Історія однієї виноградної лози: ресторатор розповів, чого йому коштував благоустрій закладу - PostEat

пошук

Історія однієї виноградної лози: ресторатор розповів, чого йому коштував благоустрій закладу
01-06-2020 0 900


Співвласник Naprosecco Oyster & Co, «Тісто, сир і тітка Белла» та бару Charles Baker Володимир Григори розповів у фейсбук історію оздоблення одного зі своїх закладів. Бажання ресторатора створити атмосферу наразилось на суттєвий опір чиновників та «небайдужих громадян».


Фото: Facebook Тісто, сир і тітка 

Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!

Читайте також:

Кафе в Берліні встановило залізні стовпчики, щоб обмежити вхід людей з візками

У Хорватії заборонять відкривати нові ресторани

Львівський паб зібрав аншлаг після карантину. Наступного дня влада його закрила

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi