Новий заклад. Київ: бістро бар SVOI на Позняках - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: бістро бар SVOI на Позняках
04-04-2023 0 1919


Де: вулиця Анни Ахматової, 44А

Формат: бістро бар

Години роботи: 10:00-15:00 (сніданки), 15:00-22:00 (коктейлі), пт-сб до 23:00

SVOI – бістро бар на Позняках. Концепція закладу полягає в тому, що до обіду SVOI готують авторські сніданки, при цьому в закладі світла атмосфера, грає спокійна фонова музика. А вже після обіду атмосфера змінюється — за баром з’являються бартендери, які міксують коктейлі, світло приглушається, а спокійна музика переключається на динамічну.

 

Сніданки у SVOI готують на гофрі і до кожного з них пропонують обрати келих Prosecco або фільтр каву всього за 1 гривню. Коктейлі у SVOI пропонують за доступними цінами. Наприклад, класичні коктейлі Negroni та Old Fashion коштують 120 гривень. Фішкою коктейльної карти є авторські коктейлі «SVOI СЕРІАЛИ». Кожний коктейль – це асоціація з тим чи іншим відомим серіалом. Так гостям пропонують коктейлі «Ейфорія», «Шерлок», «Доктор Хаус», «Секс і Місто» та інші. Суботніми вечорами у SVOI проводять традиційні квартирники — команда закладу організовує виступи запрошених вокалістів та завжди збирають в цей вечір повний Sold Out, тому просять резервувати столики завчасно.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • сніданок Тель-Авів — 249 грн,
  • Цезар з грильованою куркою — 210 грн,
  • корн-дог — 149 грн
  • креветки темпура — 225 грн.

Фото надані закладом

Контакти закладу можуть змінюватись. Актуальний телефон та години роботи ви завжди можете знайти на сторінці закладу в соціальних мережах.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi