Вересневі новинки: які заклади оновили меню та що нового спробувати в Києві - PostEat

пошук

Вересневі новинки: які заклади оновили меню та що нового спробувати в Києві
30-09-2021 0 327


Редакція PostEat зустріла осінь в доброму гуморі та відправилась шукати вересневі новинки в ресторанах Києва. Деякі заклади оновили меню та додали авторські страви з сезонних овочів, хтось розробив спеціальні пропозиції від шефа, тож у закладах міста з’явилось багато смачного. Отже, дізнавайтесь подробиці про вересневі новинки в ресторанах Києва та відправляйтесь на дегустацію.

DOM N10

Де: вул. Спаська, 10

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: карпачо iз телятини з пармезаном та чорним iстрiйським трюфелем – 380 грн, трюфельна кесадiлья з мiксом фермерських сирiв, тартуфатою та сезонним чорним трюфелем – 330 грн, паста у вершково — трюфельному соусi з чорним iстрiйським трюфелем – 460 грн, бiлi гриби з трюфельною рiкоттою, пармезаном та сезонним чорним трюфелем – 495 грн, ганаш iз чорного бельгiйського шоколаду iз crème anglaise та свiжим чорним трюфелем – 220 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на Подолі, comfort food, концептуальний інтер’єр з унікальними старовинними предметами, бренд-шеф Георгій Шаруєв, енотека, сніданки, резерв столів.

DOM N10 — концептуальний ресторан європейської кухні на Подолі знаходиться в 200-річній будівлі. Зали відтворюють історичне планування помешкання родини скульптора, що мешкала там в XIX сторіччі. Меню в концепції comfort food розробив шеф Георгій Шаруєв. До осіннього сезону шеф ресторану створив спеціальне меню з істрійських трюфелів і органічних фермерських продуктів, яке гідно оцінять як знавці, так і гості, що бажають досконально розібратися в тонкощах смаку і ароматичних нюансах гастрономічного золота.

Queen Kyiv

Де: Набережне шосе, 25

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: суші лосось new style – 270 грн/3 шт., суші тунець new style – 330 грн/3 шт., гребінці з імбирною еспумою – 620 грн, рігатоні з крабом у перцевому соусі – 950 грн, гарбузово-імбирний суп з крабом – 550 грн, стейк оленини з ожиновим соусом та еспумою з селери – 790 грн, медальйони з косулі з ялівцевим соусом та аспарагусом – 850 грн, яблучний тартатен з ванільним морозивом – 250 грн, хрусткий карамельний мільфей з малиною – 250 грн.

Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; вишуканий інтер’єр з цілісною, довершеною концепцією; панорамний вид на Дніпро, видова тераса, dinner show, жива музика, концерти відомих артистів, ресторанний концерт-хол; шеф-кухар Володимир Болібрух, страви європейської та азійської кухонь; моцарела бар, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів, години роботи: ср-нд 18:00-03:00.

Queen Kyiv зустрічає новий сезон з оновленим меню від Володимира Болібруха, у якому шеф підготував для вас дещо дійсно пікантне.

Класичні гребінці Володимир Болібрух пропонує скуштувати з імбирною еспумою, адже саме імбир — головна асоціація з осінню. Також рекомендуємо спробувати суші з тунцем/лососем у «новому стилі» з особливим інгредієнтом, від якого ваші смакові рецепти будуть вражені.

Відому італійську пасту рігатоні з сиром та панчетою або, як люблять її ще називати італійці, «Pasta alla Gricia», щедро приправленою чорним перцем, шеф Володими пропонує скуштувати у новому стилі: рігатоні з крабом у перцевому соусі, смак якої змусить вас повернутися знову.

Гарбузово-імбирний суп з крабом, який корисний не тільки для вашого здоров’я, а й підніме настрій у непогоду, особливо рекомендуємо у холодну пору.

Відчуваєте дух мисливця — у Queen Kyiv подбали про вас, додавши до меню стейк оленини, а також медальйони з косулі, смак яких прикрашають ягідні соуси.

Чим рятуватись від осінньої хандри, як не солодкими десертами. Яблучний тарт із ванільним морозивом, ніжний квітковий крем-брюле з манговим компоте або хрусткий карамельний мільфей стануть чудовим завершенням вечері на солодкій ноті.

Редкая Птица

Де: вул. Басейна, 1/2

Бюджет: ₴₴. 

Страви: севіче з дорадо з соусом маракуя, полуницею, халапеньйо – 350 грн, форшмак з малосольним огірком, бородинським хлібом і щучим кавяром – 160 грн, велика брускета спайсі краб із гуакамоле – 320 грн, вітело тонато з телятиною та копченим тунцем 2.0 – 290 грн, канелоні з телятиною та білими грибами – 310 грн, тушкована в квасі яловича щока із пюре з селери – 350 грн, поке з сомом у соусі унагі – 290 грн, бабусин пиріг із персиками та ванільним морозивом – 190 грн.

Деталі: ресторан, знаходиться на Бессарабці, проєкт рестораторів Дмитра Заходякіна та Аліни Косічкіної, авторський інтер’єр — Наталія Білоногова, два поверхи, 200 посадкових місць, шеф-кухар Ілля Васильєв, барна карта, колекція японських чаїв, резерв столів.

«Редкая птица» — авторський проєкт рестораторів Дмитра Заходякіна та Аліни Косічкіної, який знаходиться на Бессарабці. В ресторані два поверхи, на кожному з яких можуть розташуватись до 100 гостей. Шеф-кухар ресторану Ілля Васильєв взяв усе найкраще з класичних страв різних країн і до кожної додав кілька дрібок авторського. В оновленому меню ви знайдете севіче з дорадо, форшмак з малосольним огірком, канелоні з телятиною, поке з сомом та бабусин пиріг із персиками.

Praktika Restaurant

Де: вул. Бульварно-Кудрявська, 3

Бюджет: ₴₴.

Страви: чорний істрійський трюфель з маринованою грушею та пармою з крем-чізом та листям салатів з авокадо – 295 грн, карпачо з телятини з чорним істрійськім трюфелем з артішоками та каперсами під вершковим крем-сиром – 320 грн, грибне капучино з чорним істрійським трюфелем та білими грибам – 260 грн, равіолі з сиром та чорним сезонним трюфелем з зеленню під вершково-пармезановим соусом – 255 грн, особукко з пюре та трюфельним соусом – 370 грн, трюфельне праліне в чорному шоколаді – 90 грн.

Деталі: ресторан авторської кухні, знаходиться в центрі міста, стильний інтер’єр, страви на вогні, сезонне меню, ланчі, підходить для банкетів, сети, винна карта, коктейлі класичні, міні-крамниця, резерв столів.

Praktika Restaurant — ресторан авторської кухні на Бульварно-Кудрявській. В закладі гостям пропонують новий рівень гастрономічного і культурного досвіду, знайомлячи їх з фудперінгом. Praktika — це ф’южн культурних кодів, авторської кухні і сталої практики бартендерів. В ресторані підібрали відмінну винну карту, яка дозволить ідеально розкривати смак страв. Зараз в ресторані триває сезон істрійського чорного трюфеля — в окремому меню ви знайдете закуски, основні старви та десерт з цим дорогоцінним грибом.

Файна Фамилия

Де: вул. Микільсько-Слобідська, 1а; вул. Верхній Вал, 10; вул. Еспланадна, 30а; вул. Сагайдачного, 25; вул. Мала Житомирська, 3/4.

Бюджет: ₴₴.

Страви: ризото з грибами та трюфельною олією – 160 грн, хрусткі кільця кальмарів фрі з трюфельним айолі – 130 грн, телятина з рисом та вершковим соусом з горгондзолою та чері – 249 грн, французький цибулевий суп та запечена грінка з сиром – 90 грн, паста з куркою та беконом під вершково-томатним соусом – 159 грн, чорне ризото з кальмарами – 180 грн.

Деталі: середземноморська кухня, індивідуальна особливість у кожного ресторану мережі, спеціалітет в меню – тапас, сніданки з 09:00 до11:00, яскравий інтер’єр, велика винна карта, літня тераса, страви на грилі, є доставка.

«Файна Фамилия» — це п’ять сім’я ресторанів з концепцією «кухня смачної Європи». Кожен заклад відрізняється особливим характером і вибором страв. Шеф-кухарі Радек та Томаш постiйно подорожують, збирають традиційні рецепти і на їх основі створюють авторські «файнофамільні» страви. В оновленому меню ви знайдете новинки та улюблені страви для холодної осені.

Головна фото: Queen Kyiv 

Фото: Facebook DOM N10, Queen, Редкая Птица, Praktika Restaurant, Файна Фамилия.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi