пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
6 жовтня Міністерство культури та інформаційної політики України анонсувало включення культури приготування борщу до Національного переліку елементів нематеріальної культурної спадщини.
У дописі сказано, що це важливий крок в межах підготовки номінації культури приготування борщу до Репрезентативного списку нематеріальної культурної спадщини людства UNESCO.
Над цією задачею наразі працює Громадська організація «Інститут культури України».
Окрім цього, до Національного переліку увійдуть:
• Технологія створення клембівської сорочки «з квіткою»;
• Великоднє гуляння «Водити Володара» в селі Розкошівка Теплицького району Вінницької обл.;
• Борщівська народна вишивка;
• Карпатське ліжникарство;
Фото: Facebook / Міністерство культури та інформаційної політики України
Читайте також:
Вчений приготував «борщ», який їли у Месопотамії 4000 років тому
Українська національна страва «Борщ» була улюбленою стравою принцеси Діани
New level: у Борисполі чоловік викликав поліцію через те, що йому не сподобався борщ
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi