Кондитерська компанія «АВК» розпочала виробництво рослинного м'яса - PostEat

пошук

Кондитерська компанія «АВК» розпочала виробництво рослинного м'яса
13-01-2021 0 753


Українська кондитерська компанія «АВК» розпочала виробництво м’яса з рослинних компонентів. Продукт буде реалізовуватись під брендом Dreameat. Про це повідомив на своїй Facebook-сторінці власник компанії Володимир Авраменко.

Веганы, хватит есть бумагу! Сидеть сложа руки, глядя на все происходящее за окном – не стратегия АВК. Мы решили сделать…

Опубликовано Владимир Авраменко Воскресенье, 10 января 2021 г.

«Ми зробили продукт без антибіотиків, холестерину, штучних ароматизаторів, барвників та консервантів. Ми подбали, щоб він був натуральним, на 100% рослинним і максимально смачним! DREAMEAT – перше рослинне м’ясо на ринку без вмісту метилцелюлози. Простими словами, без паперу. В цьому ми перевершили всіх! Кращі технологи компанії працювали над розробкою продукту», — зазначає у своєму дописі Володимир Авраменко.

Виробники зазначають, що Dreameat — це натуральний, на 100% рослинний продукт, збалансований за амінокислотним складом, що є джерелом швидкозасвоюваних рослинних білків (21 г білка в одній котлеті), клітковини, заліза та фосфору. Продукт можна придбати на сайті компанії «АВК», вартість «Котлети для бургера рослинної «Рубленої» замороженої» (2 шт.) вагою 240 грамів становить 92 грн. Доставка продукту здійснюється тільки в межах Києва.

Фото: Facebook Dreameat

Читайте також:

До 2027 року ринок рослинного «м’яса» сягне $35 млрд

Студенти розробили технологію 3D-друку «філе лосося» з рослинних компонентів

В Україні почали випуск рослинного молока Vega Milk

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi