Стрітфуд точки в Києві: що куштувати цього літа — приємні відкриття та улюблені локації - PostEat

пошук

Стрітфуд точки в Києві: що куштувати цього літа — приємні відкриття та улюблені локації
30-07-2019 0 3685


Стрітфуд точки в Києві шукала редакція PostEat. Вулична їжа набуває нового звучання в столичних закладах — авторські хот-доги і гамбургери, унікальні авторські страви та шаурма, за яку не соромно. Що куштувати цього літа в обідню перерву з колегами або під час вечірньої прогулянки з друзями — розповідаємо про давно знайомі та нові стрітфуд точки в Києві.

БПШ

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 21

Бюджет: ₴. Їжа (19 – 39 грн), напої (29 – 78 грн).

Страви: біляш з м’ясом (свинина + яловичина + індичка) – 29 грн, пончики з цукровою пудрою або згущеним молоком – 19 грн, шаурма з птицею – 39 грн, шаурма vegan з овочами – 39 грн, курячий бульйон із зеленню (склянка) – 29 грн, картопляні діпи – 29 грн, морозиво – 19 грн.

Напої: лимонад – 29 грн, сидр – 39 грн, пиво БПШ – 39 грн, айран – 29 грн, шкалик горілки – 39 грн, «Кривава Марічка» – 78 грн.

Деталі: ресторан швидкого харчування, знаходиться біля метро «Площа Льва Толстого», 1 euro формат, сім’я ресторанів Дмитра Борисова, концептуальний інтер’єр, швидка видача, два види шаурми − м’ясна та вегетаріанська, take away.

Відкриття «БПШ», нового закладу 1 euro формату у сім’ї ресторанів Дмитра Борисова відбулося 12 червня. Назва розшифровується як «біляші, пончики, шаурма», а гаслом закладу є shawa must go on. Заклад знаходиться поруч з кінотеатром «Київ», знайти його легко по великій черзі. В «БПШ» частують біляшами з м’ясом, пончиками, м’ясною та вегетаріанською шаурмою, курячим бульйоном та картопляними діпами. З напоїв пропонують відомий багатьом сидр та пиво «БПШ», айран, шкалик горілки і коктейль «Кривава Марічка», який гість робить сам, поєднуючи на свій смак томатний сік, горілку та спеції.

Mr. Butcher

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Бессарабська площа, 2; вул. Велика Кільцева, 110а (ринок «Столичний»)

Бюджет: ₴.Grill Rissole (45 – 75 грн), напої (13 – 25 грн).

Страви: Grill Rissole Single курячий класичний – 45 грн, Grill Rissole Double курячий класичний – 65 грн, Grill Rissole Single класичний з телятини – 55 грн, Grill Rissole Double класичний з телятини – 75 грн, картопля фрі з соусом на вибір (часниковий або томатний) – 29 грн.

Напої: айран – 25 грн, томатний сік – 20 грн, вода – 13 грн/0,5 л, Pepsi – 15 грн/0,33 л, холодний чай Lipton – 17 грн/0,5 л.

Деталі: авторський стрітфуд, демократичні ціни, час приготування 7 хвилин, цілодобовий режим роботи (на Бессарабці), комбо-сети, дитячий сет, є можливість попереднього замовлення, фермерське м’ясо, акційні пропозиції та програма лояльності, take away, доставка, франшиза.

Mr. Butcher — столична мережа американського стрітфуду з демократичними цінами. Локації є на Бессарабці та ринку «Столичний». За легендою, добрий м’ясник Mr Butcher створив власний стрітфуд — особливу страву grill rissole, яка поєднує в собі соковитість бургера і зручну форму хот-дога. Ріссол виготовляють на власному виробництві за допомогою сучасної апаратури, дотримуючись високих стандартів якості. Особливість rissole — вона на 99,9% складається з натурального рубленого м’яса. В Mr. Butcher rissole готують з курятини і телятини на грилі та поєднують зі свіжими овочами, домашніми соусами та тортильєю. Подають Grill Rissole у відкритому вигляді на тортильї або загортають у неї. Приємно здивує вас і швидкість подачі страви — на приготування Grill Rissole йде всього 7 хвилин. Можна замовити комбо-меню з напоєм за спеціальною ціною та є дитячий сет з Grill Rissole на бамбуковій паличці.

Yellow TRUCK

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 2 («Арена Сіті»).

Бюджет: ₴. Їжа (18–65 грн), напої (20–45 грн).

Страви: бургер з яловичиною – 49 грн, чизбургер з яловичиною – 59 грн, сосиска в тісті – 40 грн, пончик з заварним кремом – 18 грн, пончик з вишнею – 18 грн, пончик з шоколадом та арахісом – 18 грн, мигдалевий круасан – 40 грн, круасан з шоколадом – 65 грн, горішки зі згущеним молоком – 60 грн, вафельний торт – 60 грн, картопля фрі – 25 грн.

Напої: лимонад «Буратіно» – 40 грн, еспресо – 20 грн, капучино – 30 грн, чай імбирний – 35 грн, компот – 30 грн, лате – 40 грн.

Деталі: фудтрак, готують стрітфуд, демократичні ціни, проект рестораторів Аліни Косічкіної та Дмитра Заходякіна, знаходиться в ТРЦ «Арена Сіті», take away.

В середині літа відомі ресторатори Аліна Косічкіна та Дмитро Заходякін презентували новий проект — фудтрак зі стрітфудом Yellow TRUCK. В меню з демократичними цінами знайомі та улюблені багатьма киянами пончики, бургери та лимонади (як і в «Хлібному» і Holy Burger), але в абсолютно новому форматі. Презентація Yellow TRUCK відбулась на музичному фестивалі Atlas Weekend. Яскравий жовтий фудтрак зі стрітфудом оселився в самісінькому центрі столиці — на площі торгівельно-розважального центру «Арена Сіті». Меню вже навіть встигли оновити, додавши до бургерів та пончиків сосиску в тісті, солодкі круасани і горішки зі згущеним молоком. З напоїв можна обрати класичну каву, чай, лимонад або компот.

Bistro Bistro

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Івана Франка, 27/31; вул. Шота Руставелі, 15 (Nevinniy bar); Поштова площа, БУХТА food station.

Бюджет: ₴. Хот-доги (72 – 78 грн), напої (20 – 50 грн).

Страви: хот-дог «Пекін» – 72 грн, хот–дог «Джованні» – 76 грн, хот-дог «Чикаго» – 72 грн, хот-дог «Лаціо» – 78 грн.

Напої: крижана кава зі згущеним молоком – 50 грн, лимонад – 50 грн, фредо крижаний капучино – 50 грн.

Деталі: моноформатна хот-дог закусочна, меню складається з 7 хот-догів, кожен сезон — один special dog, можна замовити хот-дог з вегетаріанською сосискою; доставка.

Bistro Bistro — моноформатна закусочна від Яна Монастирського. Тут звичний фастфуд готують на високому рівні, без майонезів і кетчупів. Авторські хот-доги Bistro Bistro — відмінна альтернатива бізнес-ланчу, вони не втрачають актуальності при будь-якій погоді і доречні в будь-який час доби. В меню закладу представлено 7 хот-догів, рекомендуємо спробувати хот-дог «Джованні» з пікантним сирним смаком.

Caliber 10

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Вадима Гетьмана, 2

Бюджет: ₴. Їжа (25–55 грн).

Страви: свіжа смажена картопля (маленька/середня/велика порція) – 40/45/55 грн, сосиска (молочна, підкопчена, зі спеціями) – 25 грн, хот-дог – 35 грн.

Деталі: моноформатний заклад, бельгійський стрітфуд, комбо-пропозиції, авторські соуси, take away, доставка партнерськими сервісами.

Caliber 10 — перший стрітфуд заклад в Україні, який пропонує традиційну бельгійську страву, картоплю з різноманітними соусами. В Caliber 10 смажать відбірну нарізану скибочками українську картоплю особливого сорту на високоякісній олії та подають з авторськими соусами у крафтовому конусі. Порцію картоплі можна замовити у трьох розмірах — маленьку, середню та велику. В Caliber 10 розробили спеціальну карту соусів, якими можна доповнити картоплю — можна обрати класичні кетчуп, гірчицю або майонез чи пробувати щось цікавіше. Також в Caliber 10 подають три види сосисок та хот-доги.

ЇZH

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Золотоворітська, 2/3

Бюджет: ₴₴. Вафлі-бургер (89–129 грн), боули (99–139 грн), картопля з наповнювачами (59–89 грн).

Страви: чікен-бургер – 109 грн, фіш-боул – 139 грн, картопля порк – 59 грн, чиз байтс – 109 грн.

Напої: еспресо – 28 грн, лимонад – 40 грн, Aperol Spritz – 120 грн, Pinot Noir – 90 грн/150 мл.

Деталі: кафе-бістро біля станції метро «Золоті Ворота», самообслуговування, страви подають в одноразовому біо-посуді, вино побокально, в п’ятницю і суботу працює до 02:00, формат take away.

ЇZН — кафе-закусочна поруч із Золотими Воротами. В закладі пропонують швидко і смачно перекусити оригінальними бургерами, для яких замість звичної пшеничної булочки використовують сирні вафлі. Також в меню боули, сирні та м’ясні байтси, картопля фрі з діпамі і супи. У барному меню кава, пиво, сидр, тейптейли, міцний алкоголь і вина побокально. У кафе працює система самообслуговування, всі страви готують на відкритій кухні, видають замовлення за 10-12 хвилин.

Головна фотографія (колаж): Bistro BistroMr. ButcherCaliber 10

Фото: Facebook БПШ, Mr Butcher, Yellow TRUCK, Bistro Bistro, Caliber 10, ЇZH 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi