Заклади Києва, де страви з овочів вийшли на новий рівень: кулінарні дива на тарілці - PostEat

пошук

Заклади Києва, де страви з овочів вийшли на новий рівень: кулінарні дива на тарілці
19-04-2019 0 2965


Заклади Києва, де страви з овочів вийшли на новий рівень — тема нового матеріалу редакції PostEat. Страви з овочів можуть бути і смачними, і корисними і красивими — ви впевнитесь у цьому, коли прочитаєте наш новий огляд. Ми знайшли заклади Києва, де страви з овочів вийшли на новий рівень, надаючи звичним капусті, томатам та зелені нового, яскравого вигляду та смаку. Якщо ви не полюбляєте овочі, ви просто не їли справді смачних страв з них — читайте наш огляд та відправляйтесь на зустріч із дивовижними овочевими стравами.

Egoist restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Панаса Мирного, 2/44.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (98 — 585 грн), страви з риби і м’яса (160 — 2990 грн), десерти (45 — 199 грн).

Їжа: брюсельська капуста на подушці з гуакамоле, фарширована кіноа, тофу, селеровим кремом, з попкорном і томатною пудрою — 175 грн, ерінги-конфі з грибами шиїтаки, карамелізованими слайсами запеченого в солі кореня селери, чіпсами з капусти калі і вершковим соусом з глив – 485 грн, стейк з цвітної капусти під арахісовим соусом з гібіскусом, тапенадом з оливок каламата і ароматною пастою із зелені петрушки – 425 грн.

Напої: Salcerella Tre Monti 2016 IGP — 350 грн / 150 мл, Vitalba Tre Monti 2016 DOCG — 2200 грн / 750 мл, Finca San Martin Torre De Oña 2014 DOC — 950 грн / 750 мл.

Деталі: французька та італійська кухні, знаходиться на Печерську, вишуканий інтер’єр, авторська подача блюд, класична коктейльна карта, велика винна колекція, висококласний сервіс, парковка з паркувальником, резерв столів.

Egoist — вишуканий ресторан італійської та французької кухні. Елегантний інтер’єр основного залу виконаний в класичному стилі і доповнений оригінальними дизайнерськими акцентами. Крім цього, в ресторані є кілька окремих залів у концептуальних індивідуальних стилях. В ресторані разом із запрошеним бренд-шефом Анною Керес розробили унікальне авторське пісне меню «Здоровий Егоїзм». Напрямок «живої кухні» в Egoist, втіленням якого і є пісне меню «Здоровий Егоїзм», заснований на ключових принципах веганства і здорового харчування. У пісному меню представлені холодні і гарячі закуски, перші і основні страви, а також десерти. Анна Керес створила для меню страви мішленівського рівня, які стануть гастрономічним відкриттям навіть для найвибагливіших гурманів.

Klukva & Brukva

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Антоновича, 16.

Бюджет: ₴₴. Салати (95 — 180 грн), страви з м’яса і риби (150 — 280 грн), десерти (60 — 140 грн).

Їжа: крем-суп зі спаржі з соусом естрагон – 190 грн, весняний салат з зеленою спаржею, шпинатом і редисом – 150 грн, спрінг-роли з тіста «брик» зі спаржею і грушею, з голландським соусом і мармеладом з ревеня – 160 грн, зелена спаржа з молодою картоплею – 160 грн.

Напої: яблучний глінтвейн – 100 грн, лимонний фреш – 85 грн, лимонад з петрушки – 50 грн.

Деталі: перший в Україні локаворский ресторан, інтелектуальна кухня, авторські страви від ресторатора і гастрономічного експерта Вікторії Пархоменко, сезонні страви в меню, страви з печі, ферментовані спеціалітети власного виробництва, місцеві продукти, формат take away.

Ресторан Klukva & Brukva ресторатора і гастрономічного експерта Вікторії Пархоменко взяв на себе місію розвивати локальний продукт в Україні. В меню ресторану Klukva & Brukva представлені страви виключно з локальних продуктів, а меню засноване на принципах сезонності. З квітня по травень в ресторані триває фестиваль спаржі, з якою готують дивовижні за смаком та подачею страви. Варто скуштувати спрінг-роли з тіста «брик» зі спаржею і грушею, з голландським соусом і мармеладом з ревеня.

Good Girl

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 7.

Бюджет: ₴₴₴. Сніданки (145 – 270 грн), салати (169 – 215 грн), основні страви (199 – 495 грн).

Їжа: GOOD GIRL сніданок – 265 грн, стейк з цвітної капусти з пюре з брюсельської капусти та соусом тофунез – 199 грн, флетбред із цвітної капусти з буряковим хумусом, цукіні, авокадо та маринованим буряком – 215 грн.

Напої: смузі Banana-Maca – 120 грн, смузі After Gym – 129 грн, еспресо – 50 грн, флет-вайт на кокосовому молоці – 69 грн.

Деталі: концептуальний ресторан здорової їжі, знаходиться на Печерську, проект Анни Козаченко (Milk Bar та Dogs & Tails), два види меню — денне і вечірнє, стильний дизайнерський інтер’єр, страви з суперфудів, specials страви у вихідні дні, смузі, take away, резерв столів у вечірній час .

Good Girl — ресторан смачної та корисної їжі від співзасновниці Milk Bar та Dogs & Tails Анни Козаченко. Страви готують з якісних продуктів,  максимально зберігаючи всі корисні властивості продуктів. В закладі є денне і вечірнє меню. У денному меню варто спробувати GOOD GIRL сніданок, що складається з тосту з авокадо, кокосового йогурту власного приготування, свіжих ягід та граноли. У вечірній час радимо скуштувати стейк з цвітної капусти з пюре з брюсельської капусти та соусом тофунез, а в якості закуски до вина замовте флетбред із цвітної капусти з буряковим хумусом, цукіні, авокадо та маринованим буряком.

Lucky Restaurant Vinoteque

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 9.

Бюджет: ₴₴₴. Овочеві страви (139 – 335 грн), м’ясні страви (285 – 999 грн), рибні страви (379 – 895 грн).

Їжа: салат з бататом та пеканом – 255 грн, великий зелений салат з манго – 249 грн, запечені перці з домашнім сиром з йогурту – 249 грн, кіноа з овочами в азіатському стилі – 255 грн, смажена зелена спаржа з голландським соусом – 299 грн.

Напої: американо — 55 грн, домашній чай малина і рожевий перець — 150 грн, ананасовий сік — 220 грн, улун високогірний «Східна красуня» — 79 грн.

Деталі: ресторан-винотека, італійська та французька кухні в авторській обробці, найбільша винна карта в Україні, магазин-партнер Good Wine, ексклюзивні поставки найсвіжіших продуктів, морські делікатеси, сніданки по буднях з 8:00 до 12:00 (у вихідні з 10 : 00 до 12:30), резерв столів, парковка.

Lucky Restaurant Vinoteque — преміум-ресторан авторської кухні шефа Володимира Ярославського, де кожна страва є кулінарним шедевром від подачі до смаку. В меню є окремий розділ з корисними овочевими авторськими стравами, подача яких приголомшує. Радимо спробувати запечені перці з домашнім сиром з йогурту та корисну кіноа з овочами в азіатському стилі — впевнені, смак і подача вас приємно здивують.

Гастрокафе «Тарелка»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Гришко, 9, центральний вхід з боку пр. Григоренко.

Бюджет: ₴₴. Закуски (84 — 224 грн), фірмові бургери (185 — 198 грн), десерти (39 — 115 грн).

Їжа: тайський салат з авокадо — 156 грн, теплий салат з кіноа, томатами і смаженими горіхами пекан — 120 грн, овочевий салат з домашньою соняшниковою олією — 95 грн, салат айсберг з томатами чері і оливковим вінегретом — 98 грн.

Напої: еспресо — 49 грн, чай масала — 85 грн, чай з м’ятою — 69 грн, зелений чай з жасмином — 69 грн.

Деталі: шеф-кухар — Денис Комаренко, резерв столів, тераса, доставка, kids friendly, формат take away, можливість замовити хліб на живий заквасці за старовинними рецептами, страви з крафтовими продуктами, напої власного приготування, страви в хоспері, страви для компанії, винна карта.

Гастрокафе «Тарелка» не перший рік захоплює гостей авторськими стравами від шеф-кухаря і власника закладу Дениса Комаренко. Концепція меню заснована на сезонності продуктів і їхній локальності — керуючись цим принципом, в гастрокафе «Тарелка» створюють справжні кулінарні шедеври. Наприклад, у пісному меню представлені дивовижні овочеві салати, зовнішній вигляд яких не поступається їхньому смаку. Варто скуштувати тайський салат з авокадо, а також теплий салат з кіноа, томатами і смаженими горіхами пекан.

Savage Food

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Нижньоюрківська, 31.

Бюджет: ₴₴. Їжа (100 – 160 грн).

Їжа: кесаділья з печеним гарбузом та горгонзолою, подається з журавлиновим соусом – 140 грн, равіолі з гарбузом, томатами та крем-сиром на подушці з винно-щавелевого соусу та пармезаном – 160 грн, відбірний буряк, маринований в амарето, на подушці з мигдалевої сметани – 120 грн, салат ромен з грінками, рікотою та прошуто на подушці з вершково-томатно-кминового соусу – 140 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан авторської вегетаріанської кухні, веганські страви, стильний інтер’єр, карта алкогольних напоїв, смузі, коктейлі та лимонади в основному меню, музичні вечори.

Ресторан авторської вегетаріанської кухні Savage Food на Подолі постійно оновлює меню з неповторними стравами з овочів, ягід та зелені. В закладі діє лаконічне меню, кожна страва вирізняється особливою креативною подачею. Зараз в меню закладу є мексиканська кесадилья з печеним гарбузом та горгонзолою, равіолі з гарбузом та крем-сиром та салат ромен з грінками, рікотою та прошуто. Варто спробувати неординарну закуску —  відбірний буряк, маринований у амарето, на подушці з мигдалевої сметани.

Фото: Facebook Egoist restaurant, Klukva & Brukva, Good Girl, Lucky Restaurant Vinoteque, Гастрокафе «Тарелка», Savage Food

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi