пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat вирішила не тільки розповідати про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й дізнатись про їх життєві цінності та думки.
Сьогодні принципами життя і роботи ділиться власниця виробництва соусів Stella Lalala, шефиня Стелла Клименко.
Я не можу жити без їжі.
Я ніколи не думаю, що говорячи «ніколи» про щось, це ніколи не станеться.
В роботі головне — пристрасть.
Головна цінність в житті — це любов.
Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то думаю, я б ніколи його не упустила.
Мій головний козир — це щирість.
Я не прощаю в роботі халатність.
Мій ідеальний день — це коли яскраве сонце, кохана людина і, звісно, моя улюблена кухня.
Якби я до кінця життя мала їсти лише один продукт, це був би сир.
Головне в ресторані — це міцна команда у голові з генератором подій.
Якби мені дали $1 000 000, я б відкрила свій маленький заклад і витратила багато грошей на подорожі.
Найдивніший комплімент, який мені говорили — що маю вії такі довгі як у корови)))
Найдивніша їжа — це та, яку не можна виносити до зали.
Професіоналізм проявляється у старанності і системності.
Якби моє життя було фільмом, воно б називалось «дуже швидке Родео».
Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б не знала з чого почати.
Фото надані Стеллою Клименко.
Читайте також:
Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Сергій Байсаревич
Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Олександр Йоурз
Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Олексій Шеменков
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi