Супи і юшки в закладах Києва: легкий початок року - PostEat

пошук

Супи і юшки в закладах Києва: легкий початок року
03-01-2020 0 1773


Святкові застілля, сповнені смаколиками, ще не завершуються — проте після новорічної ночі варто додати у свій щоденний раціон легкі страви. Найкраще смакуватимуть ніжні супи та овочеві юшки, які вже готують для вас в закладах Києва.

POSITANO

Де: пр-т Павла Тичини, 1в

Бюджет: ₴₴. Неаполітанська піца (115–289 грн), домашня паста (119–289 грн), десерти (25–98 грн).

Страви: неаполітанський суп – 109 грн.

Напої: капучино на рослинному молоці – 62 грн, чай вишнево-смородиновий – 50 грн, молочний шейк – 65 грн, фреш апельсиновий – 70 грн.

Деталі: проєкт команди «Сільпо», сніданки з 09:00 до 11:00 по буднях, неаполітанська піца, паста власного приготування, піч на дровах, дитячі розвиваючі майстер-класи у вихідні, сork fee, аперитиви з бренд-шефом ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньовідомий піцайоло – Енцо Кочча, засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен.

Ресторан неаполітанської кухні POSITANO знаходиться на Березняках. Столичні гурмани високо цінують пристрасть до італійських гастрономічних традицій, втілену в стравах закладу під керівництвом бренд-шефа Марко Черветті. До POSITANO ви можете прийти всією родиною на корисний та поживний сніданок, пообідати справжньою неаполітанською піцою та повечеряти в компанії друзів. Спробуйте неаполітанський суп на овочевому бульйоні з квасолею, нутом, сочевицею, шпинатом, броколі та каперсами.

Bassano Ristorante

Де: вул. Велика Васильківська, 100

Бюджет: ₴₴₴. Супи (130–210 грн), салати (210–370 грн), холодні закуски (240–390 грн).

Страви: мінестроне – 130 грн, грибний бульйон та смажені гриби шіїтаке – 170 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись в закладі.

Деталі: кулінарні традиції італійської та середземноморської кухонь, паста домашнього приготування, енотека з великим вибором ексклюзивних вин, спеціальні страви від шеф-кухаря, мальовничий вид на костел святого Миколая, кондитерська-пекарня при ресторані.

Ресторан Bassano Ristorante має унікальну винотеку з понад двохсот позицій вин, більшість з яких в Україні не представлені. Понад два десятки років поспіль в ресторані Bassano Ristorante роблять ставку на унікальність та якість. Меню ресторану складається з авторських та традиційних страв середземноморської кухні та оновлюється щосезону. Спробуйте цієї зими ароматний грибний бульйон зі смаженими грибами шіїтаке.

Черноморка

Де: вул. Преображенська, 7; вул. Михайла Драгоманова, 6/1; вул. Ярославська, 5/2; вул. Іллєнка (Мельникова), 83а; Кільцева дорога, 110а; Княжий Затон, 16д; вул. Олеся Гончара, 15/3; пр-т Перемоги, 1; вул.. Велика Васильківська, 49а.

Бюджет: ₴₴. Закуски (75–257 грн), основні страви (96–186 грн), салати (96–238 грн)

Страви: чорноморська юшка – 62 грн.

Напої: узвар – 25 грн, домашній лимонад – 58 грн, морквяний фреш – 54 грн, еспресо – 32 грн, бочкове просеко – 59 грн/150 мл.

Деталі: мережа рибних ресторанів з демократичною ціновою політикою та власним виловом у Чорному морі, великий вибір риби та морепродуктів, демократичні ціни, лаконічний інтер’єр, доставка риби і морепродуктів, самовивіз.

«Черноморка» — мережа столичних рибних ресторанів з лояльною ціновою політикою, яка приваблює киян свіжою рибою власного вилову. В меню представлені одеські спеціалітети і різноманітні страви з чорноморських делікатесів. Відчути весь глибокий смак чорноморських дарів можна спробувавши справжню чорноморську юшку.

F-cafe Марокана

Де: бул. Лесі Українки, 24

Бюджет: ₴₴. Закуски (145–295 грн), основні страви (225–495 грн), десерти (65–235 грн).

Страви: курячий бульйон з омлетом – 115 грн, марокканський суп з судаком та восьминогом – 295 грн, рибний томатний суп – 295 грн.

Напої: Tequila Sour – 195 грн, Mezcal Punch – 220 грн, Vanilla Espresso – 195 грн.

Деталі: міське кафе мережі ресторанів Carte Blanche, знаходиться в центрі Києва, сніданки цілий день, VIP-зал, літня тераса, коктейль-бар, резерв столів, страви для вегетаріанців, формат take away, кальян, барна карта, вечірки і dj-сети.

Міське кафе F-cafe Марокана занурює у яскраву атмосферу сучасного Марокко. Національна марокканська кухня, страви якої готують у закладі, являє собою оригінальний мікс французької, арабської, берберської та середземноморської кухонь. Крім того, тут ви знайдете й класичні страви європейської кухні. Легким обідом стане апетитний курячий бульйон з омлетом, більш поживним варіантом — рибний томатний суп.

Chicken Kyiv  

Де: вул. Хрещатик, 15/4

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (39–989 грн), основні страви (109–279 грн), десерти (39–99 грн).

Страви: курячий бульйон з локшиною – 69 грн, гарбузовий суп з креветками та соняшниковим насінням – 99 грн, сирний крем-суп з горгонзолою та крутонами – 99 грн.

Напої: малиновий чай з базиліком – 79 грн, домашній томатний сік – 49 грн, капуоранж – 79 грн.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, міський ресторан; комплексні сніданки, винна і коктейльна карти, сезонні коктейлі в меню, паркінг, kids friendly, тераса, резерв столів, формат take away, сніданки з 08:00 до 12:00, винна карта.

Chicken Kyiv — гастрономічна локація сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, де панує приголомшлива атмосфера. Ресторан відрізняється стилізованим інтер’єром в дусі «радянського модернізму», тематичними стравами, концептуальною музикою і особливим підходом до гостей. Відновлюйтесь після святкового столу легким курячим бульйоном з локшиною, гарбузовим супом з креветками та сирним крем-супом.

Вино і Люди

Де: вул. Сергія Гусовського, 11/11

Бюджет: ₴₴. Сніданки (50–118 грн), закуски (24–128 грн), супи (98–158 грн), десерти (34–88 грн).

Страви: гарбузовий крем-суп з горгонзолою – 98 грн, Том Ям на кокосовому молоці з грибами та креветками – 158 грн.

Напої: еспресо – 32 грн, імбирний чай – 62 грн, грейпфрутовий фреш – 72 грн.

Деталі: позиціонує себе як космополітичне міське кафе без винних стереотипів, демократичні ціни і великі порції, шеф Валерій Бузовер, сезонні новинки в меню, винна карта, сніданки.

Міське кафе «Вино і Люди» засноване на філософії wine all day — келих хорошого вина можна і потрібно пити в будь-який час доби. Доповнити смак вина в кращих традиціях фудпейрингу в закладі можна італійською брускетою, французьким паштетом, східними боулами, мексиканськими тостадітос і легкими салатами. Спробуйте ніжний гарбузовий крем-суп з горгонзолою або ароматний Том Ям на кокосовому молоці з грибами та креветками.

Фото: Facebook POSITANO, Bassano Ristorante, Черноморка, F-cafe Марокана, Chicken Kyiv, Вино і Люди 

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi