пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat розповідає не тільки про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й про їх життєві цінності та думки. Сьогодні принципами життя і роботи ділиться засновник Youngchefschool, шеф Андрій Петренко, відомий як YoungChef.
Я не можу жити без кухні.
Я ніколи не збирав трюфелі.
В роботі головне повага до продукту, чистоти та дисципліна.
Головна цінність в житті — це свобода, успіх, здоров’я та любов.
Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то замість школи в 6 років я пішов би одразу на кухню.
Мій головний козир — це харизма.
Я не прощаю в роботі недотримання моїх стандартів на кухні.
Мій ідеальний день — зайнятись коханням зі своєю дівчиною, прекрасний сніданок з дівчиною, тренування, прекрасний обід, вибір і покупка продуктів для заходів (вечеря, бранч, відео рецепт, школа ЯнгШефа), прекрасна вечеря з дівчиною, почитати або подивитися щось пов’язане з кухнею, зайнятись коханням зі своєю дівчиною, сон.
Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це було б манго.
Головне в ресторані — це якісні продукти.
Якби мені дали $1 000 000, я б — Mercedes S, школа ЯнгШефа, магазин ЯнгШефа, ресторан ЯнгШефа.
Найдивніший комплімент, який мені говорили: «Краще, що я їв (їлаа) в своєму житті».
Найдивніша їжа — вся їжа дивовижна.
Професіоналізм проявляється у роботі, смаку, стилі, техніці.
Якби моє життя було фільмом, воно б називалось «Мрії ЯнгШефа про Їжу»
Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною — мені все це дали, я зроблю Україну гастрономічною країною. Я створю нову кухню, нові рецепти, нові смаки дитинства, нове розуміння про їжу.
Фото: Facebook Andrey Petrenko
Читайте також:
Принципи життя і роботи гастродіячів: шефиня Єлизавета Глінська
Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Сергій Юрчишин
Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Ігор Мезенцев
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi