Заклади Києва для ідеального осіннього вечора з вином - PostEat

пошук

Заклади Києва для ідеального осіннього вечора з вином
20-09-2021 0 2700


Затишні локації для ідеального осіннього вечора з вином шукала редакція PostEat. Перемінлива осіння погода та холодні вітри не дають змоги насолодитись спілкуванням та улюбленими стравами на літній терасі ресторану? Ми знайшли для вас рішення — бронюйте столик в одному зі згаданих нами закладів і проводьте гарні осінні вечори з вином в закладах Києва.

NAIVE.food.wine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Житомирська, 21

Бюджет: ₴₴

Страви: тар-тар з яловичини та трюфельним крем-сиром – 210 грн, равлики по-бургундськи – 120 грн/6 шт., салат з гарбузом, запеченою з бринзою, паприкою та в’яленими томатами – 145 грн, тальятеле з білими грибами – 190 грн.

Вино: Santoro Negroamaro San Marzano – 140 грн/150 мл, Barbera d’Alba «Appassimento», Sansilvestro – 900 грн/750 мл, Gruner Veltliner Singing Laurenz Five Fine Wine – 950 грн/750 мл.

Деталі: винний ресторан, знаходиться в центрі міста, кілька зал, стильний інтер’єр, лаконічне меню, вечері-дегустації, винна карта з європейськими позиціями, резерв столів.

NAÏVE — винний ресторан в центрі міста. До відкриття закладу готувались 2 роки, щоб створити затишне місце, яке схоже на спонтанний вікенд з друзями у Європі. Інтер’єр закладу створений так, щоб перенести назад в часі на декілька десятиліть: відкриті цегляні стіни старого «царського» будинку мимоволі переносять в атмосферу іншого часу. В лаконічному меню є кілька основних страв, закуски до вина та десерти. Однією з фірмових страв закладу є запечені у вершковому маслі, із зеленню та часником равлики по-бургундськи.

Риба Пила

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 112

Бюджет: ₴₴.

Страви: маринований перець з хамсою – 165 грн, бурата з авокадо та томатами – 450 грн, тунець з соусом понзу – 290 грн, гребінці запечені в мушлях – 270 грн, домашня чорна паста з кальмаром – 380 грн, креветки темпура з норі – 270 грн.

Вино: Chianti Santa Trinita – 170 грн/150 мл, Verona Bianco Folonari IGT – 600 грн/750 мл, Pinot Noir Caranto Astoria – 900 грн/750 мл, Morgon Doudet Naudin – 1300 грн/750 мл.

Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі Києва, заклад мережі Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий вилов щодня, рибна лавка, винна карта, літня тераса, резерв столів, доставка.

Риба Пила — рибний ресторан мережі BULLDOZER GROUP UKRAINE у центрі міста зі стравами з риби та морепродуктів власного чорноморського вилову. У меню ресторану справжнє рибне розмаїття та морські делікатеси від концепт-шефа Сергія Юрчишина. Інтер’єр закладу концептуальний та місцями брутальний, з оригінальним декором. Кілька зал та VIP-кімната готові зустрічати гостей, щойно закінчаться сонячні дні на літній терасі ресторану.

Поки ж у ресторані рекомендують насолоджуватися осінню та спілкуванням з друзями за келихом вина. Окрім широкої винної карти в Рибі Пилі регулярно пропонують вина сезонних фестивалів. До осіннього настрою шеф-сомельє закладу підібрав німецькі екземпляри, тож просто зараз у Рибі Пилі триває Фестиваль вин з Німеччини: білі, ігристі, червоні, а також варіант для тих, хто «за кермом» — безалкогольні вина Viva la Vie! Обирайте ароматні рибні страви, куштуйте мідії в сирному соусі, пасту з морепродуктами або ж інше за вашим смаком та не забудьте про келих чудового вина в приємній компанії коханих та друзів.

Wine Love

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 100

Бюджет: ₴₴.

Страви: баклажанус з фісташками та солоними лимонами – 245 грн, брускета з лисичками – 150 грн, умамі строганина з рибая – 220 грн, карпачо з язика з в’яленим серцем – 195 грн.

Вино: Pashkà, Casebianche – 185/995 грн, Artífice Vidueños Blanco, Borjaperez – 220/1200 грн, Alexandria, Matassa – 295/1695 грн, Piece De L’oree, Eric Chevalier – 140/755 грн..

Деталі: винний ресторан, знаходиться в центрі, атмосферна концепція, співзасновники — Володимир Задірака та Сергій Шкарбан, автор інтер’єру Денис Беленко, авторська кухня Юрія Нікітюка, ексклюзивна винна карта, коктейльна карта, резерв столів.

Wine Love — атмосферний винний ресторан в комплексі «Торонто-Київ». Заклад занурює гостей в атмосферу творчих районів Парижа — Маре та Монмартра. Автором унікального інтер’єру є відомий український дизайнер Денис Беленко. В меню ви знайдете переосмислені страви, натхненні новою хвилею паризьких ресторанів, які до яких можна обрати натуральні ігристі вина Pet-Nat та skin contact позиції.

Like a local’s wine bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Спаська, 5

Бюджет: ₴₴.

Страви: хумус з запеченими овочами та селерою – 119 грн, сет класичних брускет з томатною сальсою – 129 грн, профітролі з вершковим маслом, тюлечкою та ікрою мойви – 139 грн, паста з копченими вершками та шовдарем – 159 грн.

Вино: Odessa Black. Villa Tinta – 380 грн/750 мл, Zweigelt. Stakhovsky – 630 грн/750 мл, Pinot Gris. 46 Parallel – 550 грн/750 мл, Cabernet Grand Reserve. Shabo – 700 грн/750 мл, Equilibrium. Don Alejandro – 690 грн/750 мл.

Деталі: винний бар від ідейних натхненників фестивалю «Kyiv Food and Wine Festival», енотека українських вин, сети закусок на компанію, основи локаворства, лояльна цінова політика, лаконічний інтер’єр.

Like a local’s wine bar — це бар, концепцією яких є знайомство публіки з кращими позиціями українського виноробства та гастрономії. Винотека об’єднала унікальні локальні вина і більше десятка локальних виноробів і винних господарств. Кулінарна частина доповнює позиції винної карти місцевою гастрономією: українські устриці, козячі сири, м’ясні та овочеві делікатеси, а також сет виноградних равликів.

Malbec Tango&Wine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Боричів Тік, 41

Бюджет: ₴₴.

Страви: брускета з гуакамоле і лососем – 95 грн, кесаділья – 110 грн, сет молодих сирів – 120 грн, м’ясний сет – 120 грн, гірос – 155 грн.

Вино: Sale Fiano Malvasia – 195/790 грн, Tour des Gendres Malbec – 120/510 грн, Valpolicella Valpantena – 165/720 грн, Estate Bonarda – 135/540 грн.

Деталі: винний бар, танцювальний майданчик, знаходиться на Подолі в історичній будівлі, танго-бранчі, тапас-бар, емпанади, закуски, винна карта.

«Мальбек Танго&Вино» — винний бар з аргентинською атмосферою на Подолі, заклад знаходиться в історичній будівлі на вулиці Боричів Тік. Бар названо на честь сорту червоного вина. У винні карті представлені позиції з Аргентини, Чилі, Італії, Іспанії та Франції. До вина пропонують тапаси, гірос, іспанські пиріжки емпанади та кілька закусок.

Pure & Naive

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Івана Франка, 25/40

Бюджет: ₴₴.

Страви: зелений хумус зі свіжими томатами – 124 грн, курочка з кукурудзяним пюре та морквою – 195 грн, ніжна дорадо з весняним рагу – 285 грн, маринований в джині лосось, тархунове масло і хліб – 195 грн.

Вино: «Біле з відпустки у Греції» – 115/535 грн, «Персиковий цвіт» –145/645 грн, «Вечірній чай з цукатами» – 235/1125 грн, кремове просеко – 175/795 грн.

Деталі: винний бар та бістро, проєкт Assembly restaurants, стильний інтер’єр, винний корнер, знаходиться в центрі міста, вино без націнок, закуски до вина.

Pure & Naive — винний бар та бістро недалеко від Золотих воріт. У винні карті можна з обрати позиції чотирьох розділів: зрозуміле та класичне з Pure, з цікавинкою з Naïve, для гедоністів Experience та ігристе Bubbles. В меню закуски до вина, стартери та салати, кілька основних страв та десерт. Окрім винного бару та бістро, в Pure & Naive є невеликий винний магазин зі зрозумілим та смачним вином, яке продають без націнок ресторану.

Головна фото: Malbec Tango&Wine 

Фото: Facebook NAIVE.food.wine, Риба Пила, Wine Love, Like a local’s wine bar, Malbec Tango&Wine, Pure & Naive.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi