

«Причал» — це сімейний ресторан на Дніпрі в Наводницькому парку. У закладі цікаве та різноманітне меню – страву до смаку знайде кожен. Тут представлені різноманітні страви з рибою, зокрема із дорадо. Радимо скуштувати рибальську уху з дорадо, філе окуня та лососем, що підійде у якості обідньої страви.

Mushlya Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 43, вул. Мазепи, 3, Русанівський бульвар, 1.

Бюджет: ₴. 

Страви: (меню з ресторану на Великій Васильківській) тартар із дорадо з соусом крем-чилі – 49 грн.

Напої: prosecco – 49 грн, брют Gastrofamily – 169 грн/750 мл.

Деталі: кафе зі стравами з риби та морепродуктів, належить до «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», знаходиться в центрі Києва, свіжі морепродукти та устриці, кав’яр-бар, морепродукти на грилі, сніданки, вино від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», take away.

Mushlya Café — seafood-заклад від мережі ресторанів Дмитра Борисова. Ви знайдете тут розширене меню страв, які подають офіціанти. У закладі подають карпачо і тартари, зокрема тартар з дорадо. До страви варто замовити бокал просеко чи брюта.

Fish Dash

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Євгена Коновальця, 15/2

Бюджет: ₴₴₴. Салати (86–300 грн), закуски (250–565 грн), равлики (270 грн).

Страви: сібас смажений/гриль – 410 грн, дорадо смажена/гриль – 478 грн.

Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.

Деталі: рибний ресторан, проект мережі Dash Group (Cafe Dash, Dalida Bar Kiev, Kebab Dash, Kebab & Burger by Dash), знаходиться на Печерську, страви середземноморської та турецької кухонь, акцент на стравах з риби і морепродуктів, страви на мангалі, шеф -кухар Іхсан Карадемір, тематичний інтер’єр в морському стилі, вітрина зі свіжою рибою і морепродуктами, шоу-подача страв, жива музика, літня тераса, парковка, резерв столів.

Fish Dash — рибний ресторан від Dash Group. Гості приходять до закладу поїсти та послухати виступи музикантів у затишній атмосфері. Ви можете вибрати рибу та морепродукти із рибної вітрини закладу, з яких шеф приготує для вас найсмачніші закуски, основні страви та салати.

Odessa Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 114

Бюджет: ₴₴. Салати (142–285 грн), закуски (105–185 грн), рибний улов (60-1200 грн).

Страви: тартар чи карпачо з дорадо – 60 грн,

Напої: еспресо – 50 грн, какао – 75 грн, лате – 60 грн.

Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі Києва, multi-сuisine, шеф-кухар Юрій Приємський, авторські страви, сезонні страви в меню, велика коктейльна карта, сніданки, частково відкрита кухня, дитяча зона з сучасними гаджетами та іграми, паркінг, резерв столів, тераса.

Odessa Restaurant — концептуальний заклад з гастрономічними авторськими стравами в меню. Тут можна спробувати запечену або приготовану на грилі рибу, морепродукти та страви з ними. Замовляйте дорадо в Big Green Egg, або ж вам запропонують приготувати соте з дорадо.

Фото: Facebook Catch Seafood Restaurant, Рибаlove, Причал, Mushlya Cafe, Fish Dash, Odessa Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi