Принципи життя і роботи гастродіячів: дизайнери закладів HoReCa Володимир та Олександр Юдіни - PostEat

пошук

Принципи життя і роботи гастродіячів: дизайнери закладів HoReCa Володимир та Олександр Юдіни
13-05-2021 0 708


Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat розповідає не тільки про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й про їх життєві цінності та думки. Сьогодні принципами життя і роботи діляться дизайнери та концептори закладів HoReCa Володимир та Олександр Юдіни, студія YUDIN Design.

Я не можу жити без…

Олександр і Володимир: КАВИ!

Я ніколи не…

Олександр: ніколи не кажу ніколи (посміхається).

Володимир: не обіцяю того, що не здатний здійснити.

В роботі головне …

Володимир: взаєморозуміння та довіра із замовниками.

Олександр: наполегливість.

Головна цінність в житті — це…

Олександр і Володимир: сім’я.

Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то…

Олександр: можливо, поступив б у той самий університет, але на інший факультет.

Володимир: значно раніше зайнявся б вивченням англійської.

Мій головний козир — це…

Володимир: почуття гумору.

Олександр: здатність подивитися на будь-яку ситуацію зі сторони.

Я не прощаю в роботі…

Олександр: непрофесіоналізм. Коли люди видають себе за тих, ким вони не є, або поки що не є.

Володимир: щось схоже, але іншими словами: брехні та необґрунтованих змін у настроях та рішеннях.

Мій ідеальний день …

Володимир: починається на новому об’єкті.

Олександр: субота!

Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це був би…

Олександр: борщ!

Володимир: стейк!

Головне в ресторані — це…

Олександр: концепція та її дотримання як зі сторони кухні, так і зі сторони дизайну, сервісу, методів просування.

Володимир: абсолютно згодний із братом!

Якби мені дали $1 000 000, я б …

Володимир: відкрив б мережу власних закладів.

Олександр: відкрив б фабрику меблів та обладнання для закладів HoReCa.

Найдивніший комплімент, який мені говорили…

Олександр: я ціную будь-які вирази вдячності. Взагалі це важливо, коли люди не просто приймають твою роботу як щось належне, але не забувають дякувати та висловлювати захоплення.

Володимир: геніально! — одне слово, але завжди дає зрозуміти, що робота виконана на 200%.

Найдивніша їжа — це…

Володимир: гріссіні.

Олександр: піца з ананасом.

Професіоналізм проявляється у…

Олександр: вчасності усіх необхідних дій.

Володимир: вмінні творчо подавати практичні рішення.

Якби моє життя було фільмом, воно б називалось…

Володимир: «Людина, яка змінила все».

Олександр: навіть не знаю… Можливо «Престиж», адже ми постійно працюємо над тим, аби здивувати, вразити…

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б…

Олександр: я б серйозно взявся за питання нашого фермерства. Невеликих приватних господарств, які б вирощували класний екологічний продукт або худобу, робили б сир. Мені здається, ми можемо краще і більше!

Володимир: я теж думаю, що питання треба вирішувати із самих основ, із можливостей, які мають наші фермери, із того, щоб їм було легко та цікаво вести своє діло та співпрацювати із нашими закладами та магазинами.

Фото надані Володимиром та Олександром Юдіними

Читайте також:

Принципи життя і роботи гастродіячів: засновниця конгресу шеф-кухарів Катерина Авдєєва

Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Андрій Петренко (YoungChef)

Принципи життя і роботи гастродіячів: сомельє Олег Кравченко

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi