Правила українських виноробів: Володимир Гігінеішвілі - PostEat

пошук

Правила українських виноробів: Володимир Гігінеішвілі
23-02-2021 0 2331


У виноробстві існує закон, — «Сьогоднішній експеримент завтра стає традицією». За цим законом виникло шампанське, культова Супертоскана і вина Нового світу. В Україні є виноробня «Винний дім Гігінеішвілі», яка сміливо йде на експерименти — використовує грузинські технології, рідкісні сорти і працює на Вінниччині, нетиповому для виноробства регіоні. Винороб Володимир Гігінеішвілі поділився з PostEat думками про силу маркетингу, ставленням до чачі і «льодяного вина» айсвайн.

Володимир Гігінеішвілі

Вік: 73 роки.

Освіта (професія): інженер-будівельник

Основний бізнес: будівництво

Площа виноградників: контрактна схема закупівлі винограду

Обсяг виробництва: 60000 пляшок на рік

Я не можу жити без сім’ї.

Найважче мені миритись з лінощами. У всьому за що берусь, прагну викладатись на 100%.

Якби мав шанс почати все спочатку, то нічого б не змінював. Все сталось так, як і мало статись.

Мій душевний стан зараз схожий на стиглий виноград — всі показники на максимумі, все в балансі.

Моя «суперсила» — мої онуки.

Справжній винороб ніколи не зіпсує вино.

Я займаюсь вино, бо мені це подобається — це хобі.

Культура вина — спосіб виразити свій внутрішній світ, свої побажання.

Головна цінність у житті — діти та онуки.

Найбільше відкриття у вині — маркетинг має неймовірну силу. Є багато доброго і доступного вина, але люди просто не знають про нього.

Найбільша проблема українського виноробства у тому, що українська влада не сприяє його розвитку.

Найбільше мені подобається поєднання вина з сиром.

Мій ідеальний день — це день, який я провів з сім’єю чи друзями. У колі близьких людей.

Для винороба успіх — це гарні оцінки його винам.

Якби мені до кінця життя довелось пити одне вино, то це була б… чача!

Головне у вині — якість.

Якби мені дали $1 000 000, я б витратив гроші на виноградники.

Найдивніший комплімент моїм винам, — «Який яскравий аромат! Що ви додаєте у своє вино?».

Найбільш недооцінене вино — іршаї олівер.

Найдивнішим вином у моєму житті було «льодяне вино» айсвайн.

Щастя для мене — це сім’я.

Мій герой у світовій історії — Вахтанг Кікабідзе.

Мій герой у реальному житті — мої знайомі, прості люди з якими стикаюсь щодня.

Якби моє життя було фільмом, то воно б називалось «Виноробство після будмайданчика».

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб розвинути в Україні виноробство, то я б вивів вино з категорії підакцизних товарів. Це великий бар’єр на шляху розвитку галузі.

Фото: Facebook Олександр Шемет 

Читайте також:

Правила українських виноробів: Олександр Ковач

Правила українських виноробів: Влад Чопак

Правила українських виноробів: Маша Скорченко

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi