Тартари в ресторанах Києва: старовинна страва народу центральної Азії, що стала однією з топових в наші дні - PostEat

пошук

Тартари в ресторанах Києва: старовинна страва народу центральної Азії, що стала однією з топових в наші дні
09-01-2020 0 2862


Тартари в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Сьогодні тартар є у меню багатьох столичних ресторанів – шефи додають до страви нові інгредієнти, готують тартари з риби, морепродуктів, та звісно ж, з м’яса. Ми писали про історію походження тартару та цікаві факти про страву у наших матеріалах. Саме час нагадати, де саме у Києві куштувати цю смачну страву.

Queen

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 25

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски і салати (245–1700 грн), гарячі закуски (300–690 грн), краб-меню (450–4500 грн).

Страви: тартари: далекосхідний гребінець з чорною ікрою і папаєю — 580 грн, тунець на авокадо з імбирним соусом — 415 грн, сет з тріо тартарів — 1240 грн, тунець з чорною ікрою і авокадо – 780 грн, лосось з авокадо і чорною ікрою – 535 грн, телятина з трюфельним ароматом – 585 грн, сібас з грушевим валюте і трюфельним дресінгом – 555 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; видова тераса, dinner show, жива музика, концерти популярних артистів, десертна карта, ресторанний концерт-хол; вишуканий інтер’єр, панорамний вид на Дніпро, шеф-кухар Володимир Болібрух, шеф-сомельє Максим Ісаков, шеф-бармен Олег Якобенко; страви японської, української та авторської кухні; Lobby Bar, караоке, камін, італійська кухня, італійська та руська печі, кухня відкритого вогню та льодова вітрина зі свіжими морепродуктами, крудо-бар, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів.

Ресторанний комплекс QUEEN задовольняє навіть найвибагливіші гастрономічні потреби гостей. Тут представлені страви європейської та італійської кухні, а також грецький крудо бар. Особливе та багатогранне меню розробляли аж два шеф-кухарі: шеф ресторанного комплексу QUEEN Володимир Болібрух і бренд-шеф мережі Bulldozer Group Ukraine  Сергій Юрчишин. Багато страв готують в печі, їх тут аж дві, італійська та російська. Страви в печі набувають особливого смаку і аромату. Та чому б не почати трапезу із соковитих тартарів? Радимо оцінити тартар з телятини з розплавленим сиром раклет, який вам подадуть з ароматною фокачею з печі. Або ж, спробуйте далекосхідний гребінець з чорною ікрою і папаєю. Ну а якщо ви надаєте перевагу рибі, сет з тріо тартарів (лосось, тунець, вугор) спеціально для вас.

Catch Seafood Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 12

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (125–485 грн), основні страви (265–998 грн), десерти (215–298 грн).

Страви: тартар з копченого вугря та гребінця з червоною ікрою – 496 грн, тартар із тунця з гуакамоле та свіжим авокадо – 489 грн, тартар із лосося, тунця та гребінця з японським майонезом та авокадо – 1250 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: ресторан мережі La Famiglia, акцент на рибі і морепродуктах, комунальний стіл, кілька видів устриць, страви на грилі, винна карта, бар шампанського, паркінг, формат take away, kids friendly.

Catch Seafood Restaurant запрошує посмакувати морепродуктами та рибою, а також різноманітними стравами з цими продуктами на будь-який смак. Чому б не скуштувати тут тартар з копченого вугря та гребінця з червоною ікрою, або, наприклад, тартар із лосося, тунця та гребінця з японським майонезом та авокадо? Останню страву у закладі радять замовляти на двох осіб.

BARVY

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 3

Бюджет: ₴₴. Спеціалітети (65–315 грн), салат (160–235 грн), страви з м’яса (155–325 грн).

Страви: м’ясний тартар на часникових грінках – 185 грн.

Напої: еспресо – 35 грн, «Київський Мул» — 195 грн, апельсиновий фреш – 100 грн.

Деталі: сучасна українська кухня, бренд-шеф Сергій Байсаревич, шеф-бармен Назар Макаров, спеціалітети в меню, страви на грилі, сезонне меню, резерв столів, формат take away, kids friendly, тераса, авторська карта напоїв, виставки та творчі зустрічі. 

У вишуканому ресторані сучасної української кухні BARVY точно знають, чим вражати гурманів. В меню кухні закладу ви знайдете не лише цікаві гастрономічні позиції, але й поради щодо того, з якими коктейлями закладу варто поєднати ту чи іншу страву. Скуштуйте м’ясний тартар на часникових грінках з одним із коктейлів від барменів закладу.

Бездельники

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 38

Бюджет: ₴₴. Закуски (115–250 грн), пітака (155 грн), десерти (50–149 грн).

Страви: тартар з яловичини – 172 грн.

Напої: «Еллоу киви» – 185 грн, «Флинт» – 185 грн, «Блумсберри» – 185 грн, «Белые мишки» – 185 грн.

Деталі: концептуальний бар, працює цілодобово, пітака-меню, сучасний інтер’єр, формат take away, коктейльна карта, dj-сети, тематичні вечірки, сніданки у будні з 08:00 до 12:00, бранчі по вихідних з 08:00 до 17:00.

«Бездельники» – це концептуальний бар, що працює цілодобово. Тож у будь-яку годину дня чи й ночі вам запропонують скуштувати тут цікаві авторські коктейлі. У якості закуски радимо обрати тартар з яловичини, котрий тут подають з пармезаном та чіпсами з чорного хліба .

Практика

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Бульварно-Кудрявська, 3

Бюджет: ₴₴. Салати (120–197 грн), супи (85–145 грн), основні страви (147–225 грн).

Страви: тартар з яловичини з вустрицею та чіпсами з тапіоки – 247 грн.

Напої: Negroni – 185 грн, еспресо – 45 грн, чеський глінтвейн – 125 грн, лимонад груша-ваніль – 75 грн.

Деталі: ресторан авторської кухні, шеф-кухар Роберт Прядченко, знаходиться поруч із Львівською площею, food та performance place, проводять лекції-дегустації вина та віскі, chef`s table, ланчі по буднях з 12:00 од 16:00, барна карта, класичні коктейлі, резерв столів.

Ресторан «Практика» — food та performance place поруч з Львівською площею. За кухню в «Практиці» відповідає шеф-кухар Роберт Прядченко. В ресторані проводять лекції-дегустації вина та віскі, влаштовують chef`s table та майстер — класи різного формату, щоб навчити гостей готувати улюблені страви. Радимо спробувати тут тартар з яловичини з вустрицею та чіпсами з тапіоки.

Adriatic Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Інститутська, 19

Бюджет: ₴₴. Салати (189–275 грн), основні страви (218–1718 грн), паста та ризото (198–298 грн).

Страви: тартар з морським гребінцем та манговим соусом – 329 грн, тартар з лосося/ тунця – 198/ 212 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: рибний ресторан, страви балканської та середземноморської кухонь, знаходиться в центрі міста, шеф-кухар Далібор Міленкович, акцент на морепродуктах, устриці, лобстери, шоу-подача, кілька зал, винна карта, резерв столів.

Ресторан Adriatic розпочав роботу на місці закладу Pacific Oyster Bar на Липках. Це перший власний проєкт шеф-кухаря Далібора Міленковича. Меню зробили збалансованим, щоб кожен гість міг знайти страву до смаку. Скуштуйте, наприклад, тартар з морським гребінцем та манговим соусом або тартар з лососем чи тунцем – буде смачно!

Головна фото:Queen 

Фото: Facebook Queen, Catch, BARVY, Бездельники, Практика, Adriatic Restaurant.  

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi