Білл Гейтс похвалив бургери з псевдом'ясом - PostEat

пошук

Білл Гейтс похвалив бургери з псевдом'ясом
17-02-2020 0 857


Мільярдер та благодійник Білл Гейтс похвалив бургери з рослинною котлетою у відео YouTube-блогера Марка Робера. За кілька днів відео набрало 8 млн переглядів.

Американський блогер Марк Робер знімає відео на науково-популярну тематику для свого каналу на YouTube. Чергове відео Робер присвятив темі псевдом’яса від Beyond Meat та Impossible Foods. Блогер показав лабораторії в яких виготовлять «котлети» й «сосиски» з рослин. Також розповів про вплив м’ясної промисловості на екологію.

В одному з епізодів ролику (на 8:48 хвилині) Марк Робер дегустує бургери з Біллом Гейтсом. Відомо, що Гейтс інвестував у розробку технології рослинного «м’яса». «Це дуже добре. Між тим рівнем смаку, який був на початку розробок і цим — світлові роки. Зрештою, розробники таких продуктів обіцяють, що зовсім скоро ми не зможемо відрізними справжнє м’ясо від копії», — сказав Гейтс після дегустації.

Нещодавно автори YouTube-каналу HiHo Kids запропонували дітям продегустувати три бургери — два з псевдом’ясом від Beyond Meat та Impossible Foods та один зі справжнього м’яса. Дехто з учасників експерименту не зміг відрізнити оригінал від копії.

Також редакція PostEat підготувала добірку закладів Києва, де можна спробувати бургери без м’яса.


Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi